potassium

Nå begynner jeg å bli smålei ferie allerede. Å ikke kunne ha noe å gjøre til alle døgnets tider har virkelig gått innpå meg, og jeg føler et behov til å ha planer konstant. Derfor sitter jeg faktisk med naturfagsboka oppe og øver på de kommende skoleprosjektene som vi skal ha neste uke. Jeg har ryddet hele rommet, og bokstavelig talt hele huset, og jeg kjenner at jeg fortsatt trenger å ha noe å gjøre. Derfor måtte jeg lage meg en liste over alle de tingene jeg skal prøve å få gjort i løpet av dagen, og gud av meg, hvor skal jeg starte? Skriv et blogginnlegg og bruk tid på det, så får du sikkert ting gjort… Nei nå får jeg komme meg tilbake til bøkene og alt som jeg har å gjøre. Vi blogges!


♥ Karoline Sabrina

Vinterferie? Nei, takk.

Hei alle sammen! Endelig er det vinterferie for min del, og jeg vet ærlig talt ikke om det er positivt eller ei. Det blir litt kjedelig i lengden å ikke ha noe å gjøre hver dag og ikke en hverdag. Men vi får vel prøve å gjøre det beste ut av det, sant? Så i dag sto jeg opp tidlig for å komme meg opp, spiste god frokost og tok en treningsøkt på fresh. En helt grei start på dagen! For øyeblikket er Kristine her og vi har planer om litt av hvert, så jeg får legge fra meg macen og heller blogge igjen i morgen. Ha en fin mandag da dere! 

♥ Karoline Sabrina

Dagen min minutt for minutt

07.00: Jeg våkner en time senere i dag fordi jeg starter 9 på skolen og slumrer et par minutter (les: en halvtime) før jeg står opp fra senga. 

07.28: Sminker meg for dagen og finner ut hva jeg skal ha på meg, før jeg kaster meg ut døra. 

08.17: Sitter på toget mens jeg hører på musikk og tenker over hvordan dagen kommer til å gå. Alt og ingenting er egentlig det som kommer opp i hodet mitt, og jeg nyter stillheten og roen før toget kommer frem til Ski. 


08.50: Kommer på skolen og må rett inn i et møte som kommer til å bli utrolig kjedelig.

09.22: Møtet er ferdig og jeg kjøper meg frokost/lunsj før jeg går opp til klasserommet. 

10.58: Prøver å jobbe med en mediaoppgave som skal leveres i morgen, men jeg klarer ikke å få gjort noen ting. Denne oppgaven vil ingen enda ta. Får så vidt startet før det blir lunsj og jeg holder på å gi opp.

11.54: Lunsjen er omtrent ferdig og jeg sitter og skriver dette blogginnlegget. Det er viktig å gjøre de tingene man ikke skal når man har mye annet å gjøre. Er dere ikke enige i den?

15.10: Sitter endelig på bussen på vei hjem etter å ha mistet samtlige busser.. Begynner å få dårlig tid hvis jeg skal rekke å spise og gjøre alt jeg skal før jobb.

16.12: Ser på flybilletter og hotell for om 25 dager drar jeg til England, wiiih. Skikkelig spontant, men dere får høre om dette senere..

17.00: Jeg starter på jobb og er ikke ferdig før senteret stenger i kveld.


21.43: Toget går om 10 minutter og jeg stresser sykt for å bli ferdig på jobb. Må løpe for å rekke toget og når jeg kommer frem er det selvfølgelig innstilt og jeg drar hjem til pappa istedenfor. Bra jobba nsb.

23.01: Skriver siste del av dette innlegget før jeg skal gå og legge meg. Begynner å tenke på hva jeg skal legge ut de neste dagene og planlegger og skyper før jeg legger meg. 

♥ Karoline Sabrina

Hvor går turen til?

