eBay haul | VLOG

I denne ukens video tenkte jeg å ha en eBay haul for dere! Jeg har den siste måneden bestilt noen (les; en haaaug) ting fra eBay og tenkte jeg skulle lage en video om det.  Alle tingene jeg har kjøpt har ikke kostet mer en 6/8 kr inkludert frakt og tenkte å tipse dere om jeg ble fornøyd med disse billige produktene eller ikke. Jeg har hvertfall slitt med å ikke åpne pakkene før jeg lagde videoen men jeg holdt ikke ut lenger til slutt, hehe.. Jeg håper noen av dere blir litt klokere når det kommer til handel på eBay. 🙂 Enjoy!


♥ Karoline Sabrina                                                  LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

LIVET FOLKENS

Woooh, endelig helg. Eller kanskje ikke helt enda. Jeg står for øyeblikket på jobb og har en laang vakt før jeg endelig kan ta kvelden fri. Det er på’n igjen i morgen, men etter det kan jeg si at langhelgen endelig har kommet. De siste dagene har jeg filmet og redigert enda en ny video til dere som jeg tenker jeg legger ut på bloggen i løpet av neste uke. Hvis dere har lyst til å se videoene før alle de andre, abonner på youtube kanalen min HER. 

Jeg ville egentlig bare stikke innom og si hei og oppdatere dere litt smått før jeg tar siste innspurt. Nyyyt dagen dere ♥


♥ Karoline Sabrina

DET BEGYNNER Å BLI ALVORLIG

Hei dere! Nå er det neste helg, og man merker at den er rett rundt hjørnet. I dette innlegget deler jeg litt bilder med dere som jeg har sendt på snapchat og som er litt mer passende for bloggen. Dere kan gjerne følge meg, enda jeg ikke så flittig poster mystories som de fleste andre bloggere. Men legg gjerne igjen snapchatten din og jeg legger deg til. 🙂 Under ser du et utvalg av en blanding av mystories og vanlige snaps. Det går alt fra mat til hva jeg driver med og jeg er uuuutrolig aktiv på snapchat. Det er nesten så det begynner å bli alvorlig da jeg omtrent sender og mottar 1000 snaps ukentlig. Ikke bra, haha! Men jeg håper dere liker innlegget og at dere blir så spente på å se deler av livet mitt at dere legger meg til. Ha en fin kveld videre dere. ♥♥ Karoline Sabrina                                                  LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

MIN STORE INSPIRASJON

Hei dere, håper dere har en flott onsdag så langt! I dette innlegget tenkte jeg å tipse dere om en bok som jeg har falt helt totalt for. Jeg snakker om Eirin Kristiansen sin nye bok “Miss Independent”. Jeg kjøpte den for en liten stund tilbake, omtrent rundt den tiden den kom ut. Boken handler om alt fra hvordan bli toppblogger til hvordan å komme seg over eksen. Jeg synes den har mange fine tips og pleier å lese litt i den hver kveld før jeg legger meg. Den er veldig nyttig som både blogger og generelt! Hvis dere kunne tenke dere boka selv er det bare å dra til nærmeste bokhandel og kjøpe den der. Den koster 299,- om jeg ikke husker feil, og er en god bok for både voksen og ungdom. 🙂 Har dere hørt om denne boka?


♥ Karoline Sabrina                                         LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

BROW REHAB

Forrige fredag hadde jeg time på Brow Rehab Pilestedet i Oslo og denne timen har vært så etterlengtet! I alle mine år som tenåring har bryene mine gått gjennom litt av hvert, så det var veldig deilig å få fikset dem en gang for alle. Jeg synes resultatet ble så bra og jeg trenger ikke engang å tenke på å fikse bryn lenger når jeg skal sminke meg. Herlig! Jeg gikk til flinke Elin og anbefaler dere alle på det varmeste å booke dere en time. Mer fornøyd kan ikke jeg bli hvertfall! ♥ Karoline Sabrina                                                LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

Dear May

Hei dere! Tenkt at vi har kommet til Mai allerede. Nok en ny måned har kommet og vi nærmer oss sommeren med stormskritt. I løpet av Mai måned har jeg noen punkter på planen min som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Jeg synes det er utrolig viktig å sette seg ned hver måned og skrive og planlegge hva man har lyst til å oppleve og bli flinkere til. En ny måned er en liten ny fresh start og da setter jeg meg noen punkter jeg prøver å holde. Gjerne legg igjen en kommentar om dere gjør det samme og eventuelt om dere har noen punkter dere vil legge til. Enjoy!

