Herlig

Hei dere! Håper dere alle har fått en flott start på den nye uka? Som vanlig er det et strev å komme seg opp om morgenen, og kanskjedet ble ekstra vanskelig å stå opp i dag siden vi har stilt klokka.

Jeg har iallfall vært veldig nyttig! Dro først til Ski for å kjøpe meg nytt minnekort til kameraet så jeg slipper å ikke kunne ta med meg kameraet noen steder. Så plutselig tok jeg turen til Oslo. Fant en jakke som jeg skal bruke nå mot våren, så det var ganske bra. Nå for øyeblikket sitter jeg på toget hjem igjen, og tenker jeg skulle gi dere en oppdatering.

Senere i dag skal jeg få prøvd å ta bilder av den nye jakka. Håper dere alle får en fin kveld! 🙂

Velykket

Hei alle sammen! Hadde dere en fin lørdagskveld i går? Det hadde i hvertfall jeg. Det ble en veldig velykket kveld, noe som er alltids bra! Ikke så veldig mye mer å si, valgte å ikke ta så mange bilder. Planene mine for i dag er egentlig bare å prøve å komme seg ut en tur siden det er så fint vær, ellers så skal jeg bare slappe av. Vurderer å prøve å få tatt noen fine bilder til dere som jeg kan dele med dere senere i dag. 

Hva har dere gjort i helgen? HA EN FIN SØNDAG! ♥

Dyre elskeren

For en dag! Startet med å stå opp i 9-tiden, spise frokost, og ta første toget inn til Oslo. Vi skulle egentlig bare få noen nye gitarstrenger til gitaren min, men det tok tid så vi endte opp på både cafè og rundt på andre butikker. Etter den korte oslo-turen tok jeg turen til klemetsrud og var på fin første dag på fod-gården der de plasserer hjemløse katter og hunder, og frivillige kan være med å hjelpe til, for å holde øye med om dyrene har det bra. Jeg trivdes i hvertfall kjempegodt, og syntes det var veldig gøy å se hva de virkelig gjør uten å få penger for det engang. Kunne ønske jeg kunne ta med meg alle kattene hjem. *sukk* ♥

Nå skal jeg nyte noen timer i sola, før jeg skal dra på helgens andre bursdag. Håper dere har hatt en super helg hittil.  

Hola

Skjorte fra Ralph Lauren ♥

Ville bare slenge med dette antrekket før jeg farer i vei på helgens første bursdag. Vi hadde prøveeksamen, altså muntlig, på skolen i dag så var bare på skolen i 2 timer som var veldig deilig. Fikk sove lenge og dessuten ta helg tidlig! Det er vel ikke her det er fint vær? Det har vært suupert vær i hele dag, og det er fortsatt ganske varmt ute. Tuller ikke når jeg ble varm av å bare gå i en t-shorte til skolen, noe som er litt sykt siden det er noen få dager siden det snødde her. Anyways, må kjappe meg ut døra nå for å rekke bursdagen, vi blogges!  

For å kunne gi en oppdatering

Hei dere! Tenkte jeg skulle gi en oppsummering av denne uka, enda den ikke er over. Skoleuka er egentlig vært veldig normal, enda jeg fortsatt er småsyk som er skikkelig irriterende. Vi har prøveeksamen i morgen i samfunnsfag, så meg, Maiken og Selina skal til meg etterpå for å forhåpentligvis pugge og kunne gjøre ferdig presentasjonen. Tenkte dere ville høre fra meg. 

