You know you’re a blogger when

Du prøve ut oppskrifter som viser seg å ikke smake noe godt. Jeg er veldig glad i å lage mat, men noen ganger blir det ikke sånn jeg hadde sett for meg. Ofte prøver jeg ut oppskrifter jeg har sett på andre blogger, men det smaker ikke så godt som de får det til å se ut. Likevel skriver jeg på bloggen at det var godt, noe som jeg virkelig må slutte med.

Du drømmer om hva du skal blogge om i søvne. Jeg våkner alltid med flere idèer til nye innlegg. Det er veldig morsomt egentlig. Hver morgen har jeg nye idèer, men jeg må innrømme at det er litt rart og slitsomt å tenke jobb når man skal sove.

Du alltid tenker på lys. Jeg må ha bra lys for å få tatt bra bilder til innleggene mine. Jeg kan virkelig ikke blogge om kvelden, og derfor er det mye mer styr og mye mer som må til for å kunne levere fine bilder hver eneste dag.

Du noen ganger gjennomføre planer bare for å ha noe å blogge om. Eh, noen ganger så er jeg utrolig sliten. Men så kommer jeg på at jeg ikke har blogget, så da må jeg finne på noe alikevel.

Vennene dine blir gal når du skal ta bilder av alt og ingenting hele tiden. Tror de fleste vennegjenger som har en blogger kjenner denne igjen. Det er noen av vennene mine som er skikkelig positive når det kommer til å ta bilder og sånt hele tiden, men jeg har også de som ikke er særlig entusiastiske når det kommer til det.

Du irriterer deg over at det ikke finnes hvite flater eller fine tallerkner når du skal ta bilder. Dette er noe jeg har i tankene daglig. For meg blir bildene finest når det er en pen hvit bakgrunn, men det er det minimalt av i dette huset. Så derfor må man ty til andre løsninger eller være fornøyd med det man har!

Vennene dine vet hva du har gjort når dere møtes til jentekveld fordi du blogger om det. Hehe, denne synes jeg er morsom! Når jentene samles i helgene så vet de fleste hvor og hva jeg har gjort i løpet av uken. Bare fordi jeg har blogget om det. Det samme med familie faktisk. 

Dette må også være en av de morsomme innleggene jeg har kommet med. Hva synes dere? Er noen av dere bloggere enige?

Jeg har sett forbildet mitt

Hei dere! Det ble dessverre ikke noe blogging i går, da jeg brukte i underkant av 10 timer for å se idolet mitt. Jeg dro rett etter skolen og møtte på verdens søteste jente, Elisabeth, og vi dro både til Holmenkollen og Chateau Neuf for å prøve å få øye på Justin Bieber. Vi har fryst oss ihjel, vært slitne og lei, og jeg kan med hånda på hjertet si at jeg aldri trodde jeg kom til å få øye på han. Men det gjorde jeg faktisk! To ganger! Derfor blir dette innlegget mer relatert til han enn hva denne bloggen ellers handler om. Etter at vi hadde fått med oss kjendisen, dro vi og spiste etterlengtet ♥mat♥ og tok toget hjem igjen. For en dag det har vært. Tårer, kulde, skuffelse og glede på en gang. Denne dagen tror jeg vi alltid kommer til å huske, og vi kan ikke vente til han kommer tilbake snart. Det er fortsatt helt uvirkelig at jeg har sett han jeg ser opp til og har sett opp til i 6 år nå! Og det for tredje gang! Dette innlegget ble skrevet i går, nå er jeg for øyeblikket på jobb, og jobber til sent i kveld. Jeg og Selina har planlagt hyttetur til Trysil og drar allerede tidlig i morgen. Derfor skjer det mye for tiden, og jeg beklager veldig om det ikke blir noen ordentlige oppdateringer. Ønsker dere alle en fin fredag! ♥

Autumn favorites

Noe som irriterer meg veldig er det det begynner å bli skikkelig kaldt ute. Jeg føler meg alltid som en stor bamse når jeg går ut døra, på grunn av alle lagene med tykke gensere. Men jeg satt og tenkte at det må vel komme en positiv ting ut av dette! Jeg elsker å samle på gensere og cardigans, og det at man liker det man går med hjelper mye. Derfor har jeg funnet frem de fineste plaggene fra nettsiden Sheinside. De har mye fint nå til både høsten og vinteren, og dessuten til en billig penge! 

1. Denne cardiganen finner du her 2. Denne søte cropgenseren finner du her 3. Denne lyse, sykt søte cardiganen finner du her.

1. Denne genseren finner du her 2. Lys blå cardigan her 3. Strikkegenser med mønster her.

1. Brun lang cardigan her 2. Tøff genser med hull i finner dere her 3. Genser med mønster finner dere herHVA LIKTE DERE BEST?

Ut på tur
Hei alle sammen. I dag sto jeg nokså sent opp, før jeg tok meg god tid før det var tid for praksis. Det var veldig lettvint og det gikk fort. Derfor tok jeg med meg mamma og Buster ut på en liten tur før det mørknet helt. Det er veldig deilig å være ferdig med både praksis, redigering og til og med rekke en tur ute. Det ble mange fine bilder, som dere ser, men merker at det blir kaldere ute.. det liker jeg ikke.. Nå skal jeg faktisk lage middag før jeg skal planlegge morgendagens tur til Oslo, og et innlegg til dere senere. Håper dere alle får en fin onsdagskveld. ♥

