Pugge Pugge

Hei dere! Med en gang jeg kom hjem fra vestlandet, ville influensaen plutselig komme tilbake, så det ble null skole på meg i dag! Det har vært noen hektiske dager, og dere skal få innlegget deres så snart som mulig! I mellom tiden har jeg en samfunnsfag prøve som jeg må øve til i morgen, og så er det helg. Skal bli godt enda jeg har hatt mye fri i det siste. Skal i bursdag på lørdagen tror jeg, også skal jeg være med bestevenninnene mine, ellers så vet jeg ikke mer! Må begynne å trene igjen så fort som jeg føler meg frisk! Hva har dere gjort denne uka?

Vi blogges! 

Instagram – Latest

Hei! Tenkte siden jeg ikke har så mye å blogge om for tiden så skal jeg vise dere de nyeste bildene jeg har lagt ut på instragram.  Håper det faller i smak!

( 1. Et selfie på vei ut av bestemor sin nye leilighet. 2. Bildet av et rom som jeg syns så vakkert ut, haha, rare meg. 3. Koselig kveld med vennegjengen. 4. Min nydelige hund, hva skulle jeg gjort uten han? 5. Et selfie i det fine speilet på rommet mitt. 6. Bilde på vei ned fra hemsedal retning Sogndal. 7. Bilde av meg og Iselin klare for å dra ut. 8. Et bilde av en julekule som jeg har redigert og tatt selv, ble utrolig fornøyd. 9. Bilde av meg og Selina på en jentekveld vi hadde sent i desember i think. )

Ellers så kan dere se alle de nye instagram bildenen mine lenger nede til venstre på selve bloggen! Er det noe dere lurer på så er det bare å spørre! 

To show that i am alive

Yesss, folks, tror deres skjønte overskriften. Jeg er blitt endelig frisk og bloggingen skal komme tilbake som aldri før. Det tok sin tid, og guuud det var vært utrolig kjedelig å ikke kunne gjøre ting uten at du blir sliten eller får vondt. Det eneste dumme er at jeg har brukt opp halve vinterferien på og ligge i en seng og gumla i meg paracet.. jaja.. det kommer flere ferier! Dere skal få et “oppsamlings-innlegg” om uken min, men det får dere i neste uke, for i morgen drar jeg hjem fra min beste venninne, og derfor skal dagen i dag utnyttes til det fulle mens vi begge er friske! Håper dere alle har en finfin dag og nyt siste feriedagen.

Toppen er en “vintage” verson av den t-shorta som er ute i butikkene nå, fåes på H&M!

Motivasjonen på topp

Etter å ha lest i gjennom alle bloggene dere kommenterte har jeg ny motivasjon, og vet mer hva jeg skal blogge om de kommende dagene! Supert altså!   

Nok en hverdag er ferdig, gjenstår bare skoledagen i morgen, også skole på kvelden aka forestilling så er det ferie! Drar tidlig fredagsmorgen fra Oslo, så måtte pakke i kveld. Gleder meg veldig til å være en uke et annet sted, aka det andre hjemmet mitt i Norge! Det er bare å glede seg til ekstra blogging i vinterferien! Jeg og Iselin har store planer om både videoblogg og litt outfits!  

Det blir litt kjedelige blogginnlegg nå om dagene skjenner jeg, men det blir bedre etterhvert, skal jeg love   Dere får ha en fin kveld og våkne opp i morgen opplagte og klare for en ny dag med nye muligheter! Vær positiv og se på dagen i morgen som en ny sjanse på suksess! Setter pris på hver kommentar og like jeg får fra dere. Det får meg virkelig til å ville blogge mer! 

Hva har dere gjort i dag?  

