En dag på spa

Hei folkens! Går det bra med dere? Jeg har det hvertfall ganske greit her jeg sitter og pakker til morgendagens lange tur. 9 timer i buss venter, noe som jeg overasskende nok gleder meg til. Hvem liker vel ikke å sitte og se på film og serier på en roadtrip? I tillegg er det mindre en tjuefire timer til jeg får se Iselin igjen! Det er en liten stund siden sist, men man må gripe hver sjanse man får, når man bor så langt unna hverandre. Men nå om i dag!

Jeg og Camilla skulle som sagt på spa, og dro tidlig i dag for å være der når det åpnet. Quality Spa og resort Son heter hotellet vi dro på. Spabehandling, lunsj, og masse bading resulterte i et syv timers besøk, og vi vil allerede tilbake! Det var store basseng med forskjellige temperaturer, boblebad både ute og inne, og et stort utvalg av spabehandlinger. Jeg anbefaler dere alle å dra hit hvis dere er i nærheten. Det ligger så utrolig bra til, nede ved havna i Son. Livet er ganske greit når man ligger ute i et boblebad når det er fint vær ute i tillegg. Den var vi heldige med! 


Utifra bildene å dømme så det ikke så ille ut ikkesant? Ser nesten ut som om vi er i et annet land enn Norge. Håper vi sees snart igjen Son spa! 🙂 Foressten, den nye youtube videoen er ferdig redigert og kommer snart, og har allerede planer om å lage flere! Hvis dere har noen forslag til andre videoer som dere kunne tenke dere å se, er det bare å legge igjen en kommentar. Jeg tar i mot alle ønsker! 🙂 ♥ Håper dere får en fin kveld videre. Nå skal det pakkes ferdig og være oppe litt til (les; mange timer) før jeg går og legger meg. Det blir en lang dag i morgen!

Whistle challenge

Hei dere! Etter sååå mange timer med redigering er videoen med meg og Selina endelig ferdig. Håper dere liker den!
Ellers så er det siste dagen hjemme i dag! I morgen skal jeg jo på Spa med Camilla og på torsdag drar jeg på en skikkelig spontantur til Iselin. Det blir bare 3 dager på vestlandet, men det er vel bedre enn ingenting. Så i dag skal jeg pakke, og gjøre meg klar til i morgen. Tenker det blir pizzakveld og Despicable me 2 med mami, siden hun faktisk ikke har sett den!! Hva gjør dere i dag?

Så lykkelig

Hei folkens, og god søndag. Tenkte å slenge med et bilde for å oppsummere gårsdagens humør.

Ganske happy må æ si. Man blir så lykkelig av ferie, eller hva. Som sagt hadde jeg tenkt til å bake noe mer, og dro med Selina på handletur for innkjøp til kake, yeyyy. Det endte opp med at vi lagde pavlova, verdens beste kake altså. Heldigvis er det mer igjen, så heyyyy ikke noe fitness mat denne helgen nei. Så ble det hjemmelaga pizza med stjernekamp på tv’en. Senere tok vi litt bilder, og jeg er virkelig fast bestemt på at jeg vil begynne å blogge ordentlig igjen. I løpet av høstferien kommer den første youtube videoen, må bare finne ut av final cut pro, og iMovie først. Be patient.. Vi begynte også med å lage videoblogg i dag, men den ble litt ufokusert noen steder så det spørs jeg lager en video av den. 


Breakfast of champions, haha! For en fin morgen vi fikk, med Paper Towns på skjermen og kake til frokost. Livet altså. Skikkelig proft bloggbilde her… med fin bakgrunn og greier….

Nå skal jeg snart dra til mamma, jeg må bare pakke ferdig, også ta en tur ut og spise middag. Høstferie er ikke så værst! Det er bare tre dager til jeg drar på spa… som jeg faktisk ikke har fortalt om enda. Dere får vente og se, så skal jeg se om jeg får tatt noen bilder der også. Håper dere alle får en fin søndag! 🙂

Nattbaking

Yees, du leste riktig! I går kveld satt jeg og redigerte video, men fant plutselig på den geniale ideen om å lage et eller annet til kvelds. Valget falt på pannekaker, men tenkte litt senere at dette ble ikke nok. Derfor satt jeg klokka 11 på kvelden og lagde både lapper og sjokolademuffins, og det samtidig. Så ut som om pappa også ble fornøyd med gårsdagen bakst. Har planer om å lage et eller annet i dag også, men litt usikker på hva. Ser det ikke absolutt fantastisk ut? Dette må jeg begynne å gjøre oftere…Dette var ikke 1/3 av pannekakene engang… sååå godt!

