DENNE UKENHei, fininger! Håper alt står bra til med dere og at dere har en super dag så langt! For øyeblikket sitter jeg på jobb og gjør diverse arbeid før skiftet mitt starter. Jeg må si det er utfordrende noen ganger å blogge samtidig når jeg jobber 6 ganger i uken, men for tiden prøver jeg bare å gjøre det beste ut av det. Håper dere forstår det. 🙂  Denne uken har jeg som sagt vært på jobb og her om dagen var jeg også på kino og så The Autopsy of Jane Doe. En av de bedre skrekkfilmene synes nå jeg, og verdt pengene hvis dere vil få opp pulsen litt. Resten av uka har jeg et par jobbvakter også blir det en rolig helg hjemme. Neste helg skal jeg feire bursdagen til mamma, og da skjer det noe veldig spennende. Dere får vite mer om dette siden! Tenkte egentlig bare å stikke innom bloggen og si hei, så får dere vite alt det spennende som skjer i livet mitt. Søkte meg nettopp til eksamen, og jeg har snart oppkjøring også, så er faktisk veldig mye som skjer fremover. Men det liker jeg, og det blir spennende! Jeg håper dere alle får en videre fin dag uansett om det blir en stille kveld hjemme, på jobb eller hos venner. Vi blogges!

NEW YEAR, NEW ME

// i samarbeid med Elizabeth Studio

God mandag, fininger! I dag tenkte jeg å endelig dele bildene av det nye håret mitt! Det har vært en lang prosess som startet i November, å gå fra helt svart hår til blondt. Tror vi faktisk har farget håret mitt opptil 10 ganger totalt, og det er mange timer i en frisørstol. Det er viktig å ikke skade håret for mye og derfor har vi tatt det over lengre tid for å bevare håret og ikke ødelegge det. Selvfølgelig farget jeg håret hos min faste frisør Elizabeth på @elizabethstudio. Hun kan virkelig det hun driver med, og jeg ble så utrolig fornøyd med resultatet! Jeg hadde et bilde i hodet mitt om hvordan jeg ville det skulle se ut, og slik ser det ut den dag i dag, om ikke finere. Under ser dere hvordan håret mitt så ut når vi begynte med prosessen og hvordan det ble når det var helt ferdig! Hvis dere har spørsmål eller ønsker å få like fint hår selv er det bare å bestille HER

Elizabeth Studio holder til i Oslo på Frogner og har et sykt søtt og fint lokale der de gjør alt til håret, negler og til og med vipper! De har sykt skjønne og hyggelige ansatte som har mye erfaring og vet godt hva de driver med. Det er lett å komme seg dit, og hver gang jeg går ut derfra så føler jeg meg så mye freshere! Kanskje vanskelig å tro jeg snakker sant i og med at det er sponset, men se på bildene under så ser du hvor fantastisk håret mitt ble når det var ferdig. 🙂

FØR                                     ETTER


Ble det ikke superfint? Jeg ble så ufattelig fornøyd og jeg synes det er så viktig å gå til en frisør man blir fornøyd med. Har hatt mange dårlige frisører der jeg aldri har vært fornøyd med resultatet, og slik skal det jo ikke være! Var utrolig deilig å starte det nye året med fresh frisyre og velstelt hår! 

♥ KAROLINE SABRINA

TIL DEG

Til deg som har hatt en dårlig dag, dårlig uke og en dårlig start på det nye året. Til deg som ikke har fått gjort noe i dag og føler at dagen har vært bortkastet, til deg som har jobbet i hele dag og bare er sliten. Til deg som sitter hjemme alene i kveld uten å ha bli bedt med ut og til deg som bare trenger litt fred og ro. Dette er til dere alle. Skru opp lyden, lukk øynene og hør. Selv sitter jeg på sofaen hjemme etter en lang dag på jobb og bare nyter at slik musikk finnes. Musikk som gir deg ro, og setter et smil om munnen din. Dette øyeblikket må være dagens beste. Og nå deler jeg det med deg. Så bare nyt, og hør. Bare hør.

ROMJULA I BERLIN

Goood kveld folkens håper det går bra med dere alle. Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb og tenkte å dele oppholdet mitt i Berlin til dere! Jeg var nemlig i Berlin i romjula og hadde min juleferie der. Vi sov på et sykt fint hotell kalt Titanic Chausee og hadde den fineste suiten på hele hotellet. Dagene gikk til shopping, sightseeing, god mat, zoo, og vandring langs gatene i Berlin sentrum. Vi hadde en super tur og jeg var helt forelsket i all shoppingen. Vi var på steder som Bershka, Forever 21, Pull & Bear, Primark, Versace, Hollister, Zara og Douglas! Selvfølgelig mye annet, men disse var virkelig top notch. Har en del innkjøp å vise dere hvis det er til interesse for noen av dere. Skrik ut isåfall! 

Vi hadde hele 4 dager i Berlin og en av dagene var vi også oppe i tv-tårnet og hadde middag. Det var helt sykt hvor høyt det lå, og hvor god maten var der. Dessuten så snurret jo tårnet rundt mens vi satt der, så vi fikk sett hele byen fra lufta. Virkelig fantastisk! Berlin Zoo var også et sted jeg anbefaler dere, vi så så mange dyr vi aldri hadde sett før, skikkelig artig. Alt fra tiger til elefanter og de hadde også et eget akvarium. 