#blogg #hverdag #karolinestensrud #vinter #ferie 

Sleep, Eat, Work, Repeat

Et par bilder av min ubeskrivelige perfekte jobb om dagen! Denne uka er den beste uka i hele skoleåret, tilogmed fremfor siste uka før sommerferien! Jeg har bilder av en idrettsgruppe som var et annet valg her på skolen, og hittil har jeg filmer og tatt bilder av fotball, styrketrening, spinningtime og har til og med vært inne i en ishall med skøyter på for å få med meg hva som skjer! Hvis ikke dette er drømmejobben så vet ikke jeg altså!  I morgen skal jeg filme litt jogging osv også går resten av skoledagen til redigering! Alt skal vises frem torsdag kveld og jeg gleder meg veldig til å se det ferdige resultatet! 

verdens herligste jenter på trening!! 

Hva har dere gjort i dag? Ha en fin tirsdagskveld enda den er snart over for min del!! 

Pliza Pizza

(prøvde å lage en morsom overskrift.. feila…)

Hvis ikke dette så godt ut så vet ikke jeg altså! Middagen i går ble ganske enkel, og ble spist foran den andre filmen vi så i går Love and Honor. Jeg har sett den før, men gud den filmen er så fin at det er fullt mulig å se den flere ganger! Helgen er over, søtsakene legges vekk, og treningstightsen skal frem igjen! Det har vært noen slappe uker, så må stramme meg opp, hehe! 

I dag startet vi til vanlig tid på skolen, og slutter en time senere! Vi har mediaprosjekt hele uka, hvertfall vår gruppe så vi driver og tar bilder av “Fysisk gruppa”! Veldig slitsomt og stressende å følge med, men også veldig veldig gøy! Senere i dag skal jeg komme meg på Stamina og gjennomføre ukas første økt, og ellers så er det ikke noe spesielt som skjer! Hva skal du i dag? 

Grown Ups

Om ikke denne søndagen har vært slapp spørr du meg! Jeg har vært plantet i senga i hele dag, og tro meg, no regrets! Har vært utrolig deilig å slappe av og bare ligge i pysjen hele dagen i senga. Jeg og Mamma så på Grown Ups istad, siden det var en av de to filmene jeg gav henne til morsdagen. Det var utrolig morsom enda Mamma syntes den var litt rotete. Hehe! 

// Hva har dere gjort i dag? Skriv ivei, jeg har lyst til å høre!! 

BACK!

Hei kjære lesere!  Nå har jeg strevet med å få på plass designet mitt, tror jeg har sittet i 2 timer, kanskje mer å prøvd! Har fått goood hjelp av Iselin med å få fiksa dette, takknemlig! Bloggen hadde ikke vært like fin hvis ikke jeg hadde fått din hjelp! Ellers så er det morsdag i dag, og som en tradisjon så fikk verdens beste mamma frokost på senga med roser og noen filmer ♥ Jeg har ikke så veldig mange planer og dag og tror dagen blir tilbrakt i senga med de nye filmene! Ellers så var jeg en tur i Ski i går for å kjøpe inn litt småtteri. Ikke mye som skjer om dagene, kom gjerne med tips til HVA jeg kan blogge om! 

Hva synes dere om designet? Ble det ikke fint? 

Har dere det bra?

Når vi ikke får gjort noe annet enn å sjekke sosiale medier i en time på skolen, får jeg brukt den til å skrive et blogginnlegg til dere! Var syk på både mandag og tirsdag, så jeg har skikkelig mandagsfølelse enda det er onsdag, og halvveis til helg! Har vært en veldig rolig start på dagen i dag, og vi slutter tidlig, iiiip. Senere skal jeg skrive på en RLE innlevering som er til fredag, før det offisielt er helg. Hvordan går det egentlig med dere? Føler jeg ditcher dere hver dag, enda jeg driver med lekser og diverse. Jeg har vært fææl på bloggfronten, og sier alltid at jeg skal bli bedre, og ender opp med å skrive neste innlegg en uke senere. Sånn går nu dagan. Jeg burde sette opp bloggen som et nyttårsforsett, så jeg kan bli flinkere til det, fordi det burde jeg. 

Slenger med noen gamle antrekksbilder, siden kameraet mitt ligger hjemme, og siden det ikke har blitt brukt så mye de siste sykedagene. ♥

Hvilket antrekk likte dere best? Ha en fin dag blogglesere ♥ 

#blogg #hverdag #karolinesabrina #vinter #skole