/Annonse

For øyeblikket er jeg på skolen og skal rett på jobb etterpå og der blir jeg værende resten av dagen. Det blir en sen kveld i dag, og derfor tenkte jeg å drømme meg litt bort og dele sommerens planer med dere. De er ikke helt spikra enda, men jeg har funnet en del steder der jeg gjerne kunne ha tilbringt sommeren. Aaahh… kunne vi ikke dratt overalt?

Det kan hende det er en del av dere som ikke vet dette fra før av, men jeg har skikkelig flyskrekk. Og da mener jeg ikke bare litt, da mener jeg at jeg “aldri skal fly igjen”. Derfor er jeg sjelden andre steder enn Norge, Sverige og Danmark på grunn av flyskrekken. Men når man blir eldre føler man at man går glipp av sjanser og derfor må jeg prøve å komme meg i et fly igjen, koste hva det koste vil. 

I år blir jeg jo 18, og har egentlig uendelig muligheter for hvor jeg har lyst til å ta turen. Derfor har jeg ikke helt tenkt på om det blir med familien eller ikke. Vi her hjemme har hvertfall sett litt rundt på turer til Italia, Kypros og Kroatia. Det må være en av de tre landene jeg har lyst til å dra til i år, men er fortsatt usikker. 

Det er vanskelig å bestemme seg om jeg vil på sydenferie eller storbytur, tidenes dilemma sant? Men uansett så har jeg i samarbeid med rabble lyst til å tipse dere om nettsiden deres der dere finner rabattkoder og gode tilbud som kommer godt med når dere skal på ferie. Det er vel en stor del av dere som vet hva hotels.com er? Sett reklamen på tv kanskje, haha for det har jeg. Men de har også en del ulike rabattkoder som dere kan finne HER. Du kan få opp til 20 % rabatt på din bestilling hos hotels.com ved bruk av rabattkoder fra Rabble.no. Dere finner også rabattkoder opp til 50 % på Rabble når dere skal bestille hotell hos Radisson. Disse hotellene er perfekte til en storbyferie og jeg har store planer om å booke et rom selv i løpet av året. Disse rabattkodene finner dere HER. Og til slutt, men ikke minst, Expedia! Her får du opp til 30 % avslag på en bestilling ved bruk av en Rabble rabattkode. Gosh, elsker ikke du også å kunne betale litt mindre? Denne finner du HER.

Jeg håper dere likte innlegget og at det kommer som en liten hjelp hvis dere har planer om å bestille en reise i nærmeste fremtid. Vi blogges om ikke så alt for lenge, ha en fin kveld!


♥ Karoline Sabrina

those who are heartless, once cared too much


Iiiip, I’m back! Nå har jeg hatt et par dager (ble heldigvis ikke mer) borte fra bloggen og jeg vet neimen ikke om det har vært positivt eller negativt. Det har vært så mye på planen at jeg egentlig ikke har fått tenkt meg ordentlig om. I dag har jeg hvertfall planlagt en del innlegg som kommer til å komme ut denne uken, og jeg håper de faller i smak så fort de blir publisert! Planen for i dag er å øve på prøvemuntlig til en presentasjon jeg har i morgen, samt personalmøte med jobben. En travel og sen kveld er i vente, og en generelt travel uke også! Jeg håper dere har en videre fin kveld og at dere ønsker meg lykke til i morgen. Å sammenligne norsk språk og grammatiske særtrekk må virkelig være noe av det beste..♥ Karoline Sabrina

Dette går ikke lenger

De siste ukene har ikke ting vært som de skal. Det har ført til at jeg har mistet energi, motivasjon, søvn, matlyst og alt som hører til. Jeg har en del ting jeg må fokusere på som kommer til å være veldig viktig fremover, og prioriteringene mine på derfor være på plass. Derfor får jeg aldri tid til å blogge og jeg klarer virkelig ikke å gjøre noen ting. Derfor må jeg med en sur mine ta en pause fra bloggingen på ubestemt tid. Jeg håper virkelig at jeg kommer snart tilbake, men jeg har virkelig ikke en ide om når det kommer til å være. Det kan være allerede om et par dager, uker, måneder eller kanskje år? La oss hvertfall ikke håpe år, for bloggen er noe av det kjæreste jeg har. Jeg kommer til å savne å skrive til dere hver dag, men jeg trenger å finne meg selv før jeg kan dele livet mitt med dere. 

