Take me to Copenhagen

Hei dere! Det er blitt altfor mange dager siden siste blogginnlegg, men de få dagene før sommerferien kom var det bare veldig kjedelig å blogge når man ikke har noe å blogge om.. så sånn ble det! Vi fikk sommerferie på tirsdagen, men jeg tror ikke det har gått opp for meg helt enda. Den første feriedagen ble ihvertfall tilbrakt på båten til København. Vi bestilte oss en 2-dagers tur for å hvertfall få noe ut av sommerferien. Dobbeltlugar med vinduer, middagsbuffet og frokost skal man ikke si nei til. Det var tvil om vi egentlig skulle dra i det hele tatt da Iselin ble syk.. men tur ble det, men er veldig glad for å være hjemme. Borte greit, men hjemme aller best!

Vi handlet selvfølgelig litt på taxfreen, satt ute og så på utsikten, badet inne på båten, og spiste god mat. Dagen i København ble brukt til å være i Botanisk hage og å slite rundt for å lete etter Abercrombie & Fitch. Når vi endelig fant det så gikk vi inn med store forventninger, men løp ut 10 minutter etterpå. Never again. Tror vi brukte sånn 2-3 timer på å finne frem. Day wasted.

Senere den dagen var vi så døde etter sykdom, og gåing hele dagen. Det ble en tidlig og rolig kveld, og vi kom tilbake til Oslo fredagsmorgen.Gårsdagen

Heii dere. For en fin start på helgen vi hadde i går. Grillmat, gode venner og bra musikk slår aldri feil. Det ble kjøligere utover kvelden, men det gjorde ingenting. Det ble en sen morgen i dag noe som var godt etter en lang uke med mye på programmet. Frokost i senga og en film på popcorn time toppet min morgen, og nå er det vel snart på tide å stå opp. Slike morgenen er noe av det beste. Men nå er det på tide å komme seg opp og å få noe ut av denne dagen også. Mitt ønske om bloggbilder ble oppfylt, mange av bildene er tatt av flinke Sara ♥ Her har dere gårsdagens bildedryss. 🙂

Sara & Camilla ♥

Cecilie ♥

Chris & Ceci ♥

Sara & meg og Camilla ♥

 Og til slutt, her har dere gårsdagens antrekk! 🙂 Det ble som sagt kjøligere utover kvelden så da ble skjørtet byttet ut med bukse. Hva brukte dere fredagen på?

Topp; H&M Skjørt; H&M Blomsterkrans; Ebay Temporary tatto; Ebay & Nille

Himmelske varme

Hei dere! For en fin dag det er i dag! Det er kjempevarmt, nesten for varmt til å ligge ute å sole seg. Det liker vi! Derfor tok jeg med meg en ny bok, et glass smoothie, et pledd, og la meg ned på verandaen. Og her ligger jeg altså og blogger til dere. Senere i dag blir det grilling med noen fine jenter. Da har jeg satt opp blogg-bilder på planen, og håper om at dette ønske blir oppfylt. Treningsøkt nr 5 denne uken ble fullført på skolen istad, og det var deilig å dra litt tidlig. Det er så herlig at sommeren endelig har kommet, for den skal utnyttes til det fulle! Bare litt over en uke til, så er det jo ferie. wiiiiii.

Sommerferie-livet

Hei alle. For noen travle dager, men samtidig så har de vært uten mening. De siste ukene før sommerferien så er alt som står på planen å se film, og spise kake. Det er jo deilig det, men på en annen måte får man ingen ting ut av dagen. Som dere ser på bilde har jeg og Camilla allerede tatt sommerferien på forskudd. Etter en treningsøkt ble det jordbær og smeltet sjokolade. Med film ved siden av, selvfølgelig. 

Vi så filmen The right kind of wrong, og den var overasskende bra. Ikke sånn at vi ville sett den igjen, men altså ikke helt bortkasta. Ellers har det skjedd lite denne uken. Mange treningsøkter, tv-serie titting (sesong av pretty little liars er jo er must og se, anbefaler!!), og planlegging av sommerferie. Det er viktig å sette seg mål over hva man har lyst å gjøre, og hvertfall prøve å få noe ut av hver eneste dag. Det er ikke lenge til jeg drar til København! Det gleder jeg meg til å blogge om.

Disse utrolig søte bildene tok jeg her om dagen da jeg var ved Universitetet i Ås. Det er nok det nærmeste jeg har rørt kamera de siste dagene. Jeg må bli flinkere på det.

Offisielt sommerferie

Hej! Nå er det endelig tid for å sette seg ned og slappe av resten av kvelden. I dag har det vært trening og skole på planen, og nå kan jeg endelig si at det er smått begynt å bli offisielt sommerferie. Etter skolen i dag tok jeg og noen fra klassen oss tid til å sjekke ut den nye godteributikken som har kommet på storsenteret. Herrejesus, bare tenk hvor mye penger jeg kommer til å bruke der! Haha, anyways, så fikk jeg tilbake noen av standpunkt-karakterene mine i dag, og en karakter på en oppgave. Så fornøyd som jeg ble, blir det sjokkis og tv-serier i kveld. Håper dere alle får en fin lille-lørdag. 🙂


Endelig ferdig – Musikkvideo

Hei dere! I de siste dagene har jeg hatt et lite bloggfravær. Det har skyldes et skoleprosjekt som endelig har kommet i havn! Det er så deilig og endelig si seg ferdig, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Så nå er bloggen tilbake, og sommeren nærmer seg med stormskritt.

Husk å ta på HD. Håper dere får en fin onsdag alle sammen 🙂

Travel helg

Hei dere. To dager uten blogging er to dager for mye. Alle rutiner har bare blitt visket vekk, og det er på tide å komme i gang igjen. Denne helga har vært kjempe bra og veldig velykket. Men tenk nå da dere. Det er Juni! Den siste måneden har gått så utrolig fort, og tenk at det er mindre enn en måned til det er sommerferie og fri fra skole og mas. Da kan man bare dra ned på stranda når man vil, og sove så lenge man vil i 2 hele måneder. Det skal bli så godt! Siden det har vært en travel helg, får jeg bare postet noen mobilbilder fra helgen. 🙂

Det ble et sent innlegg. Har ikke hatt tilgang til macen i hele dag da jeg har filmet og stresset med den siste skoleoppgaven som skal være ferdig på onsdag. Har fri i morgen, s da krysser jeg fingrene på finere og bedre bloggbilder enda værmeldingen ikke er helt enig. Håper dere alle har hatt en fin start på uken :-)!