Sneakpeak

Jeg synes det er sykt å tenke på at vi starter et nytt år i morgen. Dette året har gått utrolig fort, og jeg kjenner at jeg gleder meg masse til en ny start i 2016. I kveld skal jeg til jentene og feire nyttårs med dem, og det blir nok veldig koselig. Har nesten blitt litt tradisjon og dette er faktisk det tredje året på rad vi feirer sammen. Jeg tok noen sneakpeak bilder av antrekket jeg fikk med meg hjem fra senteret i går, som blir kveldens antrekk. Jeg er helt forelsket i det og dette må være noe av det fineste jeg har kjøpt. (er ikke veldig pyntete av meg, altså..) Nå må jeg hoppe en tur i dusjen før det bærer av sted til Camilla. Kokkelering og kakebaking må til, slik at alt er klart til i kveld. Jeg håper dere alle får en fin slutt på 2015, og jeg gleder meg allerede til å ta bloggen til nye høyder i 2016. Vi blogges neste år! ♥ Karoline Sabrina

Verdens beste kakao

I dette øyeblikket har vi strandet på en cafè og sitter utslitt etter dagens utflukt. Et par timer i et akvarium med titalls barnefamilier er ikke til å spøke med, og man kjenner svimmelheten snike seg innpå. En stor kopp kakao med masse krem står framfor meg og bare venter på å bli drukket opp. I tillegg til kakaoen bestilte jeg en sjokolademuffins som visstnok har smeltet sjokolade i midten. Den perfekte kombinasjonen, vil jeg kalle det. Det er mange på cafèen og de fleste ser ut til å more seg med venninner og familie, mens de ler og forteller om julens festligheter. Musikken i rommet fyller stedet med glede og man kjenner den positive, rolige stemningen flyte gjennom senteret. I det jeg slurker i meg det første sippet av kakaoen blir øynene mine lukket. Det er en perfekt blanding mellom krem og sjokolade og jeg tenker at bedre kakao må du lete lenge etter. Jeg blar gjennom bildene jeg tok fra dagens utflukt og sier meg mer enn fornøyd med dagens blinkskudd. En slik hobby som man får slik glede av er noe jeg føler meg heldig med, og ingenting føles bedre.

På dette stedet blir vi sittende i underkant av to timer. To timer med avslapning, verdens beste kakao og bilderedigering. I litt shopping innimellom, selvfølgelig. Det er viktig å si seg ferdig, og bruke opp de siste småmyntene før avreise. Det er hvertfall det man hadde gjort om man ikke hadde vært i Norge. Utenlandske mynter må bli brukt for hjemreise ellers har de ingen nytte, men her blir ironisk nok alle småmyntene brukt, norske eller ei. Denne lille koselige cafèen er siste stopp før hjemreise og slutten på en fin tur i en av Norges fineste byer. Hvem hadde trodd man kunne forelske seg i smågater, fargene på hus og de små hagene som hører til. Det som skulle bli en slitsom gåtur ned til sentrum, endte opp med å bli en fortreffelig og spennende vandring langs Bergens gater. Det virker som kakaoen ingen ende vil ta, men til slutt blir den drukket opp, sekken blir fastspent på ryggen og bordet vi satt på blir ledig. Vi sees igjen, Bergen. 

♥ Karoline Sabrina

En dag utenom de vanlige

Dagen i dag har gått i et sett siden vi ankom Bergen stasjon i dag tidlig. Vi har omtrent løpt rundt i alle gatene, innom alle kjøpesentrene, spist en utrolig mettende lunsj (som jeg utrolig nok fortsatt er mett av), sett utsikten på fløyen, sovet en time, fått det fineste hotellrommet for kvelden og rukket å få slappet av litt mellom slagene. Vi fikk rommet vårt tidligere enn vi forventet som kom godt med da det ikke ble mye søvn i natt. Deretter ble det ut i sentrum der vi shoppet og gud som jeg er fornøyd med innkjøpene mine! Tenker de kommet i et eget innlegg og jeg gleder meg til å vise dere. 

