Eksamen = Done

Hei alle sammen! I dag hadde vi skriftlig eksamen i engelsk og det kan jeg endelig si er overstått! Det gikk ganske greit, er jo tross alt engelsk som ikke er så veldig vanskelig.

Ellers har det gått til avslapping ute i sola. Det er så fint vær at jeg føler jeg m være ute å nye det istedenfor å sitte inne hele tiden. Jeg håper dere alle har hatt en flott tirsdag! Jeg fikk foresten en pakke i posten fra eBay i dag, men tenkte å lage en video til dere der jeg viser alle innkjøpene! Jeg må bare få alt frem hit først.

Ha en fin kveld!

Byen

Hei alle sammen. Håper dere har hatt en fin start på den nye uken. ♥ Har vært en rolig dag på skolen enda det er engelskeksamen i morgen. Skal bli godt å bli ferdig med det som lærerne snakker om i 10 år på skolen! Ellers så skjer det ikke så veldig mye. Hadde en flott 17. mai på lørdag, enda det var litt kald vind. I går var også en utrolig fin dag, lå ute hele dagen og tror jammen meg at jeg fikk litt brunfarge på ryggen ettersom jeg lå og så film for å bruke litt tid. Ellers så var jeg en tur i Oslo i går for å ta litt bilder. Har valgt ut noen av de bildene jeg syntes ble finest, men det er selvfølgelig opp til dere å dømme! Her er resultatet:

Hva synes dere om resultatet? Jeg skal bli flinkere til å blogge fremover. Eksamen er heldigvis ferdig i morgen!

Tilbake

Hei alle sammen! Nå har det vært en stund siden sist blogginnlegg.. det beklager jeg for, men det har liksom ikke skjedd så veldig mye som er verdig å dele med dere på bloggen. I dag fikk vi vite hva vi kom opp i, og er overlykkelig over at jeg ikke kom opp i matte, men engelsk! Så det er det vi har gjort i dag. Har både eksamen og kunst og håndtverk som jeg skal bli ferdig med den kommende uken, og det er veldig travelt på skolen for tiden. Kan nesten ikke tro at jeg har litt over en måned igjen i 10.klasse.. det kommer til å bli helt uvirkelig den dagen jeg er ferdig. 

Jeg skjenner det skal bli passe deilig med helg der det både er 17.mai og vi kommer enda nærmere sommer! Det gjelder ikke været uheldigvis, men vi kan jo håpe på sol på nasjonaldagen. Men det var det jeg rakk og spise. Skal til ski og spise middag med pappa, før det er forbedredelskveld til engelsk eksamen i kveld. Ha en fin kveld dere. ♥

Den siste uken

Hei alle sammen! I akkurat dette tidspunktet når jeg skriver dette innlegget er klokka 20:55 på en søndagskveld. Dagen er snart over, og en ny uke starter i morgen. Hva er det egentlig som har skjedd denne uken? Jeg har….

  • Sett en hel sesong av Teen Wolf
  • Vært i familiebursdag
  • Hatt besøk av beste Selina
  • Hatt mange prøver, og tentamener
  • Men likevel har langhelg og nesten ikke gjort noenting

Høres det ut som en spennende helg? Kanskje ikke…. men det har på en måte vært en rolig uke, tross alt stresset med skolen. Neste uke skal vi ha prøvemuntlig, så bloggen kommer ikke akkurat til å prioriteres. Ville bare gi en lyd ifra meg, håper dere alle har hatt en strålende uke ♥