Bumblebee

Åh, jeg skjenner jeg savner sommer allerede. Da det var så varmt at det fristet ikke å være ute, når man kunne dra på stranda uten å fryse, spise masse is uten å bli kald, gå rundt uten vinterjakke og bare ligge på verdandaen og sole seg. Sommer folkens. Det er tingen. 

Through my phone

Heisann! Jeg hadde tenkt å dele noen bilder som jeg har tatt med iPhonen nå nylig i og med at jeg har fått ny telefon. 

1. Det første bildet skjønner nok alle. Er man på starbucks så er man på starbucks og da må det dokumenteres. Denne teen er helt himmelsk og jeg elsker smaken av den! 2. Er ho ikke vakker? Dette er en hjemløs katt som får mat av oss og kos. Enda den er litt rar og småbiter hele tiden er den så utrolig søt når den lager søte kattelyder som ikke høres ut som et mjau, haha. ♥ 3. Bilde av den superfine klokka mi og cardiganen som jeg elsker! 4. Tok dette hos bestemor når hun fant frem bestefar sine kameraer. Utrolig søtt!

5. Verdens beste hund som alltid vil kose under teppet. 6. Den andre katten som er hos oss, den er ikke hjemløs, men mat skal den ha uansett om det er en halvtime siden sist! Taco har vi kalt den ♥

Hva synes dere om bildene?

 

// ENGLISH: Hello! I’m going to show you some of my pictures that i have taken on the iPhone since i got a new one. 1. I think everyone gets this picture. If you are at starbucks you gotta show it. This tea tastes like heaven, and i love the taste of it. 2. Isn’t she beautiful? This is a homeless cat that we feed and cuddle with. Even though its a little wierd and bites sometimes it’s so cute when it makes sounds that aren’t normal cat sounds. 3. A picture of my watch and the cardigan i love so much. 4. I took this picture at my grandma’s place when she found grandpa’s old cameras. So cute! 5. The worlds best dog that always wants to cuddle under the blanket. 6. The second cat that are at our place, it’s not homeless, but it wants food even if its been only half an hour since last time. We have named it Taco. ♥

Hyttetur

For noen uker siden bestemte jeg for å ta meg en helgtur på hytta. Det er alltid så stille og koselig der, og man slipper alt maset fra hjemme. Det er helt stille om kveldene, ingen biler, ingen tog, ingen fyllekjørere og heller ingen andre enn meg, pappa og bestemor. Vi hadde det koselig, gjorde ingenting, som gjorde susen. Selvom jeg var for det meste ute og tok bilder. Under ser du resultatet. Hva synes du?

Alle bildene er tatt med Nikon D3100, og redigert i iPhoto.

Oblivion

Dette er noen vakre bilder av verdens fineste lille hund og en vakker ettervekst etter sommerferien ♥ Må få farget håret snart, men er veldig usikker på hvordan jeg skal farge det… dagene går sakte for tiden, lite å gjøre/mye å gjøre. Jeg vetikke hvordan jeg skal starte engang! Men det er 3 dager til helg og høstferie, som alltid er deilig. Vi blogges.