Men nå om til noe annet! God høstferie kjære lesere. Det var skikkelig deilig å våkne opp i dag tidlig å vite at det er ferie. Tok på meg favorittpysjshortbuksa og spiste pannekaker til frokost, elsk. Nå skal jeg snart til Ski en tur for å handle inn til kveldkosen med Selina. Hvem vet hva vi kommer til å finne på. Håper dere alle får en fin lørdag! 🙂


Slenger med et antrekk for en stund tilbake. Sene sommerkvelder, varme, og shortsvær er over.. men nå kommer snart vinteren! 🙂
 

Avspasering

Hei dere! Nå er det noen dager siden sist. Jeg har så lyst til å begynne å blogge oftere, men noen ganger strekker ikke energien til. Men uansett. De siste dagene har vært en blanding av skole, jobbsøking og videoredigering. Altså, her sitter jeg og redigerer videoblogg til dere (credz, dette skjer ikke ofte) men jaggu skal ikke det være lett heller. Den nye iMovie er enda mer komplisert, føler jeg hvertfall. Så dere må nok regne med at par dager før den er ferdig.. perfeksjonistarbeid tar tid ;)) 

I dag hadde jeg faktisk fri, sjukt deilig med avspasering noen ganger. Synes det var ekstra deilig å vite av man har fri når man kommer på det halv elleve kvelden før. Lykkeruuuuus. Så i dag ble det opp en time senere enn vanlig, for å lage verdens beste lapper til frokost. Så har jeg puslet med macen, tatt antrekksbilder, og dro på kveldstrening for å avslutte dagen. Hvordan har deres onsdag vært?


Toppen er foressten ny, og er fra Bik Bok! (hvorfor så seriøøøs’a)

New running shoes

Endelig torsdag! Denne dagen her må være favorittdagen i uka. På torsdagskveldene er det så mye spennende å se på tv, i tillegg til at det er fredag i morgen! Nå er også de fleste av ukens gjøremål ferdige, som er sykt godt. Ikke noe er bedre enn å ta velfortjent helg, også er det høstferie allerede neste uke! Nå er det bare å begynne å planlegge hva man skal….

Dagen i dag gikk utpå en kort skoledag og litt jobb etterpå. Veldig morsomt å ha praksis på skolen for tiden. gir mye mer motivasjon, og man får erfaring i tillegg. For de som ikke vet, så er jeg fotograf på Ski Storsenter og for Askimtorget. 🙂 Superkjækt. Var og kjøpte meg nye treningssko på g-sport etterpå, noe som jeg har hatt lyst på lenge! Jeg gikk for de svarte og hvite, enkelt og greit. Nå skal jeg se på premieren av gift ved første blikk. iiik, såå gøy, men samtidig så rart, hehe!

Har dere hatt en fin dag? 🙂

Sterkere tilbake

Heiii alle blogglesere. For en helg! Eneste minuset er at jeg har blitt syk. Omtrent hele helga har gått ut på å ligge i senga. Men heldigvis klarte jeg å komme meg ut på bursdagsfeiring på lørdagskvelden. Fin kveld med fine mennesker! Var kanskje egentlig ikke så lurt, var så sliten etterpå. Men men! I dag var jeg hjemme fra skolen. Derfor har dagen gått utpå litt mailsvaring, skriving, og jeg har fått meg en deltidsjobb som barnevakt! Det var veldig gøy, siden det er så vanskelig å tjene penger når man er under 18 og ikke vil jobbe på tusenfryd eller som avisbud. 

Nå er det snart kvelden her, før jeg legger meg. Netflix er min venn i disse sykedagene, takk gud for det. <3 Håper dere alle har hatt en fin helg!

Mine hverdagsmål for September

Selv om vi er mer enn en uke inn i September måned, vil jeg fortsatt dele målene mine med dere. Dette er mål som jeg ser som realistiske, og som kommer til å gjøre hverdagen lettere. Det er mye gøyere å ha mål å rette seg frem til, slik at man faktisk “oppnår” noe den måneden. 

♥ Drikke minst et stort glass vann om dagen. Jeg har tidligere prøvd å drikke 1 liter om dagen, men det funket bare ikke. Så nå prøver jeg på å få i meg mer vann, med unntak av hva jeg får i meg på skolen og på trening.

