Délicieux

I dag føles det ut som tiden går utrolig sakte. Noe som er veldig bra siden det er siste fridagen denne uka. Jeg har hatt en koselig og bra helg, men man føler seg på en måte alltid klar for å starte på en ny uke, gjør man ikke? Har en følelse på meg at det kommer til å bli en bra uke, og i dag er det faktisk bare 3 uker til jeg tar vinterferie og drar opp til vestlandet igjen. Det blir så ufattelig bra! 

Skal ikke gjøre spesielt i dag enn å redigere bilder, rydde rommet, gjøre diverse skoleoppgaver og bare slappe av.

 

Ha en fin søndagskveld, kjære alle sammen 🙂

Bildedryss

Hei alle sammen og god mandag. Helga er over, som mange sikkert er lei seg over, men det er en ny uke! Det er alltid herlig uansett om man må opp tidlig eller ikke. Her er et lite utvalg av bildene jeg tok i Trysil i helga. HA EN FIN DAG

Gårsdagen

Da var det torsdag igjen da dere, og det er allerede helg i morgen! Tenk så fort det går! Vi er allerede halveis i Januar enda det føltes ut som om det ble 2015 i går. Har ikke noe mer spennende å dele med dere. Har heldigvis ingen planer i dag, guud så deilig. Ellers så var jeg på en konsert i Oslo i går. Satt helt fremst så tok noen mobilbilder da jeg glemte igjen kameraet hjemme.

Hva gjør dere i dag daa?♥

Beste julegaven

ææææ, se hva jeg fikk til jul i fjor! Såå fornøyd! 🙂 Dette er et Instax mini 8 polaroid kamera, som fungerer kjempebra! Det var bestilt med 50 bilder ved siden av og som dere ser har jeg tatt mange allerede. Det er sykt praktisk og veldig enkelt. Mitt kamera er kjøpt fra ebay og kostet rundt 800-900 kroner med bildene, altså billigere enn i fotobutikkene, og fortsatt like trygt. ♥ i think im in love with it ♥

Vil dere se hva mer jeg fikk til jul? 🙂

Bra timing

Gjett om jeg hadde rett da. I dag jeg ikke gjort noen ting. Vil helst bli frisk igjen så fort som mulig, så jeg kan komme meg tilbake på skolen. Hva er bedre med å være syk enn å lage en god frokost? Man får ikke tid til sånt i hverdagen så idag tok jeg meg god tid og lagde lapper faktisk, syykt enkelt og utrolig godt. 🙂 

For å lage disse lappene/pannekakene trenger du:

180 gram hvetemel

1/2 ts sukker/sukrin

1 ts bakepulver & 1 ts vanlijesukker

3 dl melk

3 ss smeltet smør

Først blander du inn alt det tørre, og så heller du inn melken mens du visper alt sammen. Smøret tar du oppi til slutt. Jeg lover deg st dette blir superdigg! Og det beste med det er at du ikke trenger egg!

Så ikke det godt ut? Veldig mettende så det blir nok kveldsmat også… Elsker den nye te-koppen min, den er så fiiiin ♥ ♥ ♥

Skal dere prøve ut oppskriften?

Helgen

Hygge, shopping, mat, lite søvn….er noen få ord som tilsvarer min helg. Tror jeg begynner å få sykdom i kroppen. Denne uka har vært veldig slitsom, har vært trøtt sånn hver dag, haha hva skjera? Men alt i alt har det vært en veldig fin uke. Prøvde å ta noen bilder i stad, som egentlig ikke ble så velykka som jeg hadde håpet på men ja vi får se om det blir bedre etterhvert. Nå skal jeg gjøre ferdig en media oppgave, rydde masse klær, og forsette med noe spennende som kom i posten i dag. Jeg har startet et langt prosjekt som kommer til å bli så bra når jeg blir ferdig med det. 

T-shorta er fra Gina Tricot, og Cardiganen fra Cubus ♥

 

Back on track

Da var mandagen her og hverdagen har startet for fullt. Noen er kanskje allerede hjemme fra jobb og skole sånn som meg, deilig det. Men hva skjer nå? Er det nå man skal ta frem treningsthigsten og trene vekk julematen og for å fullføre nyttårsløftene? Er det nå man skal slutte å spise usunt, og kunne fremstå perfekt for alle? Det er det jeg føler om nyttårsløfter. Man setter utrolig høye mål til seg selv, som man sikkert kan klare hvis man virkelig vil, men er det virkelig nødvendig? Jeg skjønner at det er mange som vil starte med trening og komme seg i form, men å sette mål om å ikke spise godteri eller noe usunt virker dumt. Skal ikke skrive et langt innlegg om hva folk bør gjøre å ikke, så nok om det!

