Verdens beste gutt!

…har bursdag i dag! Hele tolv år gammel blir han. Gratulerer med dagen verdens beste hund. ♥ Du lyser opp dagene til alle og det hadde aldri vært det samme uten deg!
I dag er det mandag igjen. Ny hektisk uke, med mange planer og prosjekter. I dag er det heldigvis en kort skoledag, før det blir litt jobb også trening. Det er ganske greit å komme tilbake til hverdagen igjen. Fikk endelig ordnet busskort i dag, etter nesten 3 uker uten, og har fått tilbake mine kjære Adobe programmer! Har hatt lyst til å lage en videoblogg ganske lenge nå, men om hva? Har dere noen idèer?


Dette er meg i dette øyeblikk. Er snart ferdig på skolen, woho, tommel opp for korte mandager! Håper dere alle har en fin dag 🙂

Funfacts om meg!

På shopping er jeg… hun som nesten alltid tar med seg noe stygt og prøver det for moro skyld, haha, hver gang.

På byen er jeg… aldri, er nok ikke 18 enda!

På skolen er jeg… den som alltid er skikkelig entusiastisk og pratsom…tror jeg er litt for glad i skole noen ganger…

Hjemme alene er jeg… dansende gjennom hele huset med musikk på full lyd i høyttalerne i bare hettegenser.

På jobb er jeg… effektiv og veldig veldig glad! For meg er jobb såå gøy!!!

I matbutikken er jeg… veldig ofte hvertfall.. hehe. Jeg er hun som alltid kjøper det samme, liker ikke å prøve noe nytt hvis jeg ikke vet om jeg liker det eller ikke.

På Facebook er jeg… bare på messenger for å snakke med vennene mine eller ringe folk.. jaa.. jeg ringer på facebook…

På McDonalds er jeg… forhåpentligvis ikke så ofte og se! Du finner meg med en mcflurry nå og da, men det er sjeldnere enn en gang i måneden.

På vorspiel er jeg… aldri!

På flyet er jeg… den som må holde deg i hånda for jeg har skikkelig flyskrekk! Jeg sitter med musikk i ørene og teller ned minutter til vi skal lande.

I diskusjoner er jeg… den som holder seg stille, med mindre det handler om et tema jeg brenner skikkelig for.

På toget er jeg… den som hører på musikk og nynner hvis jeg er for meg selv. Ellers så er jeg den personen som liker å følge med på andre. 

På tinder er jeg… ikke lenger, det var gøy i 5 minutter, men så ble det bare dumt.

På biltur er jeg… i dyp søvn eller med en bok i fanget.

I telefonen er jeg… den som har på høyttaler mens jeg går rundt i huset og rydder.

På melding er jeg… veldig dårlig til å svare folk når de virkelig vil ha tak i meg. Ellers så er jeg glad i å tekste med folk når jeg ikke har nett<3

På ferie er jeg… på solsengen i håp om å få bittelitt brunfarge slik at jeg ikke er helt blek når jeg kommer hjem igjen. Pleier alltid å gi opp til slutt.

Akkurat nå er jeg… redd for at jeg kommer til å få for lite søvn til jeg skal stå opp i morgen…

Det var veldig gøy å svare på dette innlegget, og jeg håper at dere synes det var like morsomt å lese det! 🙂 God fredag, og helg til alle!

 

INNKJØP; Sommerferien 2015

Nå har jeg samlet sammen innkjøpene mine fra sommerferien og tatt bilder av alt. Er veldig fornøyd med innkjøpene, men favoritten er macen. Den er så mye bedre og raskere enn den gamle! Merker det veldig godt og den er lettere og batteriet holder lenger. Hvis dere lurer på hvor jeg har kjøpt innkjøpene hen, eller pris, legg igjen en kommentar også skal jeg svare deg! 

Malene Birger deksel, kjøpt på båten til Danmark

Shorts fra H&M


Gensere fra Abercrombie & Fitch

T-skjorte fra Bik Bok (passa sykt godt, hehe)

Sminkebørster fra Real Tecnique

2 like bukser fra Bik Bok (samma buksa)

1 bukse fra Cubus

Topper fra Cubus ( den ene toppen er mer grønnfarget, redigeringen gjorde toppen brun…)

Macbook Pro Retina

2XU thights

 

Dette var altså nesten alle innkjøpene mine denne sommeren, med unntak av 2xu tightsen som jeg kjøpte i går, og noe annet som jeg ikke tok bilde av. Likte dere innlegget?

 

Nok en mandag

Hei dere! Det ble sen blogging i dag. Hadde planer om å legge ut dette innlegget etter at jeg hadde kommet hjem fra trening, men det lot ikke været, og det begynte selvfølgelig å lyne.. og macen min har ikke vært seg selv i dag, så da får det bare være sånn! I dag starter enda en ny uke, hurraaaaaa! Vetikke hva det er med meg og mandager… men det er så deilig med litt “blanke ark” og nye muligheter. I dag hadde jeg en kort skoledag etterfulgt av en etterlengtet treningsøkt. Fysøren det var deilig å begynne å trene igjen. Nå skjenner jeg at jeg begynner å komme i rutiner. Deretter lagde jeg meg en supergod smoothie av bare litt eplejuice, frosne bringebær og litt søtning på toppen. Min favoritt!


Fikk kjøpt meg ny treningsthigts også, er superfornøyd! Har tenkt til å vise den i et annet innlegg. Tenkte å dele med dere hva jeg har kjøpt i løpet av sommerferien. 🙂 Det ble dårlig blogging, og få bilder, men noen ganger blir det slik.

Tilbake til virkeligheten

Nå er den første uken med skole overstått. Timeplanen har blitt delt ut, turdagene er overstått, tidlige morgener har kommet og man har allerede begynt å bruke penger i kantina. Velkommen tilbake kjære rutiner! Det høres kanskje helt sykt ut for noen, men dette har jeg savnet. Helt siden siste skoledag ønsket jeg at sommeren skulle rase forbi, og at det ble høst igjen. Tilbake til rutiner der man sto opp til en fornuftig tid hver dag, dro på skolen, og alltid trente etterpå. I sommer har døgnrytmen vært snudd opp ned, treningen har blitt lagt på hylla, og man føler man ikke har fått like mye fornuftig ut av dagene som før. Andre året av videregående blir så spennende! Ikke bare skal man oppleve nye ting og lære mer, men da er man også et skritt nærmere å være ferdig. Den dagen gruer jeg meg til, samtidig som jeg gleder meg.  


Jeg har endelig fått kjøpt meg ny mac til skolestart, og har derfor store planer om å begynne å blogge jevnlig igjen. Jeg har også mange nye mål for dette skoleåret, og treningsøktene er planlagt! Dette blir så bra! Håper dere alle har hatt en fin sommerferie, men jeg tror jeg ikke er alene om at det er deilig å være tilbake 🙂