Vi var også en tur på fløyen og det var en utrolig fin utsikt over store deler av Bergen. Det er nesten litt synd at kameraet ble liggende på hotellrommet, men jeg knipset bilder med mobilen slik at dere får et lite innblikk i hva vi har gjort i dag! 🙂 Bergen har virkelig imponert meg, og det har vært en flott tur hittil! Virkelig en anbefaling å dra hit på en helgetur, det er mye å gjøre og mye å se! Nå lurer jeg på hva slags planer vi har for morgendagen før vi tar toget hjem igjen til Oslo. Jeg gleder meg hvertfall!

Nå skal vi bare slappe av, lese litt (jeg har begynt på Etter deg av Jojo Moyes, elsker den så langt!), og kanskje ta en liten tur ned på hotellet senere. Vi har omtrent ikke sett hva hotellet har å by på siden vi kom, så jeg er spent hva det er å gjøre. Jeg tror det hvertfall blir en koselig kveld, som oppsummerer en fin dag i denne flotte storbyen. Jeg ønsker dere en videre fin kveld, og håper dere har det like bra som jeg har akkurat nå. Vi blogges om ikke lenge! 


 

♥ Karoline Sabrina

Arrived

Hei og god morgen fra Bergen! Akkurat nå befinner vi oss på en cafè med kakao mens vi venter på at senteret skal åpne. Veldig fint å ikke stå ute og fryse, for det var ganske kaldt ute. Vi ankom i dag morges og jeg må trygt si at det ble litt for få timer på puta i natt. Det er ikke bare bare å prøve å sovne når hele toget rister, men togturen ellers gikk faktisk veldig fint! En utrolig søt sovekupè, litt mat og en gammel nintendo gjorde susen. Jeg fant den gamle Nintendoen min fra jeg var liten, og utrolig nok hadde den strøm fortsatt. Apple har noe å lære her altså!

Hadde det ikke vært for at vi ikke kan sjekke inn på hotellet før 15.00 hadde vi nok sjekket inn allerede. Men det blir sikkert noen fine morgentimer i Bergen by før det bærer på hotellrommet. Det er ingen spesielle utflukter vi har planlagt, men jeg har planer om å møte Iselin senere. Virkelig et sammentreff at vi er her i Bergen samtidig, det passer jo helt supert! 🙂 Hvis det er noen som har noen spesielle tips til steder det er å se eller ting å gjøre, bare legg igjen en kommentar! Jeg håper alle får en fin start på den nye uken! Det er ikke lenge til året er over nå! 🙂


♥ Karoline Sabrina

Recently; On my snap

I det siste har jeg vært ganske flink til å dokumentere hendelser og diverse på fra mobilen min sin synsvinkel. Det er de små tingene som blir dokumentert og disse er garantert mest koselig å se tilbake på. I jula har jeg blant annet kost meg foran tv’en med julefilmer, god julemat og godt selskap. Julaften ble en koselig kveld med pakkeåpning og tradisjonelt nok Modern Family på skjermen. Disse dagene har virkelig vært høyst nødvendig! Late dager der man bare gjør alt og ingenting er virkelig nøkkelordene når det kommer til å ha ferie, men selvfølgelig har jeg klart å snu døgnet rundt.. menmen! Sånn er det å ha ferie ikke sant? 

I dag går turen til Bergen! Dette blir en hyggelig og koselig utflukt jeg skal tilbake på jobb og før skolen kaller. Det er synd vi ikke er i sentrum før tidlig i morgen, men jeg skal nytene timene frem til det… ♥ I løpet av dagen må jeg pakke ut, og rydde på plass alt av julegaver og diverse. Jeg har jobbet natt og dag (bokstavelig talt) med å fikse og ordne nytt design og header så jeg håper dere liker det! Jeg skal oppdatere dere masse når jeg kommer frem i morgen tidlig, og jeg gleder meg til å se hva Bergen har å by på! Hvordan har dere det?
♥ Karoline Sabrina 

Feeling confident

Det var jammen deilig å ha telefonen på flymodus mens jeg nerdet meg gjennom alle forberedelsene til naturfagsprøven som var i går. Jeg ble ganske lei til slutt, men det var et overasskende nok interessant tema. Og prøven? Den gikk skikkelig bra, så det blir gøy å få den tilbake. 🙂 Hadde ikke noe tid til overs til bloggen i går, sånn går det når man har skole, jobb og annet i tillegg. Det er ikke bare bare! Men det var en fin dag i går, og jeg satser på at dagen i dag blir like fin. Jeg skal på nok en jobbvakt i kveld, så det blir en sen kveld. Men det gjør ingenting, for det er jo snart juleferie! Bare 4 jobbvakter til så er det jul folkens. ♥ Det gleder jeg meg til. 

