FOR 21 ÅR SIDEN SKJEDDE DET

I dag er det en spesiell dag. Det er 13. Mars. Muligvis en vanlig onsdag for de fleste. En slags lille-lørdag. Viking-lotto trekning for mange av dere. Kanskje noen av dere våkner og har en forferdelig dag, og kanskje noen våkner å tenker de skal gripe dagen som aldri før? Hva vet vel jeg. Det er jo en helt vanlig onsdag.

For 21 år siden ble jeg født, på fredag den 13 Mars, 12:06 på formiddagen. Ulykkes-kid som egentlig skulle bli født gutt og hett Thomas. Men ut kom jeg som jente og overassket alle! Husker da jeg gikk på barneskolen at vi telte ned presis til klokken slo slaget og alle gjorde en liten applaus da jeg ble et år eldre. Det var alltid stas å få frokost på senga, og all den ekstra oppmerksomheten som hørte til.

Men i dag derimot, er det ikke bare bursdagen min, men også offisiell launch av nettsiden min som jeg snakket om i forrige innlegg. Det har vært mange år, måneder og mye jobb sent på kveld, men jeg kan stolt si at den er oppe å går nå, og jeg gleder meg faktisk helt sykt til fortsettelsen! Det eneste jeg ønsker meg til bursdag i år er at alle tar seg en runde på nettsiden og beundrer verket som endelig er ferdig!

I dag får dere lesere også en spesiell rabattkode som gjelder på den nye kolleksjonen på nettsiden! Vi feirer at den er ferdig og oppe å går og dermed får dere 20 % rabatt hvis dere bruker koden “launch” når dere skal betale. Fantastisk, ikke sant???

Jeg er sjukt gira i dag. Fornøyd, lykkelig, trist, glad, spent, alt på en gang! 2019 blir året.

x Karoline Sabrina

LINK TIL NETTSIDEN HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg