dette visste du ikke

.. jeg spiller litt piano! Ikke så mye at jeg har så veldig mye å skryte av, men jeg prøver å lære litt når jeg først har tid. Hvis det er noe som er koselig, så er det å sitte med venner og spille noen sanger. Dessuten så elsker jeg å lære nye ting, så om jeg fikk lært meg piano litt bedre så hadde jeg blitt super happy!

…jeg er utrolig kresen når det kommer til mat. Dessverre.. jeg må virkelig bli flinkere på dette punktet, virker jo altfor bortskjemt! Må alltid være et visst merke, eller en bestemt type. Synes synd på folk når de skal kjøpe mat til meg, hehe…

…hvis du noen gang ser meg på tusenfryd så finner du meg ikke ved karusellene! Med høydeskrekk og lite entusiasme i høy fart står jeg heller ved spillbodene og bruker opp alle pengene mine på å vinne en bamse. Lykke til med å få med meg på noe som helst. 😉


…jeg har aldri blødd neseblod. Haha, en litt morsom funfact syns nå jeg da. Aldri en gang i hele mitt liv har jeg blødd fra nesa, og det er jeg egentlig veldig takknemlig for. 

…jeg har en skjult skade i ryggen etter alle de årene jeg spilte håndball. Ingen leger, fysioterapeuter, naparapater eller røngten har funnet ut noe, og jeg kommer nok aldri til å få vite hva som har skjedd med ryggen min. Veldig kjipt hver gang jeg kaster håndball osv. Syyyke smerter i ryggen..

…når jeg var sånn 11 skrev jeg en bok som jeg syntes var så bra. Jeg sendte den til og med inn til et forlag, men fikk et høflig avslag tilbake. Lille meg hadde mye å jobbe med! Derfor krysser jeg fingrene denne gangen.


…jeg er syyykt gamergirl. Kanskje ikke så flink, men inviter meg over på spill kveld og jeg spiller med glede ps4 med gutta. Det er jo så gøy, enda vi alltid ender opp med å tape på grunn av meg.. <3 cod, fifa, gta, lol, dota, wow, you name it

…jeg er faktisk Adminstrator i en stor kjøp og salg gruppe på facebook. “Kjøp og Selg” heter den. Min lille ekstrajobb <3 Så ikke skriv noe stygt eller oppfør dere dårlig for da kommer mod karro etter dere. 😛 haha, i grunn morsomt.

Foressten dere, en av mine gode venner har sluppet nok en russelåt for bussen deres. Sjekk den ut HER på YouTube eller søk opp “The Chronic 2017” på Spotify. ♥ stolt


♥ Karoline Sabrina

NY TRENINGSPARTNER

Nok en dag går mot slutten og det er ganske greit akkurat nå kjenner jeg. Det er alltid hardt å komme seg tilbake til vanlige rutiner etter ferien, og dagen i dag var intet unntak. Derfor blir det en rolig kveld, men det synes jeg blir veldig greit. Etter skolen i dag dro jeg hjem for å gjøre noe litt utenom det vanlige. Jeg møtte Michelle Bye, som nettopp har startet å blogge igjen! Hun er en jente jeg aldri har møtt eller snakket med før, men vi fant tonen raskt, og tok en del bilder i samme slengen. Bloggen hennes kan du finne her. Vi bor sånn ca 5 minutter fra hverandre og vi tenkte det var koselig om vi møttest. Jeg har hvertfall fått en ny treningspartner og er offisielt medlem av et treningssenter her i Askim. Ganske greit å slippe å pendle til Ski for hver gang, det må jeg si. Så i dag har vi vært på trening og fått være med på en gruppetime med utrolig mange spreke damer. Var nesten litt flaut å se hvor dårlig form meg og Michelle var. Det skal endres før sommerferien hvertfall! Nå skal jeg gjøre klart noen innlegg til dere i morgen før jeg skal prøve å legge meg litt tidligere enn i går. 


♥ Karoline Sabrina

Angsten tar over livet mitt

Først og fremst vil jeg si et par ord. Dette innlegget ble skrevet en sen kveld der jeg var oppgitt og sittende våken over min egen angst. Jeg har virkelig ikke lyst til å dele negative opplevelser og tanker med dere her på bloggen, men noen ganger trenger vi alle en realitycheck og skrive om ting som plager oss. Derfor grep jeg sjansen til å bruke bloggen som mitt fristed når det kommer til dette, og jeg håper jeg kan nå ut til dere lesere ved å dele mer personlige innblikk. Det skal mye til for å dele slike innlegg som dette, så vær snille. 🙂

Her om dagen var jeg oppe sent fordi jeg ikke fikk sove. Det var nok en kveld med litt for mange tanker på hjernen, og tanken på å tvinge seg selv til søvn fristet ikke i det hele tatt. Derfor bladde jeg meg gjennom youtube på søken for å finne noe som kunne underholde meg til jeg følte meg trøtt nok til at jeg skulle klare å sovne. Jeg fant en video som en av mine abonnenter hadde lagt ut og denne handlet om hvordan man skal overkomme angst og depresjon. Selvfølgelig ble jeg engasjert med en gang og følte meg veldig truffet. Siden jeg ikke fikk sove kunne jeg like godt prøve å finne ut hvorfor jeg har angst og kanskje få noen tips på hvordan jeg kan overkomme dette.

Underveis i videoen satt jeg og tenkte hardt på det denne jenta hadde beskrevet angst på. Jeg satt der selv og funderte på hvorfor akkurat jeg hadde fått angst, og hvordan det hele hadde startet. Denne jenta i videoen forklarte at når du får angst så er det kroppen din som forteller deg noe, eller et signal på at du har noe du må overkomme. Kroppen din har noe å oppklare og noe vanskelig den må takle, og tanken på at jeg er i en slik situasjon fikk meg til å få tårer i øynene. Hun sa med sine egne ord at det er noe vi må jobbe med oss selv om og ikke noe andre kan gjøre for oss.

Jeg er seriøst livredd over at angsten en dag kommer til å ta over livet mitt. For i de siste ukene har jeg kunnet balansert livet og angsten, med andre ord holdt den i sjakk. Men man vet aldri hvor lenge det varer, eller om det kommer til å funke videre gjennom livet. Og hvis det først går nedover og ikke vet arme råd så kan de ende veldig dårlig. Dere må vite at angst er virkelig ikke noe å tulle med, og når venner og familie rundt dere sliter, så er dette noe å ta alvorlig. Jeg kan si med mine egne ord at dette er noe av det jævligste man kan oppleve, og noe helt forferdelig å leve med. Så kjære lesere, oppfordring til dere alle, pass på de rundt dere som sliter, og bli en god støttespiller! 

Hvis det er noe jeg har lyst til å lykkes med, så er det å overkomme min egen angst. Jeg har lyst til å være min egen lykkes smed og en person som er lykkelig, frisk, takknemlig og samtidig jordnær. Mitt mål er å alltid kunne være positiv, til alt og alle. Slutte å være så dømmende og heller fokusere på meg selv som person og min personlighet ovenfor andre. Man klarer ikke å hjelpe andre, med mindre man hjelper seg selv først. Det er noe vi alle burde ha i tankene. Så, kjære alle dere som leser dette. Omfavn deg selv, og alltid jobb med å bli en bedre versjon av deg selv. Vær god og snill mot andre, ikke døm, ikke krenk, ikke mobb. Og for guds skyld, til alle dere med angst som leser dette: vi skal klare å overvinne dette. En dag blir det oss. ♥


♥ Karoline Sabrina                                                LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

OM MEG

Velkommen skal du være til min blogg! Jeg begynte å blogge i Mai 2013, og har blogget flittig siden den gang. Denne bloggen handler om min hverdag og mine tanker og meninger. Innimellom liker jeg også og komme med tips og triks og tar bilder fra livet mitt som jeg deler med mine lesere. Helt siden jeg startet å blogge har jeg rukket å få mange faste lesere og bruker mesteparten av fritiden min på og dele livet mitt med andre. Jeg bruker mitt kjære Canon EOS 700D til å ta bilder med, og linsene 18-55mm, 70-300mm og 50mm portrettlinse. Til redigering bruker jeg som regel vsco cam, picmonkey, eller Photoshop CC. 

Jeg er en 18 år gammel jente som kommer fra Ski kommune i Akershus. Hvis det er noe jeg liker så er det å ta bilder og drasser alltid rundt med kamerat rundt halsen. Jeg har en stor kjærlighet for Drøbak og Oslo så hvis jeg sporløst forsvinner en dag så kan dere finne meg der. Ellers så spiller jeg gitar, lager youtube videoer, er med mine kjære venner og spiller League Of Legends. Jeg har en liten hund som heter Buster, og en dverghamster som jeg har kalt Oreo. 

Du kan finne meg på facebook her, og følge bloggen min ved å like siden. Her får du opp innleggene når de nettopp er blitt lagt ut på bloggen, og andre nyheter som du får før alle andre. Jeg har også min egen nettbutikk som du kan finne her. På sosiale medier kan du lese innlegget mitt her, eller følge meg på snapchat ved å legge til karolinesabrina. Hvis du har spørsmål anngående sponsing eller samarbeid kan du sende en mail til [email protected]

Ved andre hendvendelser bare send meg en melding, så svarer jeg så fort jeg får mulighet. 🙂


♥ Karoline Sabrina

en dans på roser

De siste ukene har jeg følt meg fri. Ikke bare fordi jeg har fylt 18, men fordi jeg har stått på egne ben i en ukjent by, tatt mine egne beslutninger og gjort det som gjør meg lykkelig. Jeg har fulgt mine egne drømmer, fått min første tatovering, sendt inn navn-endring til staten, og endelig begynt for alvor på min egen roman. Dette året kommer til å bli fantastisk, og jeg gleder meg så utrolig mye til hva som kommer. Hittil kan jeg vel ikke si at 2016 har vært en dans på roser, men nå snur alt seg. Det er bare et par måneder til sommer, og da kan jeg si meg så og si ferdig med videregående. Åh, jeg gleder meg til fortsettelsen.


 

Jeg tok meg friheten til å spille for folk på Oslo S i går. Gud, så frigjørende. Da kan jeg si at jeg følte meg fri da. 


♥ Karoline Sabrina
 

a queen’s breakfast

Akkurat nå har vi nettopp inntatt en prestisjetung hotellfrokost basert på burger og pomfri. Siste dagen med ferie blir siste dagen med usunn mat, derfor måtte vi legge på litt. I tillegg til den flotte frokosten er bloggstolen hjemme byttet ut med en benk på McDonalds. Det må til for å holde denne bloggen gående, og for å dele innlegg med de fantastiske leserene som jeg har. Kristine er for øyeblikket hos frisøren så da tok jeg muligheten til å oppdatere dere litt før vi skal handle inn litt til helgen. Jeg må si, det er ufattelig deilig å ikke ha skole i dag, og å faktisk kunne gå i butikker som har åpent. Det har vært savnet. 

Planene for dagen er som jeg skrev litt shopping etterfulgt av en rolig kveld hjemme. Jeg har en del å planlegge for denne uken, og neste måned som jeg må få unnagjort. Det blir noen rolige dager på skolen fremover, som selvfølgelig blir herlig etter en lang ferie. Slenger med noen mobilbilder, istedenfor å friste dere med den nydelige maten vi spiser. 

Jeg er så glad for at jeg har fått så mange fine kommentarer i det siste! Herlighet, det gjør meg virkelig glad. Settes stor pris på! 🙂


♥ Karoline Sabrina

REUNION

Nok en velykket dag i den beste byen. Vi har kost oss masse, og det var så utrolig bra å endelig se Kristine igjen. Det må definitivt være det mest negative med ferier. Men når man først ser hverandre igjen, da er alt greit. Vi har planlagt masse til boka vår, spist verdens beste baguett (som jeg har sikla etter i over et døgn nå), drukket kaffe og kakao. Og tatt en del bilder selvfølgelig. Nå skal vi straks vende snuten hjemover før vi skal tilbringe resten av kvelden hjemme hos Kristine. Vi har masse arbeid å gjøre, men vi skal prøve å skvise inn litt avslapning mellom slagene. Vi har heldigvis fri fra skolen i morgen, så det siste døgnet med ferie skal virkelig nytes. Håper dere alle får en strålende mandag videre, så blogges vi før dere vet ordet av det!

Jeg har foressten endret både header og design og syntes det ble mye finere nå. Designet er flinke Kv design sitt, og jeg blir like fornøyd hver gang! Bloggen er nå klar for både vår og sommer, og jeg håper dere likte designet like mye som meg! Headeren lagde jeg selv.


♥ Karoline Sabrina

 

GET TO KNOW ME

Hvor gammel er du? Jeg har nettopp fylt 18!

Hvor høy er du? Faktisk litt usikker, men tipper jeg er rundt 155 cm over bakken. Ikke så høy med andre ord.

Stjernetegn? Fiskene.

Når står du opp i hverdagen? Dette kommer helt ann på, og er forskjellig fra uke til uke. Som oftest er det et sted mellom kl 6 og kl 8.

Hva med i helgene? Jeg liker ikke å våkne sent ut på dagen, så jeg prøver å finne et sted mellom 9 og 11. Det er jo tross alt helg!

Favorittsang akkurat nå? For tiden har jeg ingen favorittsang, men er blitt ganske hekta på Justin Bieber’s «Get Used To It»

Har du tatoveringer? Ja, det har jeg faktisk! Jeg har «Lumos» på håndleddet, og blogget om denne for ikke så veldig lenge siden.

Hva var det siste du spiste? En bolle med coco pops fordi jeg spiser alltid så utrolig sunn mat til frokost…

Hva var det siste du drakk? Druejuice! Min absolutte favoritt, hehe.

Har du noen gang vært forelsket? Dette spørsmålet måtte jeg tenke lenge over. Når vet man egentlig når man er forelsket? Jeg har hatt følelser, vært betatt og sjamert, men nei jeg vil ikke si jeg har vært ordentlig forelsket. En ordentlig forelskelse må være når du går rundt og konstant tenker på den personen og når du føler det er umulig å være fra hverandre. Når det første du tenker på når du våkner er han, og bare en melding får deg til å smile. 

Hvilken farge har du på tannbørsten din? Den er blå.

Hva hører du på akkurat nå? Nå hører jeg på den nye spillelista jeg lagde på spotify. For øyeblikket streames «Something sweet» av Madison Beer.

Er det noen du savner? Akkurat nå savner jeg spesielt Kristine. Hun dro til Kristiandsand i påsken og kom hjem i går kveld. Derfor klarer jeg ikke vente med å møte henne igjen senere i dag, det har gått altfor mange dager!

Favoritt quote? Jeg har faktisk ingen bestemte favoritter, men jeg er veldig glad i denne. «Life becomes easier when you accept an apology you never got.» 

Høy eller lav musikk? Høy, definitivt. Jeg må alltid høre på høy musikk, ellers kan jeg like godt droppe det hele.

Hvor drar du når du er trist? Hvis dere har fulgt med på bloggen kan de fleste svare på dette spørsmålet for meg. Jeg drar alltid til Oslo hvis jeg har for mange tanker på hjernen, må komme meg vekk, eller bare har en dårlig dag. Oslo er mitt hjemmested!

Favorittfarge? Vinrød er min favorittfarge for tiden.

Hvem snakket du med sist? Sist snakket jeg med pappa.

