JEG KLARTE DET

Processed with VSCO with t1 preset
I dag har jeg faktisk nyheter til dere! Det er vanskelig å være blogger når man ikke har stort annet å komme med enn at man har vært på jobb og skole og lever et typisk A4 liv men derfor blir dagens innlegg faktisk om noe spennende! (syns jeg hvertfall) 

I dag besto jeg nemlig teoriprøven! Jeg har lest en stund nå, og tenkte at jeg skulle ta den i dag og sjekke om jeg klarte det eller ikke. Og det gjorde jeg jammen meg! Hadde nesten ikke trodd det selv, men det var en fantastisk følelse å endelig fullføre noe. Dette var faktisk første forsøk så ikke dårlig det. Så nå er det ikke lenge til jeg får billappen heller, og det skal jammen meg bli deilig. No more bus for this girl! Nå skal jeg feire med julebrus (ja, shame on me) og dra på jobb. Når man har den lykkefølelsen så blir jobb ganske lett. Ønsker dere alle en fin kveld! Det skal hvertfall jeg ha 🙂

PREPARATIONS

Herregud, dere er helt sjuke! Våknet opp i dag til at jeg lå på 87ende plass i hele Norge! Dette gjør meg så ufattelig glad dere! Dagen i dag har jeg brukt til å få gjort mest mulig, slik at jeg kan starte den nye uken i morgen med god samvittighet. Planlagt uken, jobb, ryddet og ja you name it. Alltid en god følelse å legge seg søndag kveld og vite at alt har blitt gjort! Det ble en litt sen kveld i går da jeg var og feiret noen av mine veldig gode venner, så det blir nok en rolig kveld med den standard søndags-isen og uncharted. Men vi hadde det gøy i går så da er vel verdt det, heh. Bildene under er fra en dag jeg og Michelle var i Oslo. Kjolen min er fra Bik Bok og den er sååå fin! Ikke bare elsker jeg fargen, men den er ganske varm slik at jeg faktisk kan gå med den på høsten også. 🙂 

Processed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 preset

TUSEN HJERTLIG TAKKbukse CUBUS sko EUROSKO genser BIK BOK klokke STENSRUDANDHEMSTAD

Først og fremst må jeg få takke for kommentarene, meldingene og samtalene som har tikket inn på telefonen min det siste døgnet. Det er så utrolig koselig og snilt med all støtten jeg har fått og jeg er ubeskrivelig takknemlig for alt. Det har vært noen lange uker med mye på hjertet og det er stort sett grunnen til null blogging fra min side. Alt skal ikke være så lett noen ganger, og da følte jeg ikke særlig for å blogge. Buuut, now i’m back! Jeg sier det alltid, og jeg sier det for ofte, men jeg vil virkelig begynne ordentlig å blogge igjen. Så da får vi bare gi det en ny sjanse, right? Dessuten nå som jeg ligger på 67ende plass i hele Norge kan jeg ikke stoppe nå. 

SÅ TUSEN TUSEN HJERTLIG TAKK!

JEG MISTET BROREN MIN

4. Oktober 2016. Jeg får ikke puste. 

Værsåsnill, kjære gud, ikke ta han fra meg enda. Jeg trenger han, jeg trenger han så utrolig mye. Jeg kommer ikke til å klare å leve uten han. Du kan ta alt jeg eier, alt jeg har, men for guds skyld ikke ta han. Han er meg. Han er en del av meg som jeg ikke er klar til å gi slipp på. Det gjør så ubeskrivelig vondt, og hver tåre som renner fra ansiktet mitt skjærer i hjertet mitt. For jeg vet det er sånn det er blitt. At min beste venn, min lillebror, mitt alt, ikke er her lenger. 

Da jeg var 5 år gammel fikk jeg en lillebror. En skikkelig søt liten type som alle forelsket seg i. Men ikke av den typen du tenker. Vi kjøpte oss nemlig den søteste lille hundevalpen som akkurat passet i lomma til jakka til mamma når vi skulle lure med han inn i matbutikken. Jeg kan ærlig si at jeg ikke husker så mye av den dagen vi hentet han, annet enn at det var langt å kjøre da vi måtte hente han hele veien ut i nabolandet, og at han var verdens søteste lille dott. 

Årene gikk og enda han ikke ble stort større så forelsket venner og familie seg i han. Han var liksom familiens lillebror og passet alltid på når vi ble syke eller når jeg var lei meg om kveldene. Lå alltid i armkroken min når jeg sov, og var alltid den litt irriterende når han ikke hørte etter. Han var den som alltid fikk all oppmerksomhet på bursdager og når venner kom over. Han var så høyt elsket, det visste han.

Men så kom den dagen der han tok sin siste pust, fikk sin siste tannrens og logret med halen for siste gang. Det måtte bli i år, og det måtte skje akkurat i en periode jeg virkelig ikke trengte det. Jeg må ærlig si at jeg var i en periode jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. At jeg bare ville rømme vekk fra alt og alle og komme meg bort. For ja, kall meg dramatisk, men det gjør så ubeskrivelig vondt. 

Jeg har gruet meg noe jævlig til denne dagen. Dagen jeg må si at du ikke er her lenger. Dagen jeg må si til familie og venner at du ikke er her lenger og ta i mot trøst fordi det faktisk er virkelig. Jeg kunne ønske jeg ikke fikk meldinger der det står “kondolerer”, eller “neimen så trist”. Ikke for å være slem, men bare fordi jeg ikke vil at det skal være sant. Jeg husker på nyttårsaften i fjor, at jeg sto på mine knær og ba alt jeg hadde om at dette året ikke kom til å bli det året. At du klarte å holde ut minst et eller to år til. Bare det ikke ble dette året. Men sånn ble det ikke. 


Tenk at det går an å elske et dyr like mye som et menneske. At det går an å savne noen så utrolig mye og vite at han aldri kommer til å ligge i armkroken min, han kommer aldri til å tigge ved siden av stuebordet for mat, og han kommer aldri mer til å se meg inn i øynene og logre med den lille halen sin igjen. Aldri igjen. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal klare å leve med den tanken, for akkurat nå er det intet annet jeg vil mer. Men å se han lide så mye som han gjorde mot slutten var så utrolig hardt og vondt, enda han prøvde å skjule det. 

For jeg kommer aldri til å glemme deg. Etter 13 år er det som å miste en bror. Et familiemedlem. Og jeg tror selv om det går uker, måneder og år, kommer jeg til å savne deg så sinnsykt, sinnsykt mye. For nå gjør det bare innmari vondt. Det er som et hull i hjertet mitt som ingen kan fylle, og som bare gjør vondt. 

Det gjør så jævlig vondt.