Brå avslutning på helgen


Jeg skal ikke lyve, jeg hadde ikke akkurat den beste avslutningen på helgen på søndag. Dverghamsteren min viste litt tegn på at den hadde begynt å bli syk for en uke siden, men da vi så at den var på bedringens vei tenkte vi ikke mer på det. På søndag derimot så det ut til at den hadde fått slag og hadde problemer med hjertet. Stakkars lille vennen min.. vi måtte ringe alle dyrleger og endte opp med å kjøre en time for å avslutte smerten til den lille. Det var ikke akkurat den søndagen jeg hadde sett for meg, og jeg kan med hånda på hjertet si at å miste dyr er noe av det mest jævelige som finnes. Ta godt vare på dem den tiden dere har dem ♥ Savner deg allerede lillevenn. Det blir stille her når du ikke løper i hjulet ditt og når du ikke sover i de merkeligste sovestillingene jeg noen sinne har sett. Men nå er du på et bedre sted, uten smerte og lidelse. Sov godt. ♥

eBay finds #2

Siden det var så morsomt å lage det forrige innlegget har jeg bestemt meg for å lage disse innleggene fremover mot jul. Da kan dere lesere få noen tips til hva dere kan bestille hjem til familie og venner, og jeg får æren av å hjelpe dere! For jeg starter vil jeg si at det er trygt å bestille fra eBay. Så lenge selgeren du kjøper av har gode tilbakemeldinger kan du fritt fram kjøpe hva du vil. Det tar litt tid med frakt så bestill i god tid før jul/ evt. bursdager.

1. Denne søte ringen finner du her og er perfekt som gave til bestevennina. Den er utrolig søt, og har en liten melding inni ringen! 

2. Det finnes mange mennesker i verden som klarer å ødelegge lader etter lader. På eBay får du kjøpt ny telefonlader til iPhonen din for en billig penge, og da kan du jo godt kjøpe med flere til venner og familie i samme slengen. Enkel og billig gave? Yesyes. Laderen finner du her.

3. Dette er såpe formet som skjell! Utrolig kreativt og en fin presang! Denne finner du her.

4. Dette er en leppestift som en utrolig billig, men samtidig bra. Du kan velge mellom forskjellige farger, og koster deg ingenting! Denne finner du her.

5. Dette skjerfet ligner utrolig på de som du kan få kjøpt på Cubus, men forskjellen er prisen! Denne finner du her.

6. Jeg har sett så mange bruke slike hatter i år, og jeg fant en kliss lik som ikke koster mer enn 30 kroner! Den finner du her.

7. Til slutt fant jeg et skikkelig kult smykke som du også kan gi til enten venninna eller bestevenninna. Den finner du her.

Håper dere likte innlegget, og det blir ikke lenge til neste! 

 

Søndagslykke
Er det søndag så er man glad! I tillegg så har vi alle fått sove en time ekstra i natt, på grunn av vi har stilt klokka. Det er deilig det. Da føler man at man ikke våkner så fryktelig sent, og får god samvittighet av å sove til 11 (når den egentlig er 12, heh). I dag har jeg sittet med naturfagsboka i fanget og med en film på macen. Multitasking på høyt nivå. Jeg liker å tro at jeg sakte men sikkert kommer til å forstå noe, men jeg kommer ikke særlig lengre. Derfor tok jeg meg friheten til å skrive et innlegg her isteden. Jeg har lyst til å høre hva dere har lyst til å lese om den kommende uka. Er det noe spesielt? Videoer, tips, konkurranser, eller bare hverdagslige innlegg? Dere bestemmer! 🙂 Gleder meg til å høre hva dere synes. Ha en fin søndagskveld alle sammen. ♥

Lately on my iPhone – Trekker vinneren

Heii dere! Nå synes jeg det er for mange måneder siden jeg sist hadde et innlegg om dette. Disse bildene er fra de siste ukene og det er så mye fint å se tilbake på. Elsker å sitte og redigere bildene jeg har på mobilen, så her har dere et lite utvalg. 

Alt fra kakao på toget om morgenen, trening, bursdager, god mat, verdens beste hund, biebs, jobb og verdens feiteste godeste katt ♥ Har faktisk minimalt med bilder på telefonen, så det ble disse bildene! Jeg tenkte også å skrive om noe som de fleste har ventet på? Det har gått en uke siden jeg postet konkurransen om goodiebagen, og jeg har trekt en vinner! Vinneren ble Astrid, og hun får en mail av meg og pakken i posten i løpet av uken. 🙂 Vil dere ha flere konkurranser? Gratulerer så masse!

Travelt

Heii og god lørdagskveld folkens!! Sorry for null oppdatering i dag, men sånn blir det når jeg nettopp kom inn døra. Etter besøk hos verdens beste bestemor, tok jeg turen til mams og Sverige! Det eneste jeg endte opp med der var 2,5 kg godteri.. hjelp.. Ellers så sitter jeg og oppdaterer dere med pizza fra sjappa nedi her. Den er såå good! Tenker jeg oppdaterer bedre i morgen, så jeg slenger heller med noen bilder fra i dag. Håper dere har hatt/ fortsatt har en fin lørdag! 🙂

Ny jobb!

Hei dere! Nå er det endelig helg, og det var utrolig deilig. Jeg har nettopp fullført min første dag på ny jobb, wooho! 🙂 Supergøy og stressende, haha! Det har vært en lang dag, med mye på planen, så jeg gleder meg masse til å spise fredagstacoen med papi i kveld. Har ingen spesielle planer for helgen, men det er vel like greit.  For øyeblikket sitter jeg nydusja og blogger. Det er deilig det. Tenker jeg skal jobbe litt med naturfagsprøva i kveld.. Veldig deilig å tenke at det endelig er helg, men at du må bruke deler av helgen til å lese om energi.. Så det blir vel det eneste jeg skal bedrive. Det er så deilig å sitte på biblioteket å få alt av gjøremål ferdig. Så stille og rolig. ♥ Håper dere alle får en fin helg! Vi blogges snart.