Som sagt kom jeg nettopp hjem fra skolen. Var på en måte deilig å kunne komme inn i hverdagen igjen, skal jo ikke akkurat klage, men fy så trøtt jeg var i dag morges. Heldigvis har jeg ingen andre planer enn å slappe av og forbrede noen blogginnlegg til dere, slik at jeg ikke går i den samma “orker ikke” fella igjen. Håper dere får en fin mandagskveld. Vi blogges. ♥

Hva gjør du på en mandagskveld?

Årskavalkade 2014 del 2

God morgen alle sammen. I dag er det siste fridagen før skolen starter igjen i morra og det er vel ingen bedre måte å starte dagen med å dele det forrige året mitt med dere, hvertfall resten av det. Jeg har ikke andre planer i dag enn å lese ut en bok, pakke skoleveska og prøve å komme meg i seng før 12.. (som om det kommer til å skje).

JULI

I Juli var jeg hos Iselin de første dagene.Deretter dro jeg med mamma sin familie til Kiel og hadde 2 fine dager på båten. Det var utrolig fint vær og det var utrolig varmt i Tyskland. Shopping, god mat og godt selskap gjorde turen veldig bra. Når jeg kom hjem gikk det ikke mange dagene før Iselin kom ned til meg. Vi var på Norway cup noen dager, shoppet, var på stranda, var i oslo i det fine været, overnattet ute, flyttet inn hos mamma, sverigeturer, vi bowla, var en del i Drøbak og og slutten av måneden dro vi hjem til Iselin igjen.

 

AUGUST


I August var jeg noen få dager hos Iselin der vi badet i elva, og grilla masse. Så tok vi bussen ned til Oslo igjen for å dagen etter døgne for å dra til Hellas. Vi var så en uke i Hellas, med 30 varmegrader og mer hver dag, det var skikkelig digg. Når vi kom hjem igjen var det på skolebenken igjen, men denne gangen starta jeg på videregående. Resten av måneden var jeg med venner og den vanlige hverdagen kom igjen.

 

SEPTEMBER

Høsten begynte å komme, men det var fortsatt ganske varmt ute. Jeg var på hyttetur med papi og bestemor en helg, brukte mye tid på å redigere bilder, var i konfirmasjon til fetteren min, og ellers så var det ikke særlig mye som skjedde. Fikk iPhone 5s endeliiiig, luuvit, og tok bilder. En kjedelig høstmåned.

 

OKTOBER

Det var ikke stort som skjedde denne måneden når jeg ser tilbake på bildene jeg tok. Familiebursdager, trening, og masse redigering av bilder. Har sikkert tusen weheartit bilder på telefonen, fordi jeg var og er heeelt hekta. Var på mange steder i Oslo og omegn for å ta bilder så det gikk mye tid til det.

 

NOVEMBER


November var nok en gang en kjedelig høstmåned. Jeg tok bilder som vanlig, hadde besøk og fryste ihjel på vei til skolen. Denne måneden ble det egentlig utrolig dårlig med fotograferinga, kameraet ble alltid liggende hjemme og det var skikkelig ork å ta bilder. 

 

DESEMBER

Dette må ha vært den travleste måneden i hele år, fy søren. Desember gikk så fort og det var så mye bra som skjedde. Iselin kom ned hit til jula og vi dro på Kurt Nilsen konsert, shoppa i Oslo, var masse med venner, også var jo selveste jula utrolig bra også. Nyttårsaften med jentene var like bra som i fjor, kanskje enda bedre. 

Alt i alt har 2014 vært et krevende, følelsesladet år med mye som har skjedd som jeg ikke skulle trodd om vi skulle sett oss et år tilbake. Jeg er utrolig glad for mye av det, fordi jeg har lært så mye og har fått mange nye erfaring og sett hvem som virkelig er tilstede. Jeg kan trygt si at dette året har vært fantastisk på mange måter, men også en av de værste årene i mitt liv. 

Hvordan har ditt år vært?