Turen var super bra alt i alt og jeg håper jeg snart skal på ny tur igjen. Skal hvertfall spares opp så får vi se hvor neste destinasjon blir hen. Jeg er hvertfall veldig spent og gleder meg masse! Under her ser dere en del bilder som jeg tok, kameraet mitt ble faktisk nesten ikke brukt i det hele tatt. Syns det nesten blir finere bilder med vanlig mobilkamera. 🙂 Uansett håper dere liker bildene så blogges vi om ikke altfor lenge!

VIL NOEN HA INNKJØPSVIDEO/INNLEGG?

ÅRET SOM GIKK 2016

VELKOMMEN 2017 – PLEASE BE THE BEST ONE YET

Godt nyttår alle sammen! Jeg er en person som synes det er vanskelig å huske tilbake på ting. Derfor har jeg denne bloggen, planleggeren min og mine kjære venner som lar meg mimre tilbake på minner og hendelser. Dette gjorde jeg tidligere et år her på bloggen, så i år skal jeg lage enda en årskavalkade for å oppsummere året som har gått i bilder og med ord. Jeg må si at det har vært gøy å bla gjennom arkivet og finne bilder og historier som jeg helt hadde glemt og som jeg nå skal vise til dere igjen. Tenk at det allerede er 2017 og at vi igjen starter med blanke ark. Jeg gleder meg hvertfall til å ta fatt på det nye året!

JANUAR

Året pangstartet med nyttårsaften hos de beste venninnene mine. Vi var hos Camilla og feiret hele kvelden, noe som var utrolig koselig og en fin måte å starte det nye året på. Jeg blogget om angsten min som fikk mye oppmerksomhet og mange tilbakemeldinger, startet mitt eget lille firma med Hanna, og blogget også om min meet & greet billett til Justin Bieber som fikk utrolig mye kritikk av mine lesere og næreste venner. Januar var en tøff start på året med andre ord. Jeg blogget også om turen min til Bergen med pappa i romjula og var mye i Oslo for å ta bilder. 


FEBRUAR

I februar brukte jeg kameraet mitt flittig og brukte mye tid på å ta bilder til bloggen og for å reklamere og fronte produktene på nettsiden. Jeg husker at jeg var veldig sliten og følte meg ikke helt som meg selv den måneden grunnet noe som jeg aldri blogget om. Heldigvis hadde jeg mine gode venninner Hanna og Kristine som jeg var med masse i denne måneden der vi badet, lo og hadde det generelt sett gøy. Jeg blogget om å reise for jeg hadde endelig bestilt tur til London i Mars som jeg gledet meg masse til. Vi fikk også vinterferie som jeg brukte på jobb. 


MARS

I Mars var måneden jeg endelig fylte 18 år og dette ble selvfølgelig feiret med stil på ferie i London med Selina. Vi tilbrakte hele 3 dager i byen før vi dro hjem og shoppet og spiste mye god mat. (les; mcdonalds) Senere ble 18-års dagen min feiret med mine nærmeste venner og jeg tok min første tatovering. “Lumos” står fortsatt på håndleddet mitt og jeg elsker tatoveringen like mye som dagen jeg tok den. For en fantastisk måned! Jeg tok også kontakt med Michelle Bye og spurte om hun ikke ville møte meg og ta noen blogg bilder. Ikke visste jeg at vi skulle bli så gode venner som vi er i dag! Dere finner bloggen hennes HER. ♥

APRIL

I April skjedde det en stor endring som jeg har hatt lyst på i mange år. Jeg endret nemlig navnet mitt! Fra av å hete Karoline Nilsen Stensrud heter jeg nå offisielt Karoline Sabrina Nilsen Stensrud. Det var så fantastisk å få drømmene sine oppfylt en etter en så 2016 var virkelig et år det jeg fikk oppfylt mange av mine største drømmer. I April måned ble jeg også syk og gikk på antibiotika som fikk meg enda dårligere. Det var derfor en bra og en dårlig måned! Jeg tok bilder til praksisplassen min, filmet musikkvideo til en skoleoppgave, prøvde meg på youtube, og begynte å trene med min treningspartner Michelle. 


MAI

I Mai lagde jeg enda en youtube video som til dags dato har over 1800 visninger (litt stolt da, hihi), fikk tilsendt masse Kylie Jenner produkter, hadde granateple som tidenes cravings, og hadde min første time hos Brow Rehab. Det minner meg på at jeg må tilbake snart, brynene mine er et stort kaos! Jeg feiret 17.mai med gode venner, og begynte å planlegge russetiden for fullt.


JUNI

I Juni startet måneden med hotellbesøk og første gangen på byen! Vi feiret 18-års dagen til Michelle på et utested i Oslo og sov på Grand hotell den natten. Veldig gøy og det var utrolig koselig å bli kjent med nye mennesker. Jeg brukte mye penger på sol, og fikk endelig etterlengtet sommerferie! Ferien startet med Bergen tur med Kristine der vi var på Paul McCartney konsert og koste oss i en av Norges fineste byer. Jeg begynte å skrive på min egen bok og brukte utrolig mye tid på dette. 


