Gyldig fravær?

Hei dere som fortsatt gidder å sjekke bloggen min hver dag for å se om jeg har blogget! Settes stor pris på! 

Bloggen har i det siste vært siste prioritering, på grunn av lite lyst til å gå ut i kulden for å ta bilder, og for å bruke mange timer på å lage hvert innlegg. Det er en jobb dette her, i tillegg til trening, skole, og noen har vel en annen jobb i tillegg. Jeg beklager veldig fraværet mitt, men det har virkelig ikke vært noe spesielt å blogge om uansett. Nok om dette.

Nå er helga over, ( snart hvertfall ) og den har ikke blitt brukt til mye sosialt. Har for det meste vært inne, spilt, skypa, og vært sosial på mediene istedenfor. Her har dere noen bilder som oppsummerer helga mi. 

har skypet i mange mange timer.

Jeg har vært en som har vært våken om natta og sovet om dagen.

Håper dere har hatt en mer innholdsrik helg enn det jeg har! Bare 5 dager til helg igjen! 

Rutiner

Hellooo bloggfolk♥♥

Håper dere alle har hatt en fin torsdag så langt? Det har jeg hvertfall, men uheldigvis så må resten av kvelden tilbringes bak skolearbeid og lignende. Heldigvis er det bare 37!!!! dager til jeg tar bussen opp til min bestevenninne i vinterferien og jeg gleder meg sinnsykt! Uka før vinterferien har vi sånn “fun week”, der vi melder oss på en gruppe. Vi har Musikk-dans-drama, Friluft, Bilder og film, kunst, matlaging, trening, og sikkert noe annet og? som vi kan velge hvem vi vil på og være der fra mandag-torsdag. Usikker på hva jeg skal velge i år, siden det er siste året mitt, men jeg trooor det vipper mest på musikk-gruppa. Gleder meg i hvertfall veldig, beste uka i året på skolen!

♥♥

We ready for uuuu

Hei alle sammen! En litenn blogg-oppdatering før jeg legger meg. I dag hadde vi den siste tentamenen i dette semesteret, og vårsemesteret begynner neste neste mandag. Trooor det gikk greit, tar sikkert evigheter før vi får den tilbake da men. Ellers skjer det ikke så mye! Vi har en stor prøve i RLE på fredag som jeg mååå få en bra karakter på. 

Ellers så har jeg kjøpt meg ny linse til speilrefleksen! Den er suuuper bra, og er en Tamron 70-300mm linse som passer perfekt til mitt Nikon kamera. ♥♥ Dette bildet som er vist ovenfor er tatt med hvertfall 20 meters avstand om ikke mer, og se så nærme! Nææ, forelska meg i den altså! Bare 999,- på både Elkjøp, Expert og Lefdal. ♥

vi blogggeessss ♥

Seriøst. Nå begynner alvoret.

I morgen er det skole igjen. Vi har litt under 2 uker igjen av dette halvåret, og etter 20. januar går jeg inn i det siste halvåret i 10. klasse. Woow, er ikke det litt sjukt? Føler at jeg har gått på ungdomskolen hele livet, og at jeg ikke har kommet meg videre. Jeg må snart søke på videregående, der jeg må velge hva jeg skal bruke de 3 neste årene på, og som på en måte velger hvilken jobb jeg kommer til å skaffe meg etter de 3 årene. På en måte så synes jeg dette høres utrolig fantastisk ut og mye mer befriende. Men på en annen måte så gruer jeg meg til å møte opp på en ny skole hver dag, med hundrevis av andre mennesker jeg ikke har sett før eller snakket med. Jeg må starte i en klasse med helt nye lærere og elever, og tidspunkter og timeplaner blir endret. Men før det må jeg komme meg gjennom 5 måneder med stress, eksamener, og forventninger av andre. Jeg må i tillegg trene jenvlig, være med venninnene mine det siste halvåret før vi splittes, og gode karakterer på alle og enhver prøver må skaffes. Jeg lurer på hvordan i alle dager jeg kommer til å klare å gjennomføre dette. 2014 kommer til å bli de mest vanskeligste året hittil, noe som jeg har visst en god stund, men nå er vi her. Jeg vil ikke vise at jeg er en feiging og at jeg ikke klarer å bli vant til ting med dette innlegget, men jeg vil vise at også bloggere tørr å skrive om hva de føler og at noen ganger så vet man ikke helt hvordan man skal gjennomføre.

Meningene må ut noen ganger, bare for å vise dere litt mer av privatlivet mitt enn dere ellers kan tenke dere. Hva synes dere om slike innlegg?

Throwback 2013

London – savner London så sjukt mye! All shoppingen og å bare gå rundt som en gal og bruke penger, haha. Et av de beste minnene fra 2013. Har tenkt meg tilbake ganske snart hvertfall.

Tyrkia – Varmen må være det jeg savner mest! Å kunne bare gå 5 meter fra hotellet til og plutselig være på stranda, å kunne gå og spise så mye mat vi ville, (mat<33) og å kunne ligge å sole seg hele dagen og være oppe hele natta. Var en så utrolig bra uke!

Oven – Garantert høydepunktet i år! Denne leiren er så utrolig bra hvert år, og det skjer noe gøy hele tiden! Var mitt 5 år på leir, og møtte så utrolig mange nye, skikkelig koselig. 


 

Polen – Klasseturen til Polen og Tyskland var også et av årets høydepunkter. Vi besøkte mange følelsesrike steder, men var også på shoppingsentre og matbutikker med sjukt billig mat, haha.

 

Hva var deres høydepunkter i 2013? NYT RESTEN AV HELGEN DERE

Heiii hoooo

Nå er det første innlegget i 2014, og jeg har ikke blogget på 3-4 dager??? Hva skjer liksom? Nå er det iallefall helg, etter en kort skoledag som nesten ikke var nødvendig engang, dro jeg hjem for å se på teen wolf. Er så utrolig hekta! Har sett sesong 1 allerede siden nyttårsaften og har planer om å få sett sesong 2 i løpet av helgen. Har ingen spesielle planer for helgen, men får vel finne på noe, slik at jeg kommer tilbake til de vanlige rutinene. Legger meg nesten når jeg burde stå opp jo, hehe. 

HA EN FIN HELG! ♥♥