Quiet

Nikon D3100 – 70-300 mm linse. ♥ unnskyld kjære lesere for min “ikke blogge” periode. Skole har vært viktigere, men nå har jeg fri helt til mandag når vi blir trekt opp til prøvemuntlig. Woho, gleder meg. Vi blogges sikkert senere. ♥

Dryss av bilder

Heeeii, her har dere et bildedryss fra fotodagen fra i går. 🙂

Hadde en super fin tur i Drøbak i går! Det var helt forferdelig vakkert.

Hva synes dere om bildene?

// foressten, jeg har en ubrukt rabattkode som gir deg 10$ i avslag på sheinside.com, så gi en lyd fra deg i kommentarfeltet om du vil ha den 🙂

Ut på tur

I dag hadde vi veldig lite planer etter en lang natt med bare 3-timers søvn. Vi klarer virkelig ikke å få døgnrytmen på plass, men siden vi sto opp 11 så ble det greit. Det var sinnsykt fint vær her i dag, som var veldig overasskende og det var varmt nok til å gå med shorts! Vi pakka sammen pledd, mat og drikke og begge hundene og gikk på tur, haha! Var utrolig koselig, og jeg gleder meg utrolig til varmen kommer!

Vi har det så herlig! Vil ikke hjem snart…♥

Hakuna Matata

Hei dere og god skjærtorsdag! ♥ I dag har vi ikke gjort så veldig mye annet enn å kose oss siden det er ferie. Vi driver faktisk med å filme litt rundt for å ha enda en video å vise dere i slutten av påsken. Vi har ikke tatt i bruk kameraet i dag heller dessverre bortsett fra filminga, men lover dere flere innlegg i morgen. Jeg håper dere alle får noen fine dager med familien nå i påsken, og at dere koser dere.

♥ Ha en fin påske

Pakke i posten

Hei dere! I går fikk jeg endelig den etterlengte pakken i posten fra Nelly. ♥ Bestilte 2 topper, et par sko og en kjole og alt sammen passet og jeg ble superfornøyd! Det passer supert nå som det går mot sommer, og det mest crazye av alt var at de fire tingene bare kostet 200,- tilsammen! Det er helt sinnsykt billig syns jeg. Skoene som jeg kjøpte så dere på det forrige blogginnlegget.

Kjempesøt rosa neon topp, som kun kosta 70,-

Denne toppen er fra River Island og kosta kun 29 kroner,-

Denne sommerkjolen kosta litt over 50 ,- og har en litt rødere farge enn dere ser på bildene ovenfor. Den har også blonder på ryggen. Superfin!

Hva syns dere om innkjøpene? Alt er fra nelly.com.

Koselig kveld

Hei dere! 🙂

I går hadde vi en utrolig koselig kveld hos Vilde. Vi spilte brettspil hele kvelden, og fyrt i peisen, åååhhh det er ferie! Man merker det utrolig godt at det er ferie når man kan sitte timesvis og spille spill uten å tenke over hvor mye klokka er. Her er noen bilder av vår utrolig koselig kveld! 

De er så villige til å stille opp når det gjelder bloggbilder at det er så utrolig herlig å kunne blogge ordentlig igjen. Vi blogges senere! 

Jeg har fått rødt hår!

Det stemmer – dere leste riktig! Når vi var i Førde i går tenkte jeg at jeg skulle prøve noe annerledes som jeg ikke hadde gjort før med håret, og fargevalget landet overasskende på rødt. Kjøpte meg en ombre farge som så såå fin ut, og vi farget håret allerede når vi kom hjem igjen. Jeg synes resultatet ble superfint – tusentakk til fine Silje som gjorde jobben! Her er noen få bilder av håret mitt:

// Jakke fra Zara, Genser fra Vero Moda, Bukse fra Dr.Denim, og sko fra nelly som dessverre er utsolgt.

 

Instagram – Latest

Hei! Nå syns jeg det er på tide og komme med en oppsummering på hva jeg har postet på instagram i det siste. Jeg heter karolinesabrina hvis du ikke følger meg fra før og har lyst til å følge meg. Tenker også å si ifra om at det er bare å kommentere i kommentarfeltet hvis det er noe dere vil jeg skal blogge om når jeg er her oppe. Vi har ganske mange ideer til hva vi skal blogge om, men det blir enda bedre hvis dere sier hva dere vil lese!


1. Bilde av meg og fineste Vilde ved havet. 2. Oss tre jentene. 3. Fra når vi var på kino og så natt til 17. 4. Selfie i speilet. 5. Utsikten fra toget på vei inn til Oslo. 6. Et random bilde av antrekket mitt den dagen. 7. Bildet av en katt på fod-gården i Oslo. 8. Meg med favorittdrakta, go gunners! 9. Bilde av Justin for å feire at han ble 20 år gammel. ♥

Cash flow

Som overskriften sier så var vi på shopping i Førde i går. Vi hadde det veldig morsomt etter mange timer gåing rundt på senteret. Jeg kjøpte noe småtteri som jeg trengte, men ellers ikke noe veldig spesielt. Resten av kvelden tilbrakte jeg forann iMovie i håp om å få ferdig videoen. Den lastes opp nå og blir lagt ut på youtube senere, og dere skal selvfølgelig få linken. Her er noen få bilder fra i dag.

Håper dere får en finfin onsdag videre ♥