WEEKEND VIBES

Heii alle sammen! Da er endelig helgen her. Den nye jobben min er sjeldent i helgene, og jeg er som regel ferdig ganske tidlig på ettermiddagen eller formiddagen. Det er ganske digg! Nå har jeg endelig fullført min første uke, enda jeg bare har jobbet 3 dager denne uken. Med en total på 24 timer så sier jeg meg fornøyd og jeg skal slappe av så mye som jeg har mulighet til nå i helgen. Til uken blir det bånn gass med jobb og annet og derfor må jeg lade opp batteriene til da. For øyeblikket så sitter jeg hjemme og har tenkt til å lage en litt bedre fredags-middag. Nei, vi snakker ikke taco! Det blir en klassisk biff og rødvins-middag <3 Det blir fortjent nå! Tenkte bare å oppdatere dere litt fort før jeg begir meg ut på å ikke gjøre stort i kveld. Jeg har også foressten tenkt til å komme med ny vlog snart, må bare få unnagjort jobb og lagt noen planer så det blir spennende for dere å følge med på.

I morgen skal jeg i bursdag med familien som blir veldig koselig. Jeg ser jo ikke familien min like ofte som det jeg gjorde før da jeg bodde hjemme, så det er alltid noe man gleder seg til!  En rolig helg med litt småplaner er noe som høres perfekt ut i mine ører akkurat nå.  Hva skal dere i helgen?

ENDELIG ER DEN FERDIG!

Hei alle sammen! Endelig har jeg kommet meg tilbake på video fronten og klart å skrape sammen en ny youtube video! Dere får bli med meg på en 2-dagers vlog der jeg gjør litt forskjellig. Har allerede noen andre planer om flere youtube videoer i fremtiden så dere må abonnere og følge med! 🙂 Gjerne også legg igjen en kommentar enten her eller på youtube om hva du har lyst til å se videre!

 

Håper dere har en strålende fin dag i dag, så blogges vi om ikke lenge!