Nye innkjøp og helg

Gooo’fredag folkens! ♥ Nå syns jeg det går skikkelig fort mot sommerferien, men skal da ikke klage på det. Den siste uken har jeg trent, drevet med skolearbeid, og tatt kontakt med diverse aviser og slikt som en leser anbefalte meg. Jeg skrev jo et innlegg her om dagen som dere kan lese HER, om dyremisshandling! Jeg fikk faktisk svar, så snart kommer det en sak i en avis!! Gleder meg masse til den kommer ut, og jeg skal legge den ut her så dere kan lese det her også.

I dag har jeg hatt avspasering og sov faktisk i hele 12 timer før jeg sto opp og lagde den beste frokosten. Når det er helg så kan man alltids bruke litt ekstra tid og krefter på å lage en god frokost. ♥LAPPER♥ Denne oppskriften er så enkel, og tar ikke mer enn en halvtime å lage. Oppskriften har jeg tidligere skrevet om HER.

Blir virkelig aldri lei! Her om dagen fikk jeg også en pakke til fra ebay, men denne gangen temporary tattoos ♥ Har allerede prøvd ut noen, og synes det ble kjempe fint! 🙂 Et tips til dere er at dere bør kjøpe med flere om gangen, da har dere til hele sommeren! 

De kostet bare 6-7 kroner på ebay for et ark med ca 6-7 stk. Anbefaler alle å kjøpe de der isteden. 🙂 Frakten tok rundt 2 uker.

Slik så jeg altså ut i dag. Fikk med meg sommerens want hjem, sammen med en bra bok. Spiste middag i samme slengen med papi og nå er det tid for å bare slappe av og nyte fredagskvelden. I morgen skal jeg i bursdag og forhåpentligvis rekke en liten treningsøkt før det. Høres ikke det ut som en bra start på helgen så vet ikke jeg!

Ønsker dere alle en fin fredagskveld. Kos dere masse i helgen så oppdaterer jeg snart igjen. ♥

Jubileum

Hei dere! I dag er denne bloggen her faktisk 2 år gammel. Tenk dere det! Selv om jeg ikke har vært så veldig aktiv, og ikke vært på topplisten engang, så er det jo gøy å se at man har drevet med dette i 2 år. Jeg synes jeg har forandret meg mye. På måten jeg tar bilder, hva jeg har på meg, og hvordan jeg ser ut! Merker forskjell Enda det så klart er litt rart å se tilbake på, så er det jo også litt gøy å se hva man drev med for 2 år siden. 

Hvis det er en ting jeg har lagt merke til, så er det på måten jeg har blogget på, og på hvordan jeg skriver. Jeg vet bedre nå hvordan man skal blogge, og har lært mye mer om hvordan det skal gjøres.

Synes dere jeg har forandret meg? 🙂

Snapback og jordbærplante

Beklager for sen oppdatering. Under all tv-serie tittingen kom jeg plutselig på, oi jeg har ikke vist hele verden hva jeg har gjort i dag. Derfor må man jo gjøre det før man kan få en god natts søvn. I dag har det vært langdag på skolen. Onsdager er egentlig ikke så ille, og dagen ble bedre da jeg fikk trent, bakt kake og plantet min egen!!! jordbær plante i hagen. ♥ I morgen er det en siste skriveøkt, før det er ferie. (hvis jeg ikke kommer opp i muntlig, selvfølgelig.) 

Ønsker dere alle en god natts søvn, så blogges vi mere om mitt spennende liv i morgen. // Arkivbilder

Week three – Treningsoppsett

Hei dere! Denne uka er den tredje uka av treningsoppsettet mitt, og til nå går det faktisk veldig greit. Tenkte jeg skulle lage meg et treningsoppsett som jeg følger på hver trening, slik at jeg får enda flere resultater og merker det fortere, for det motiverer skal jeg si dere. Derfor lagde jeg dette oppsettet. Det er et veldig enkelt oppsett, med ikke så alt for mange kompliserte øvelser. Det er viktig å gjøre øvelser som er litt annerledes og litt morsomme! Jeg lagde oppsettet i picmonkey som er min trofaste venn når det kommer til blogg-bilder. Prøv det ut du også! 🙂

Som dere ser har jeg delt øvelsene inn. Jeg har forskjellige dager der jeg trener forskjellig og da plukker jeg ut hva jeg har lyst til å trene den dagen. 🙂 Hvis dere har noen spørsmål, så spørr i vei.

Jeg er hjelpesløs

«Dansk radioshow drepte kanin på direkten.»

«På bare noen dager har 85 000 utrydningstruede antiloper dødd på mystisk vis.»

«Lo mens hunden jagde og drepte katten.»

Jeg skjenner jeg blir flau og sint på menneskeheten. Det koker over snart, og jeg sitter alltid igjen med tårer i øynene etter å ha sett en video eller lest en artikkel. «Hund druknet, viste seg å være planlagt.» Hver dag kommer disse nyhetene opp på vg eller dagbladet. Hver dag. Jeg raser over av den setningen. Det skulle ikke vært lov engang. Samtidig følger jeg også med på når regjeringen har planlagt å skaffe dyrepoliti i Norge. Det er de som sitter med makten som kan gjøre endringer. Ser de ikke hva som foregår? Ser de ikke alle de mange hundre nyhetene i året om dyr som blir drept for moro skyld? Jeg blir flau, og ikke minst lei meg. Noe må gjøres, og det øyeblikkelig!

Helt siden jeg var liten har jeg alltid brent for dette temaet. Alltid villet dyrenes beste og tatt vare på dem som om de var familie. Aldri har jeg hatt en tanke om å gjøre noe vondt mot de små skapningene. Hund som katt. Fugl som fisk. Alle skal bli tatt vare på. Ingen skal lide gjennom et kort liv og tenkte at dette er slik livet er. INGEN.

Selv har jeg også hatt en drøm om å kunne hjelpe disse dyrene som ikke har dette. Hjelpe de med å finne gode hjem til mennesker som vil brukte tid og penger til å ta vare på dem. Samtidig har jeg hatt lyst til å stå opp mot de som skader dyrene, og hindre i at dette faktisk skjer. 

Se for deg dette. Du sitter fastbundet rundt en lyktestolpe sent på kvelden på en gate der det nesten ikke bor noen. En venninne av deg blir kidnappet og du kan se de som har kidnappet henne skade henne og du føler deg hjelpesløs. Du kan ikke gjøre noen ting. Verken å skrike eller å prøve å komme seg løs vil ikke hjelpe. Du har ingen makt, du klarer ikke å hjelpe henne. Det er slik jeg føler det. Jeg, en 17 år gammel jente som ikke har noen makt. Jeg vil hjelpe. JEG VIL HINDRE! 

Jeg føler meg helt hjelpesløs. 

De fleste har vel vært i syden engang og sett hjemløse katter og hunder? «Ååå, så søte de er!» sier du kanskje da. Så sier foreldrene dine noe om at du verken må klappe de eller gå nærmere. – De er ikke friske, sier de. Deretter går du resten av kvelden og tenker på hvorfor det er ingen som hjelper dem. Det finnes da medisiner som kan hjelpe? Tro meg, jeg har vært i denne situasjonen mange ganger, og hver gang sitter jeg igjen med en skyldfølelse i kroppen. Jeg kunne ha gjort en forskjell. Jeg kunne ha hjulpet? Men nei, det er tidskrevende, og du kommer aldri til å klare å redde alle dyr i hele verden. 

– Hva har du prøvd da? Har du i det hele tatt søkt deg opp om det er noe du kan gjøre? Hørt med noen?

Svaret mitt er ja. Ja, selvfølgelig har jeg prøvd å gjøre noe med akkurat dette. Jeg har i rundt 1-2 år sendt ut flyers om dyremisshandling, skrevet en personlig lapp på for å få folk til å skjønne at dette her er ikke reklame, snakket med venner og familie og andre bekjente som kanskje har en annen mening enn det jeg har. I tillegg til dette brenner jeg for dette temaet og folk skjønner godt at det er galt å skade dyr. Jeg er bombesikker på at hvis jeg hadde vært i en situasjon der noen skader eller gjør et dyr vondt hadde jeg sagt i fra og fått de skyldige straffet. Hva mer kan en 17-åring gjøre? Jeg er villig til å legge ned timer, dager, penger alt som skal til for at jeg kan være med å hjelpe.

Jeg blir så lei. At det faktisk finnes mennesker som kan skade og bruke dyr! Hva tenker dere på? Jeg vedder på at dere er egoister alle sammen. Dere tenker bare på penger og berømmelse. Dere jakter hele livet etter makt, men ikke kjærlighet. Dere skader dyr for å imponere, men tro meg, dere imponerer ingen. Dere bruker dyr for å tjene penger, men jeg vet at jeg skal aldri bruke et eneste øre på sirkus igjen. Det er stopp. Jeg må hjelpe! Jeg vil være med på å gjøre en forskjell!

Det er med tårer jeg skriver dette; Hva kan jeg gjøre? Jeg vil være med på å gjøre en forskjell!! Jeg vil ikke sitte et minutt til stille på denne stolen og vite at akkurat nå er det dyr i hele verden som blir torturert og drept! HJELP MEG!

(Gjerne del innlegget videre, og vær med på å få flere bevisste på hvordan mange behandler dyr.)

Fresh start

Hei alle sammen. Har dere hatt en fin langhelg? Tenk at allerede neste uke så er vi i Juni, og da er det ikke lenge til sommerferien begynner! Helgen min har for det meste vært rolig. Sverige-tur med klassen på fredag, roadtrip med mami på lørdag, og bursdag til den beste Camilla i går. Siden det har vært en rolig helg, skal det bli godt å trene etterpå. Noen få dager etter trening gjør at man er sugen på å komme tilbake i rutine igjen. Ny uke folkens! Er dere klare?

Det ble hvertfall en veldig velykket overaskelsesbursdag og en koselig kveld! Nå må jeg kjappe meg med å skrive ferdig dette innlegget og dra å trening. Hva har dere gjort i helgen?

Utrolig herligFor en fin lørdag det har vært! Bare sol, og i tillegg så er det varmt ute! Som dere ser på bildene så har jeg vært ute i nesten hele dag. Man må virkelig nyte det fine været! Ellers så har jeg vært en liten tur på senteret i nærheten. Kjøpte meg ny foundation, fordi den andre var tom, og noe annet småtteri. Morgendagen blir også bra, det er jo pinse og fri på mandag! 🙂 

Hadde ikke mer på hjertet i dag enn å ønske dere en fin lørdagskveld. Nå er det pizza og filmtid ♥ Hva skal du i kveld?


Eventyrlysten

 Heii. I dag var vi som sagt i Sverige med klassen. Kjøpte bare litt treningstøy og en bag, og selvfølgelig litt godteri. (og med litt mener jeg 3,6 kg, shit!!! Heldigvis var det ikke bare til meg) Man blir skikkelig sliten av å traske rundt på et giga senter, hvertfall når man bare har 2 timer på seg. Derfor hadde jeg ikke store planer når jeg kom hjem igjen. Deilig det. For øyeblikket sitter jeg og ser tilbake på diverse bilder jeg har tatt og jeg kom over dette bildet som er bare en måned gammelt. Er det ikke fint?

Jeg håper inderlig at dere får bedre blogging av meg i morgen, må bare sove ut en lang uke først. ♥ Ukens spørsmål blir besvart på søndag, så gjerne kom med spørsmål i kommentarfeltet. 🙂

Helt tom

// Innlegget innholder reklamelenke

Heii dere. I dag har jeg ikke særlig mye å komme med. Lang skoledag og en god treningsøkt var det som sto på planen for i dag og de er begge godt gjennomført. Skjenner jeg er støl i beina etter gårsdagens treningsøkt og gleder meg masse til jeg kommer til det stadiet jeg ikke blir støl lenger. Nå tenker jeg at det ikke er lenge før jeg legger meg, men paradise på jo sees først, haha så klisje. 

Foressten! Det er noe nytt som er kommet her på blogg, og jeg tenkte å vise dere det. Er du som meg og elsker Daniel Wellington klokker? Jeg har sååå lenge hatt lyst på en, og nå vurderer jeg det på det sterkeste. De er superfine, og passer til alt! Trykk her for å komme til nettsiden. Vi blogges mer i morgen, da jeg forhåpentligvis har mer og komme med.