JULI

I Juli var jeg i København med pappa og lagde nok en vlog om turen. Jeg var på hyttetur med Michelle, Andreas, Sigurd og Stian og vi tok årets første bad og endte opp på sykehuset til slutt. Jeg ble skikkelig hekta på Pokemon Go og spilte det konstant! Var mange turer i Oslo bare på grunn av det. Var også på mitt første Lan med vennene til Nico og Alex. Vi spilte til langt på natt hver kveld, uansett om jeg hadde jobb kl 9 dagen etter. Utrolig morsomt og koselig! Jeg farget også håret mitt for første gang hos Elizabeth Studio og ble så utrolig fornøyd. Dere får snart se hvordan jeg har farget det nå. 😉 Juli var en måned der litt mer skjedde og jeg blogget litt mer til tross av hvor mye jeg jobbet. Jeg fikk en pakke av Abercrombie & Fitch, leste en bok, og kjøpte min nye iPhone 6s! Elsk.


AUGUST

I August oppnådde jeg enda en av mine største drømmer. Jeg fikk meg nemlig katt! Jeg husker at jeg dro hele veien med buss opp til Hamar for å hente den nye pusen min. Hun er så ufattelig nydelig og jeg er så glad jeg skaffet meg henne! Hun er nemlig min katt, og er verdens fineste hellige birma! Ligner veldig på ragdoll faktisk. Dessuten tok jeg min andre tatovering for å vise til verden for en belieber jeg er. Neida, men den har en todelt mening uansett og nå har jeg også “Purpose” tatovert under kragebeinet. Jentene og meg var også på findings festival som var supert artig men jeg gadd ikke dra andre dagen, ble heller hjemme haha. Tok en del bilder av outfits og hadde Kristine på besøk. Dessuten begynte skolen igjen! 3 året mitt og det siste på videregående skole. Exciting.


SEPTEMBER

I September bodde jeg på jobb. Jobbet omtrent hver dag og var ikke stort mye hjemme. Blogget derfor ikke noe særlig denne måneden foruten et par innlegg her og da. Men denne måneden var det nemlig duket for Justin Bieber konsert! Jeg var nemlig på begge og hadde Diamond Circle første dagen og PIT B den andre. (altså VIP1) Dette var helt fantastisk og jeg angrer ikke i det hele tatt på at jeg brukte litt penger på noe jeg kommer til å huske i lang tid fremover. Hadde nemlig fineste Elisabeth på besøk helt fra Hovden og hun var hos meg hele helgen. Utrolig koselig!


OKTOBER

Værste måneden i 2016 om jeg får si det. Skrev et langt innlegg om at jeg mistet den fineste personen i livet mitt, som var min 13 år gamle yorkshireterrier kalt Buster. Mistet også bestefaren min samme uken så jeg må si det var helt jævlig å sjonglere skole, jobb og privatlivet med alt som hørte til. Men på den positive siden så besto jeg teoriprøven! Jeg er på god vei med lappen og blir ferdig med den i 2017 så det var noe jeg var utrolig stolt og glad over. Jeg lå høyt oppe på bloggtoppen i Norge og var så ufattelig glad over dere lesere som gidder å klikke dere inn på bloggen min hver dag. Det betyr så sinnsykt mye!


NOVEMBER

I November fikk jeg meg endelig vippeextensions! Selvfølgelig hos de beste på Elizabeth Studio og jeg går fast der til dags dato. Jeg husker jeg var så sinnsykt fornøyd og jeg vet at jeg aldri skal bruke mascara igjen! Var også hos mamma som fikk seg ny hund som hun har kalt for Tassen. En liten pom blanding som er absolutt helt nydelig. Denne måneden begynte også prosessen med å farge håret mitt lyst og jeg er enda ikke ferdig selvom vi er i Januar! Det tar tid når håret ikke skal bli skadd og når man jobber så mye. 


DESEMBER

I Desember skuffet jeg meg selv ved å ikke blogge omtrent noen ting. Jeg skrev kanskje to innlegg og det var det, enda jeg hadde planer om flere. Men denne måneden fikk jeg endelig juleferie og jobbet hver dag i 4 uker i strekk. Jeg hadde ikke helt juleferie, som de fleste trodde. Så var det tid for julaften og den feiret jeg sammen med Pappa, Hilde og bestemor. En koselig kveld, og det samme hos mamma dagen før. 1.juledag pakket jeg som bare det for dagen etter dro jeg og Alex til Berlin. Vi hadde 4-5 dager der med shopping, utflukter og litt av hvert og det var en perfekt måte å avslutte 2016 på. Mer om denne ferien skal jeg ta mer av i et eget innlegg tenker jeg. Nyttårsaften feiret jeg hjemme hos meg med noen venner. Lite, koselig og helt perfekt for min del. 

Dette var altså mitt 2016. Jeg håper så inderlig høyt at 2017 kommer til å bli et bedre år, og jeg satser virkelig på det!