Pepperkaker og prøve

Heii alle fine. ♥ Dagen i dag startet med skole som vanlig, og jeg kom meg faktisk ganske tidlig hjem i dag. Det var greit digg, men da var det rett ut for å ta litt bilder. Det er en ny uke og siste innspurt til juleferien så det blir ikke å ligge på latsiden denne uka! Nå snart skal jeg begynne pepperkakebakinga med naturfagsboka i bakgrunn. Den siste prøven er i morgen, og jeg vil virkelig ha en bra karakter på denne. Jeg tror faktisk det blir en koselig og fin kveld med julemusikk, pepperkaker og det økologiske mangfold. ♥

Som dere ser på bildene har jeg endelig fått meg ny jakke! Den er et par uker gammel nå, har ikke hatt mulighet til å kunne vist den frem før nå. Men før dere spørr, det er en Svea Miss Smith i svart/grå og jeg elsker den. Varmere jakke finner du ikke! Jeg har også farget håret og har en nyanse blandet med svart og brunt. Syntes det faktisk ble veldig kult, men savner den naturlige fargen min. Tenker det ikke er lenge til før jeg farger tilbake for å si det sånn, hehe. Jakke fra SVEA – Skjerf fra CUBUS – T-skjorte fra CUBUS – Lipliner fra GOSH

Jobbhelg

Hei alle sammen. Dagen i dag er nok en fredag med dobbeltvakter, men siden dagen blir avsluttet med koselig besøk av jentene tror jeg at jeg overlever. Vi har store planer om å gjøre ingenting og det trengs etter en lang uke. Derfor tenkte jeg å dele mobilbildene mine fra de siste dagene. Det er så utrolig vanskelig å være en god blogger når det er mørkt ute, så derfor gleder jeg meg virkelig til det blir lysere ute. Vår og sommer er virkelig de beste månedene i løpet av året å blogge på! Men men.. 


Dette er de siste bildene som jeg har tatt på telefonen. ♥ HÅPER DERE ALLE FÅR EN FIN FREDAG! 

Det er en mørk tid

Heii dere. Akkurat nå er det så lite som skjer, men samtidig er vi inni en måned der jeg for det meste av tiden er sliten. Det kommer med årstiden, og da har bloggen bare ikke blitt prioritert den siste tiden. Jeg skal ikke spørre om det er greit fra dere, for nå tar jeg fri selv. Fritiden min går mye i venner, skole og mye jobb! Ikke nok med det, men jeg ville også tipse dere alle å melde dere på nyhetsbrevet fra nettbutikken min. Da får dere nyheter og nye produkter når den tid kommer, og en rabattkode som dere kan bruke når vi åpner igjen på nyåret. Jeg håper dere setter pris på den og at dere får kjøpt dere noe nyttig. Dere finner linken HER ♥ Ellers ville jeg bare gi en lyd fra meg igjen. Nå skal jeg mest sannsynelig se ferdig sesong fire av modern family, lage meg pizza, og ikke gjøre annet enn å tenne lys og slappe av. Ønsker dere alle en god kveld.

At the moment

Hei dere! Akkurat nå har jeg nettopp kommet meg hjem etter skolen med Hanna og Kristine. Vi har ikke gjort mye i dag, og tentamen gikk helt fint. Nå skal vi bare slappe av og fordøye at en ny uke har startet og gjøre absolutt ingenting. Håper dere alle har hatt en fin helg og har noen av dere fortsatt leser bloggen min etter nesten en ukes frafall. ♥ Jeg kommer snart tilbake.