Hva ønsker du deg akkurat nå? Akkurat nå ønsker jeg meg et lite kontor for meg selv. Store bokhyller, mange kule dekorasjoner og et minikjøleskap. Det hadde nok satt fart på denne bok-skrivingen. 


Hva var det siste du kjøpte? Det siste jeg kjøpte var mat. (sjokk)

Hva står det på den siste SMS?en du fikk? «Haha, ja, velkommen til familien.»

Hva skal du gjøre til helgen? Til helgen skal jeg være med mine gode venner. Vi skal ha en koselig kveld med god drikke, kortspill og twister. 

Drømmereisemål? Som de fleste tenåringer er jeg ikke så veldig wanderlust av meg, og vil helst tilbake til England for å se mer av det landet. Det må nok bli mitt drømmereisemål.

Hvordan er du som venn? Som venn er jeg kanskje veldig vimsete av meg når vi skal prate om ting og tang. Jeg glemmer veldig fort, og er den som sitter der og bare sier «Hæ?» gjennom hele samtalen. Ellers liker jeg å tro at jeg er veldig støttende og vil alltid det beste for mine venner. Ikke tull med dem, da får dere meg på nakken. 🙂

Hva kan holde deg våken om natten? Bloggarbeid eller en avhengighetsskapende tv-serie.

Hvem i Kardashian-familien er du? Jeg har sett så lite på kuwtk at jeg egentlig ikke kan uttale meg om hvem av de jeg er. 

Hvilken TV-serie følger du med på? Sherlock Holmes, teen wolf og modern family. Når jeg først ser på tv-serier da selvfølgelig. Det er veldig sjeldent.

Hvilken bok leste du sist? Etter deg, av Jojo Moyes. Jeg må virkelig bli ferdig med den boka snart. 

Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Da skal jeg pakke sammen veska og ta toget til Oslo. Jeg skal endelig møte min kjære Kristine og se byen jeg ikke har vært i på lenge! (les; i går) <3


LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER ♥

♥ Karoline Sabrina 

to a new beginning

Another rainy day in Oslo. Oh gosh, what a beautiful city.
It’s so lovely to sit down in front of a window with a street view. To just enjoy life and all its beauty. Today I am still writing on the book, and holy so much work it requires. Luckily I have this inspirational city to help me with the writing. I have been walking around to collect some details to the book to make it even better, and I must say, so far so good. Finally I feel like I am where I am supposed to be, and that feeling is so liberating. 
Yesterday I was up late writing upcoming blog posts and listening to country music. It was a good night with a netflix movie in the background, which was just what I needed. There is still a couple of more days until I have to go back to school, but until then I’m going to wander in this city until my feet hurt, drink starbucks, and take a bunch of pictures. And blog of course. Never would I have left my readers behind when I am leaving for new adventures. Never.


xx Karoline Sabrina

JEG UTGIR BOK

Hvordan står det til med dere alle? Her går hodet i surr og jeg skjenner at jeg trenger minst en dag hjemme nå for å få tankene og hodet i orden. Det er rart det, hvor fort man kan bli helt utslitt og ikke orke en døyt. Derfor er det lite som står på planen i dag, nå som jeg nettopp kom hjem fra en liten tur til Tryvann. Kan ikke si noe annet enn at det var utrolig mye vind, og et par grader mindre enn det er i Oslo by for tiden. Kaldt altså! Resten av dagen tenker jeg å tilbringe foran macen, og fortsette på en roman som jeg startet på for et par måneder siden. Den er under arbeid, og har utrolig mye igjen, men det er gøy å ha noe å pusle med. En av mine mange drømmer er endelig under konstruksjon og jeg gleder meg som et lite barn å se resultatet i bokhyllene om et par år. Det er ikke bare bare å skrive bok dere. Det kan jeg banne på.Jeg gleder meg til å ikke gjøre noe i dag jeg. Det tror jeg er bra for meg akkurat nå. Derfor settes musikken opp, sosiale medier av, og en sliten Karo sier god kveld. Vi blogges soon dere! 


♥ Karoline Sabrina