Nå er planen min å finne tilbake til der jeg var før. Glade, lykkelige meg som alltid satt med et smil er en side av meg jeg virkelig savner. Jeg skal lese, tenke, skrive og jobbe mens jeg har fri fra bloggingen, og jobbe med meg selv. Det ser jeg faktisk veldig frem til, og jeg kommer sikkert til å dele tekstene med dere når jeg kommer tilbake. Kvelden i kveld skal brukes til å lese den andre boka i serien til Emma Chase. Jeg ble nettopp ferdig med nr 3 (ops), og jeg er utrolig spent på nr 2! Vi blogges før dere vet ordet av det.


♥ Karoline Sabrina

Hverdagen er best

Endelig søndag, og det betyr bare en ting. Ny uke i morgen! Denne uken blir kjempe bra for nå må jeg virkelig jobbe på, og få mye jobb gjort før vinterferien. Derfor kommer den kommende uken til å ha lange dager, men utrolig nok så jeg gleder meg faktisk. I helgen har jeg vært på jobb, fått sovet ut og fått gjort ingenting som jeg virkelig trengte. Det har blitt så utrolig lite søvn denne uken at det var viktig å bare ikke ha så mange planer. Men i dag sto baking på planen, og det ble pavlova istedenfor boller på dagens meny. Jeg tok med meg Selina på dagens shoot, og det ble en kald opplevelse i perfekt bloggvær #regn. I kveld blir det som vanlig planlegging av uken som kommer, redigering og ikke så mye mer spennende. Tidlig kvelden blir det hvertfall, slik at mandagen blir bra! Håper dere får en videre fin kveld.
♥ Karoline Sabrina

En travel hverdag

Hvilke uvaner har du?

Jeg kan være veldig surrete til tider, men når jeg først er i skikkelig humør tror jeg de fleste blir ganske lei av meg. #hyper

Har du noen piercinger?

Nei, det har jeg ikke, utenom 2 hull i hvert øre.

Hva bestiller du på cafè?

Det er en ting jeg alltid pleier å bestille på cafè og det er kakao. My love

Hva du planer om noen tatoveringer?

Ja, det har jeg faktisk! Jeg har planlagt en tatovering i en lang stund nå, som jeg tenker jeg skal ta når jeg blir 18. Hva jeg skal ta får dere se når jeg har tatt den!

Har du en eller flere sanger du aldri går lei?

Det går i perioder.. Jeg er en person som blir skikkelig dilla på en sang, hører på den 24/7 til jeg blir dritt lei.. haha… 

Norge på sitt beste?

En varm sommerdag på stranda i Drøbak, deeet er virkelig Norge på sitt beste!

Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?

Jeg pleier vanligvis ikke å ringe noen, jeg hører heller på musikk og gjør ting som får meg på andre tanker.

 

Kan du beskrive deg selv med tre ord?

Dette spørsmålet fant jeg så vanskelig å svare på at jeg måtte spørre Hanna og Kristine. De måtte konkludere med at jeg er rolig, men gæren. Jeg må vel si meg enig i det..

Hva har du alltid i veska?

iPhone, lommebok, nøkler, leppomade, planleggeren min og lader til mobilen. Noe mer spennende finner dere ikke.

Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?

Jeg tror spørsmålet heller er hva jeg ikke besøker daglig, haha! Jeg er mye på macen for å svare på mails, bruke den til skole og bloggen selvfølgelig. Ellers enn det går det mye i skypesamtaler, og de vanligste appene på telefonen. Ikke noe spennende for å si det med andre ord. 


♥ Karoline Sabrina