Sverige

Hei! I dag har vi vært en tur i Sverige. Hadde egentlig bare tenkt meg smågodt og noe energidrikk, men det ble visst litt handel også. Her er innkjøpet ♥

To superfine enkle neglelakker til 20 ,- for begge. ♥

Baby-lips som kosta 37 ,- ♥ gir supermyke lepper!

Utrooolig fin leppestift til kun 10 ,- !!!

Fin t-shorte fra bikbok til 99 ,- ♥

Superfine loafers til 299 ,- ♥

og selvfølgelig energidrikk og en stooor pose med smågodt som jeg ikke tok bilde av ♥ Hva likte dere best?

 

♥ KAROLINE SABRINA

 

 

Dag 1 av 61

Hei alle sammen! Nå er det endelig sommerferie for min del etter den fantastiske avslutningen vi hadde på skolen i går. Det var veldig veldig trist at vi nå skal begynne på forskjellige skoler og noen skal flytte, men det herregud for en koselig kveld! Vi tok mange bilder og gråt utrolig mye! Etter den tradisjonelle tagginga på skolen hadde vi det gøy på det samfunnshuset som er her. Var utrolig sliten i går kveld så var utrolig godt å sove lenge etter å ha lagt meg 2 hele uka… Men nok om dette, og til det som dette innlegget egentlig skulle handle om. Jeg har lovet dere å blogge hver dag denne sommeren og i dag starter jeg med dag 1!  Har funnet ut at jeg har sommerferie i 61 dager til sammen så dette blir utrolig gøy. Dagens planer er egentlig å slappe mest mulig av, men blir med mamma til et tivoli som er i Ås for tiden. Blir koselig ♥ 

Nå må jeg sjappe meg ut og før mamma ikke blir for utålmodig. Ha en fin dag dere!♥

The Duck

Hei dere! ♥ creds til meg for kreativ overskrift men det er vel ikke så veldig nøye. Etter muntlig eksamen, klassetur og diverse fri-dager er jeg her igjen på bloggen. Nytt design igjen, etter mye arbeid og det er fortsatt ikke ferdig så er jeg fornøyd. Det er 8 dager igjen til sommerferie, da bloggingen min starter daglig. Vil bare forsikre meg om at design, bilder, kamera og diverse saker og ting er klare for en skikkelig bra sommer! Har en del planer hittil, men alt er ikke et hundre prosent klart enda. Vi har ingen vanlige skoledager igjen, bare øving til avslutning og vitnemålsutdelig som kommer til å bli veldig trist, men også veldig veldig morsomt. Har også planer om å befinne meg på VG-lista i Oslo neste uke som jeg tror blir veldig bra! 

Hva vil dere at jeg skal blogge om frem mot sommeren/i sommerferien?

 

♥ KAROLINE

Gi meg fri

Hei dere! Kjenner jeg er midt i all eksamen stress akkurat nå, så tenkte bare å gi dere en liten oppdatering. Har muntlig eksamen i morgen, og selvfølgelig kom jeg opp i naturfag og fikk tema hydrokarboner.. ikke så veldig glad for det, men var bedre enn å komme opp i matte. Så har sittet på skolen i hele dag i håp om at jeg hvertfall skal få en 3’er…. kommer til å sitte resten av kvelden også tipper jeg! Men om mindre enn et døgn er jeg endelig ferdig og kan ta sommerferie! Det skal bli deilig. Skal lage et eget innlegg om sommerplaner og slikt senere når jeg har fått planlagt litt nøyere.

Så det blir ingen storblogging fra min side i dag, dere skjønner vel hvorfor nå… ♥ Ha en fin kveld!

Velkommen Juni ♥

Nå er endelig sommermåneden her, enda vi har hatt noen flotte uker med sommervær allerede. Det er så herlig å våkne opp hver morgen å se at sola skinner og at fuglene kvitrer utenfor. Det sprer virkelig mye motivasjon og man får mye mer lyst til å gjøre noe ut av dagen. Så det gjorde jeg! Jeg var en tur i Oslo i dag, helt spontant, og endte opp i Bygdøy etter en kort båt-tur. Jeg var på både Fram-museet og Kon-tiki museet og ja, det var helt frivillig. Pappa hadde lyst til å ta meg med, og det ble en flott dag! 

Etter den spontante oslo-turen dro vi hjem igjen, grillet hamburgere, og jeg fikk satt meg ned i sola mens jeg drev på å redigerte det nye designet mitt som dere sikkert ser. Jeg ville ha et enkelt, fint og ikke så fargesprakende, og endte opp med dette! Hva synes dere? 

Men nå må jeg ta kvelden før jeg skal på skolen i morgen og bli trukket opp i muntlig eksamen. Vi blogges i morgen. 

Noen få bilder som beskriver mine siste uker.