♥ Holde et budsjett. Som dere leste på forrige månedsinnlegg “Dear April” skrev jeg at jeg skulle spare penger denne måneden. Sånn ble det aboslutt ikke, noe som virkelig må skjerpes denne måneden. Derfor har jeg laget et lite budsjett på hvor mye jeg har tenkt til å bruke, slik at jeg får spart penger til sommerferien. Viktig viktig!

♥ Være mer spontan. Hvis det er noe jeg elsker så er det å være spontan. Jeg elsker å dra steder, finne på noe eller gjøre noe som ikke var planlagt og hvilken måned er vel bedre å gjøre det på enn i Mai? Uansett om det er cafèbesøk med en venninne eller en spontan tur til et annet sted så kommer de beste minnene utav ting som ikke er planlagt. 

♥ Appreciate the small things. Det er viktig å se seg rundt og være takknemlig for de små tingene i livet. Uansett om det er en koselig kveld med venner, en dag med fint vær eller at du får en hyggelig melding fra en bekjent. Det er alltid noe å være takknemlig for, har jeg lært hvertfall. 

♥ Smile mer. 

♥ Klare å holde motivasjonen oppe når det kommer til skole og praksis. Dette er noe jeg føler jeg har slitt med en stund nå, men tanken på at det er nå innspurten begynner bør vel være en motivasjon i seg selv, ikke sant? Det er viktig å finne en motivasjon og tenke at sommerferien blir belønningen. 

♥ Planlegge sommeren. Når vi bare er en måned unna ferien er det kanskje på tide å begynne planlegge den? Jeg er faktisk usikker på om det blir sydenferie, storbyferie eller kanskje bare en roadtrip i Norge? Vanskelig å bestemme seg..  


♥ Karoline Sabrina                                                     LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

Uken som gikk #8

Hei alle sammen, og beklager så mye for bloggfraværet denne uken. Det har vært andre ting som har vært viktigere, men jeg har hvertfall fått planlagt neste uke slik at dere får innlegg hver dag neste uke. ♥ Gled dere masse, for det blir både ny vlog, nye tips og noen nye innkjøp.. Jeg håper også på å få Kylie Jenner lipkit’ene mine som ligger for tiden på toll-lageret i Oslo. De skal få sitt eget innlegg og fyy søren så gira jeg er for dem. Vel vel, en ny uke blir hvertfall veldig bra og jeg har planer om å komme meg skikkelig back on track! Produktivitet, motivasjon og nok energi er noen nøkkelord i den kommende uken. Let’s go!

På planen i dag er det familiebursdag som forhåpentligvis blir ute i det fine været. Det beste med slike søndager er når man faktisk har noe å gjøre og kake er jo ikke akkurat negativt det heller. Hehe, men nå skal jeg bare poste dette innlegget så drar jeg videre til familien. Ha en fin søndag dere!


Ukens mest leste blogginnlegg: Denne ukens mest leste innlegg finner du her.  Som dere vet så har det ikke blitt mye blogging denne uken, så forrige ukes “Uken som gikk” er denne ukens mest leste. 

Ukens minne: Når jeg farget håret til Nicholas grønt på onsdag. Haha, det ble kanskje ikke så velykket, men gøy var det.

Ukens sang: Denne ukens sang må bli denne sangen av Ina Wroldsen. Helt siden hun sang live-versjonen på Idol har jeg blitt helt frelst, og sangen går på repeat her hvertfall. I tillegg digger jeg teksten og at Broiler er med på selve sangen. 

Ukens opptur: Det fine været! Herregud så heldige vi har vært denne uken. Jeg har gått rundt i skinnjakke og vært altfor varm. Nesten sommervær allerede, dere! Og det som snødde forrige uke… 

Ukens nedtur: At jeg har vært hjemmeværende omtrent hele uken.. Men nå er antibiotika-kuren ferdig og jeg kan vel snart si meg frisk? Jeg kan vel krysse fingrene hvertfall. 