Vi blogges 🙂

Unblogged

Håper dere har hatt en fin helg hittil? Denne helgen har det ikke skjedd så mye, ble en rolig helg for min del. Har tatt noen bilder til dere som jeg tror kommer i morgen, ellers så skjer det ikke så veldig mye spesielt.  Disse bildene tok jeg i går! Kom gjeeerne med forslag til hva dere vil at jeg skal blogge om, så skal jeg få se til å få gjort det! Ha en riktig fin helg videre ♥

Smoothie Oppskrift

Hei alle sammen! Siden jeg omtrent aldri legger ut oppskrifter og den slags så tenkte jeg hvorfor ikke gjøre det nå? Jeg hadde dessuten de riktige smootie ingrediensene i kjøleskapet så da bestemte jeg meg for å lage smoothie! Det ble veldig god, og jeg synes det smakte heeelt likt som den bringebær smoothien man får kjøpt på Mamma Mia, som er min favoritt!  

DET DU TRENGER (2-3 små glass) :

♥ 5-6 dl eplejuice

♥ En halv pose med frosne jordbær

♥ Selvplukkede bringebær (kan selvfølgelig ta fra butikken og)

Bare miks dette sammen så skal jeg love deg at du kommer til å elske denne smoothien! 

Kommer du til å prøve ut denne oppskriften?

Summertime!

Åååh, som jeg vil ha sommer nå! Bare ved å se på disse bildene så drømmer jeg meg bort til late dager på strendene, og lange dager i shorts. Det er heldigvist bare 94 dager igen til det er sommerferie, men ikke like lenge til det blir varmere i lufta. Bare forestill dere å kunne ligge på stranda i et annet land der det aldri er kaldt og kunne gå rundt i shorts hele natta. Frister ikke det? Jeg har ingen sydenplaner denne sommeren enda, men kanskje det blir det… vetikke om jeg orker å holde meg i Norge, der vi kanskje ikke får en varm sommer… jaja!  Det er vel lov å dagdrømme!

 

Blogge eller ikke blogge?

Dette er en tanke som jeg tenker på daglig. Jeg har vært veldig dårlig på å blogge i det siste, og gud vet hvorfor. Kanskje jeg ikke har motivasjon, eller kanskje gidder jeg bare ikke, rett og slett? Det er vanskelig å finne ut av. Men det jeg i allefall vet er at jeg ikke har lyst til å gi opp bloggen med det første og heller prøve å legge ut et par innlegg i uka, enn å måtte presse meg selv til å skrive hver dag. Hva skal jeg blogge om? Er det noe spesielt dere vil at jeg skal skrive om eller ta bilder av?

Jeg må være ærlig, det er vanskelig å finne på noe å skrive om. Skal jeg blogge, eller skal jeg ikke? Motivasjonen slipper ofte, og noen ganger så føler jeg at jeg ikke tar bloggen seriøst nok. Ikke at det er en jobb, for det er det ikke. Men jeg ser det på som en hobby, og noe jeg vil få noe ut av. Håper dere har lyst til å dele meningene deres med meg i kommentarfeltet!

Håper dere har hatt en fin start på uken ♥

Dagens antrekk

Hei dere! Dagens antrekk kommer nå, men det ble litt dårlige bilder i og med at vi hadde veldig dårlig tid og det blåser veldig mye her. Etter gårsdagens besøk ville vi finne på noe i dag også, så jeg og Camilla tok oss en tur til Sandvika. Det ble bare et innkjøp som kommer i et eget innlegg! Jeg ble foressten 16 på torsdag, og fikk utrolig mange gratulasjoner som var kjempe kos! Vi feiret i går med gjengen, tok ikke så veldig mange bloggpassende bilder, men da vet dere det! Nå skal jeg vurdere å dra ut igjen, eller bli hjemme med smågodt og brus… vanskelig valg.. haha! Som dere kanskje ser hvis dere ser nøye på bildene under så har jeg farget håret! Jeg farget det til min normale hårfarge, slik at det skulle se mer naturlig ut. Jeg ble i hvertfall veldig fornøyd, og det ser mye bedre ut nå!

Genseren under er fra H&M, Cardiganen er fra H&M og buksa er fra Dr.Denim. ♥

Håper dere får en fantastisk lørdagskveld!