DET ER GREIT Å IKKE FØLE SEG OKEI

Livet mitt har vært en berg-og dalbane de siste månedene. Ny jobb, ny leilighet, ny tilværelse. En spennende utfordring og noe nytt. Men også en tilpasning.

Jeg tror jeg aldri har sittet med så gode minner som jeg gjør nå etter jeg har møtt nye mennesker, opplevd, erfart og sett mer. Det har vært en velsignet periode av livet mitt, som jeg ikke angrer et sekund på, og som jeg med et smil om munnen ser tilbake på. Den nye jobben min krever mye av meg, og som manager i en bedrift er det mye jobb. Men det er gøy. Jeg stortrives, og jeg koser meg hver dag jeg våkner og tenker det er en ny dag, men også en ny vakt. Det er en fantastisk følelse. Men samtidig så skjer det mye privat.

Det er ikke lenge til før jeg får ny samboer. Min venninne skal ta over plassen til en som betyr og betydde mye for meg, og det er en stor forandring i livet mitt, som kom fort, og som får drastiske endringer. Jeg er bare meg lenger. Det er ikke en annen halvdel, det er bare meg. Disse endringene kom såpass fort, at jeg tror ikke jeg helt har klart å innse hva som foregår i livet mitt akkurat nå. Så her sitter jeg, etter en litt annerledes dag på jobb, og skriver dette, fordi jeg føler meg faktisk ikke helt greit. Det kan være den sene nattetimen som utgjør forskjellen på humøret mitt, ellers kan det være at jeg har mye på hjertet som bare en blogg kan fikse. 

Det er litt teit av meg selv å tenke slik, men noen ganger tenker jeg på hva som skal til for at folk skal legge merke til meg. Må jeg slite? Skal jeg ha synlige plager? Eller kan jeg bare ha en dårlig dag også har jeg noen som er der for meg? Hva skal til?

Og den tanken irriterer meg, for jeg synes det er egoistisk. Egoistisk å tenke at jeg har det så dårlig, når jeg vet det er så mange som har det langt værre. For her sitter jeg, i min egen leilighet, med fast jobb og tenker at dagen i dag ikke har vært så veldig bra. Men så tenker jeg igjen, at hvis jeg føler det slik, så må det jo være en grunn? Og det må vel lov til å føle seg slik, fordi man simpelt ikke kan føle noe annet. 

I slike tider gjør jeg ikke annet en å slenge inn et sent og teit blogg-innlegg, eller å jobbe. For når jeg er lei meg, så er det beste jeg vet å fokusere på noe annet, og heller få all negativitet omgjort til noe positiv og produktivt. 

Så dette var mine visdomsord for kvelden. For det er faktisk greit å ikke ha det okey hele tiden. Det er lov, og sånn er det. 🙂

quote, aesthetic, and ok image