WEEKEND VIBES

Heii alle sammen! Da er endelig helgen her. Den nye jobben min er sjeldent i helgene, og jeg er som regel ferdig ganske tidlig på ettermiddagen eller formiddagen. Det er ganske digg! Nå har jeg endelig fullført min første uke, enda jeg bare har jobbet 3 dager denne uken. Med en total på 24 timer så sier jeg meg fornøyd og jeg skal slappe av så mye som jeg har mulighet til nå i helgen. Til uken blir det bånn gass med jobb og annet og derfor må jeg lade opp batteriene til da. For øyeblikket så sitter jeg hjemme og har tenkt til å lage en litt bedre fredags-middag. Nei, vi snakker ikke taco! Det blir en klassisk biff og rødvins-middag <3 Det blir fortjent nå! Tenkte bare å oppdatere dere litt fort før jeg begir meg ut på å ikke gjøre stort i kveld. Jeg har også foressten tenkt til å komme med ny vlog snart, må bare få unnagjort jobb og lagt noen planer så det blir spennende for dere å følge med på.

I morgen skal jeg i bursdag med familien som blir veldig koselig. Jeg ser jo ikke familien min like ofte som det jeg gjorde før da jeg bodde hjemme, så det er alltid noe man gleder seg til!  En rolig helg med litt småplaner er noe som høres perfekt ut i mine ører akkurat nå.  Hva skal dere i helgen?

3 kommentarer
  1. Det hørtes godt ut med en rolig helg! Jeg håper du koser deg med god mat og bursdag. Stor klem fra Camilla G 🙂

  2. Kan du ikke lage slike innlegg som omhandler spesielle temaer? Feks om utroskap, lets talk about sex, abort, slike ting som gjerne kan være litt vanskelig og tabubelagt?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg