Hva har jeg kjøpt meg nå..

Hei dere! Er det bare jeg som føler denne uka har gått forferdelig sakte? Det føles hvertfall veldig sånn. Men nå er det helg igjen, fy søren som tiden flyr… nå er det snart ikke så veldig lenge igjen til sommerferie! Merker det mer og mer hver dag at det blir varmere for hver dag som går. Men nok om det! Den siste uken har jeg flydd omtrent frem og tilbake i forskjellige butikker for å finne et nytt kamera. Jeg hadde noen kriterier og det var vanskelig når jeg måtte dra gjennom alle kjøpesentrene i nærheten.. Prøvde meg på et Nikon D5300 først, men det var ikke like bra som jeg hadde håpet på, så da byttet jeg det mot et Canon EOS 700D.♥♥♥Er allerede veldig fornøyd og gleder meg masse til å ta bilder fremover! Det er bare å spørre i kommentarfeltet hvis det er noe dere lurer på anngåenda kameraet mitt eller noe annet selvfølgelig. 🙂

Ellers så har jeg begynt å planlegge sommeren! Skal på noen spennende turer som jeg ser veldig frem til, og som jeg kommer til å fortelle dere når alt er bestilt og klart. Kameraet skal da selvfølgelig være med, og det blir super spennende! 

Her er antrekket mitt i dag. 🙂

Som dere ser ble det et veldig enkelt, og ikke så gjennomtenkt antrekk, hehe 🙂 Men dere får ha en fiin lørdagskveld videre. 

Simpelt antrekk

Jakke – Zara T-skjorte – Gina Tricot Bukse – Gina Tricot 

Gårsdagens antrekk ble et simpelt ett med en enkel t-shorte og jeans. Det er tross alt påskeferie, så da orker man ikke å stresse og ordne med noe annet, ha en fin dag i dag kjære lesere! 

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11445391/?claim=7573z2f6yen”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Fantastiske dager

Beklager for en sen oppdatering, men etter to lange dager er jeg hjemme igjen etter to fantastiske dager på Hvaler med Camilla. Det har vært syykt fint vær, og det begynner endelig å bli varmere! På torsdagsmorgen bar det av sted, og etter litt over en time så kom vi frem. Det var faktisk så deilig ute at vi bestemte oss for å bade.. det angra vi på litt etterpå, for fysøren så kaldt det var i vannet. Ellers har dagene gått ut på mye kortspill, kos og yatzy! Godt å faktisk få noe ut av påskeferien istedenfor å ikke gjøre noen ting. Men de neste dagene skal det bare slappes av og prøve å få orden i døgnrytmen. Jeg tok med et gullkorn som jeg tenkte jeg kunne dele med dere. Jeg og Camilla satt og spilte Fantasi der man mimer og den andre skal gjette. Ordet jeg skal prøve å få Camilla til å gjette er elfenben og får dette til svar:

Camilla: Åja! Sånn snabel ting?! Mener du flodhest?

Dere kan tro jeg lo godt i ettertid og vi begge fikk oss en god latter 🙂 Her er noen bilder fra de to dagene mine!

Jeg ønsker dere en videre fin påske og håper dere har hatt en like fin ferie som meg så langt. 🙂 ♥

 

De siste dagene

Hei dere! Håper dere alle har hatt en fin påske så langt! Det er jo så godt å ikke gjøre noen verdens ting, og bildene under oppsummerer de siste dagene. Resten av ferien blir usikker, men dere får se hvor jeg har tenkt meg hen. Det blir hvertfall veldig koselig og hyggelig. Hadde også satt pris på om dere hadde lagt igjen en kommentar med hva dere har lyst til å lese her på bloggen min. Da blir det lettere for meg å vite hva som er interessant å lese om. Ellers så håper jeg på at dere koser dere resten av påsken med venner og familie, så blogges vi snart igjen. ♥