♥ Prøve å ha til sammen 20 treningsøkter i løpet av hele September måned. Hittil har jeg bare 5 økter, så jeg må virkelig kjøre på og gi alt!  Dette blir nok det vanskeligste målet som jeg skal ha denne måneden. Hvertfall den som jeg ser på som mest krevende. 

♥ Kutte ut godteri og brus i hverdagen. Ikke at jeg spiser så mye usunt, og mye godteri, men jeg vil kutte ned på andre usunne ting. Som for eksempel å spise mye unødvendig sukker, eller kutte ut juice mot vann. Jeg sier ikke at jeg ikke skal spise variert og sunt slik som jeg vil, men jeg vil prøve å kutte ned på unødvendige sukkerinntak. Det er virkelig ikke bra.

♥ Når det kommer til skole har vi ikke helt startet opp med mange seriøse oppgaver, men hvis det begynner så har jeg som mål å få minimum 5’er i de fagene vi har. Jeg har store ambisjoner og mål på karakterer når det kommer til dette skoleåret, så dette blir mye jobb.

♥ Ikke være på telefonen så mye som jeg er. Selvfølgelig trenger jeg telefonen mye når jeg hører på musikk på bussen, og på trening, men utenom dette så kan jeg kutte ned på antall timer. Jeg har en app på telefonen som finner ut hvor mange timer daglig den er i bruk, så jeg skal sette en maks grense på 3 timer per dag. Håper dette funker!

 

Dette var mine hverdagsmål for denne måneden. Jeg skal prøve så godt jeg kan å ikke bryte de, og komme med nye neste måned. Blir nesten litt motivasjon 🙂 ! I dag har det vært en skikkelig lang dag.. på en positiv måte! Vi hadde en totalt uforventet løpetest i gymmen, og en treningsøkt etterpå. Jeg fikk faktisk persa i knebøy i dag, fornøyd!!! Så var det på senteret en liten tur for å kjøpe noen gaver til helgen. Er kanskje ikke så lurt å legge ut hva jeg har kjøpt i tilfelle noen av de ser på bloggen i kveld..  I morgen er det faktisk skolebilde! Føler alle gruer seg til det, men syns det blir gøy jeg. På ungdomsskolen tok vi klassebilde hvert 3 år, noe som var skikkelig kjedelig. Mye gøyere å ha det hvert år! Nå skal jeg planlegge morgendagen og så skal jeg prøve å legge meg tidlig. Håper alle har hatt en fin tirsdag! 🙂

Let’s kick it!

Hello Monday! Endelig mandagsmorgen igjen, og tid for å oppleve nye ting, og jobbe videre med både skole og trening. Denne uka har jeg mye tøff trening som står for tur, etter en slapp helg. Skal prøve meg på intervaller for første gang på veeeeldig lenge. (det er en grunn til det, hahah, hater kondisjonstrening) Jeg tenkte å lage et innlegg om målene mine og hva jeg skal bli flinkere til iløpet av denne måneden. Høres det spennende ut?

Gårsdagen besto av tikka masala til middag, og hjemmelaget eplekake til kvelds. Fikk en super kjøkkenmaskin av bestemor i går som måtte bare prøves samme dagen. Resultatet ble bra, og med vaniljeis ved siden av var det ikke mye som toppen kvelden. Det ble en rolig kveld som de fleste søndager, men 5 dager med skole og trening tar jo på… 

 

Nå er jeg snart ferdig på skolen, og skal på trening rett etter. Dumme meg klarte selvfølgelig å glemme igjen fresh-armbåndet mitt da jeg var der forrige uke, så får se om jeg finner det igjen etterpå. Håper dere alle får en pangstart på den nye uka, måtte den bli bra!

Et lite snev av sommer

FREEDAAG! Det er ganske passe digg å ta helg nå. Dagens antrekksshoot ble gjort av Selina tidligere i kveld. Vi har nettopp kommet inn og har tenkt til å se en film, mens vi virkelig har tatt helg på matfronten. Vi får trene videre neste uke, og ta helg med god samvittighet. Planene er ikke store for helga, men det er helt greit. Travel uke med trening tar på. Hadde heller ikke store bloggplaner for dagen, så vi blogges vel sikkert snart. 
Topp fra Cubus, Bukse fra Bik Bok, Hettegenser fra Hollister (Selina sin) og Champion sko som er mamma sine. ♥

God helg til dere alle!