Ukens innkjøp: Denne ukens innkjøp er faktisk ingenting! 🙂 Isåfall bare mat, hehe. #mat<3

Ukens cravings: Granateple! Denne frukten smakte jeg først kun for et par uker siden, men jeg spiser en om dagen! De er utrolig gode i både frokostblandinger og alene, og er mitt lørdagsgodt istedenfor masse unødvendig sukker. Nam!

Ukens tips: Å komme seg mer ut! Siden det har vært så fint vær denne uken, er det lettere å komme seg ut! 

Ukens quote: “In order to attain the impossible, one must attempt the absurd.”


♥ Karoline Sabrina                                                   LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

Uken som gikk #7

Goood søndag! Hvordan har dere det i dag? Jeg har nettopp pakket ferdig ut etter å ha ankommet pappa og sitter i de mest chilleste klærne helt sminkefri. Det er slik en søndag skal være! Jeg har mye å dele med dere den kommende uken og som dere kan se på bildet under så er jeg litt forandret?.. hehe! Hvertfall! Man skulle tro jeg hadde vært ute i går for når jeg våknet i dag hadde jeg tidenes kul i panna som om jeg hadde blitt slått til. Heldgivis er det bare infeksjonen i kroppen som kommer av halsbetennelsen, men åååh så irriterende! Litt morsomt og da, nå skal jeg gå rundt og si jeg har blitt slått til :)))

I dag har jeg egentlig mye på planen. Men kjenner jeg meg selv godt nok så blir nok minimalt gjort og jeg finner sikkert på noe mer viktigere isteden. Men jeg skal få planlagt uken, blogget litt for dere, og ordne litt av hvert. Her kommer hverfall en oppsummering av uken som har gått og jeg ønsker dere en fin søndag videre!

Ukens sang: Denne uken blir det Unconditionally av Katy Perry. Det er en del år siden den kom ut, men likevel får jeg grøsser hver gang jeg hører den. En favoritt i sanglista, spesielt nightcore versjonen av den. 🙂

Ukens mest leste innlegg: Er innlegget som du finner HER

Ukens opptur: Ukens opptur må være uken generelt. Det har kanskje vært en lang uke, men jeg har smilt hver eneste dag og vært glad uten noe grunn. Det er herlig! Dessuten er jeg sååå fornøyd med alle innkjøpene mine denne uken som er en stoor opptur. 

Ukens nedtur: Denne ukens nedtur må bli den jævla halsbetennelsen. Jeg må ta antibiotika 4 ganger daglig og har omtrent ikke vært på skolen denne uka. Jeg satser virkelig på at jeg er på bedringens vei for dette begynner å bli utrolig kjedelig. 

Ukens innkjøp: Hmm, vanskelig! Jeg har fått kjøpt mye fint denne uken, men Kylie Jenner sine lipkits må bli en toppfavoritt. Kunne ønske de kunne kommet i postkassen allerede i morgen! Jeg har tenkt til å fortelle dere om alle de forskjellige, og muligens lage en youtube video til. Veldig spennende og så får dere se om de er verdt pengene. 

Ukens cravings: Saft, haha. Jeg har vært forferdelig dårlig til å drikke vann og drikker alltid saft eller annet når jeg drar steder eller når jeg er hjemme. Dårlig vane spørr du meg, men de kan jo snus lett så vi får se hva jeg klarer den kommende uken.

Ukens tips: Ikke kjør deg selv for hardt! Jeg har travel hver eneste dag og alltid hatt ting å gjøre. Det har ført til at jeg ikke har kunnet slappet av ordentlig og selvfølgelig er det det som har gjort slik at jeg har blitt syk. Ro deg ned, og hvil minst et par timer hver dag. Det er viktig.

Ukens quote: “The happiness of your life depends upon the quality of your thoughts: therefore, guard accordingly, and take care that you entertain no notions unsuitable to virtue and reasonable nature. “


♥ Karoline Sabrina