Late dager

Herreguuud, nyttårsaften i morra allerede? ( klokka er jo over 00:00 ) dagene har gått utrolig fort, og ferien er snart slutt, neeei. Har sløvet så utrolig mye i det siste. 1&2 nyttårsdag var jeg bare hjemme, og så åpnet butikkene, haha.

Skal hilse fra thomas mordal, søk han opp girls, han er singel!!

God jul

heeei dere! Da er kvelden over for vår del, og guuud for en koselig kveld det har vært! Fikk supermasse fint og er superhappy og fornøyd! Gleder meg til å våkne i morra, ta på meg den nye kosedressen, og sette meg forann tv-skjermen og bli det heelt til kvelden. Da er det nemlig premiere på Believe! Fikk supermasse Justin Bieber ting, og kan vise dere i et eget innlegg hvis dere vil!

Goood juuul ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

God morgen lille julaften

Hei dere og god lille julaften! Endelig er det kvelden før kvelden… eller dagen før dagen! Tenkte jeg skulle slenge med en oppdatering for dere, før jeg må inn til byen. Det er litt hast med å få kjøpt ferdig julegavene, hehe. HA EN FIN DAG


#jul #2013 #hverdag #lillejulaften

SVAR – Spørsmålsrunde

Hvordan redigerer du bildene dine?

– Jeg bruker pixlr, ellers så bruker jeg bare iPhoto på mac’en til småjusteringer og den slags! 🙂

Hvor mange sidevisninger og lesere har du hver dag?

– Dette varierer veldig, egentlig. Noen dager har jeg opp mot 200-300 lesere, og kanskje 500 sidevisninger, mens på andre dager jeg ikke blogger på er det ikke så veldig mange.

Når får vi se den nye jakka di?

– Den får dere se i løpet av helgen. Skal bare få mamma til å stille opp som fotograf først. *krysser fingrene for fint vær*

Kan vi få se deg på flere bilder?

– Jeg har vært veldig slapp når det gjelder det. Etter matteprøver og tentamener har jeg prøvd å få vekk det trøtte trynet mitt fra bloggen. Men jo, det kommer.

Hvor mange kjærester har du hatt?

– Hvis du regner med seriøse forhold, så vil jeg si 1.

Hva gleder du deg mest til med jul?

– Det jeg gleder meg mest til er å ha fri. Å spise så mye usunt man vil, og å være sammen med familien. Jeg skal ærlig si at å åpne gaver blir ikke akkurat kjedelig. 🙂

Hva er det beste du kan finne under juletreet i år?

– Det jeg vet faktisk ikke. Jeg har allerede fått julegaven som jeg ønsket meg aller mest, så jeg gleder meg til å se om det ligger diverse klær eller penger, eller til og med mat, hehe.

Hvor lenge har du blogget nå?

– Jeg har nå blogget siden Mai, og det er 7 måneder siden, men har hatt mange blogger før denne. 

Hva er dine planer på nyttårsaften?

– Det vet jeg ikke enda faktisk. Enten skal jeg være med noen venner ellers så skal jeg være på Oven.

Er det noe mer dere lurer på, så er det bare å kommentere i dette innlegget til neste gang det blir spørsmålsrunde. Kanskje det blir video neste gang?

Fikk du svar på noe du lurte på? God 4. søndag i advent til dere alle! ♥

#spørsmålsrunde #hverdag #jul #blogg  

Vinterjakka 2013

Heii! Endelig har jeg fått tatt bilder og gjort klart til dere hvilken vinterjakke som jeg skal bruke i år, og sikkert neste vinter også. Det falt på en Svea Miss Smith, som jeg synes er sååå fiin! Jeg er superfornøyd og kunne ikke fått en varmere jakke! Fryser aldri, det er alltid omvendt, haha. Jeg kjøpte den i Oslo, og har størrelse S. Den kan justeres så de fleste størrelser kan bruke denne. 

Likte dere jakka? Det er selvfølgelig fuskepels, jeg hadde aldri i verden kjøpt jakka med ekte. 🙂

Ha en fin dag videre! Spørsmålsrunden blir besvart og lagt ut i morgen. 🙂

Fredag

ooooh hello friday! skjenner at det er både dumt og bra at det er fredag nå… det er bra for da har vi ferie og skal kose oss og slappe av så mye vi vil, men det er likevel 4 lange dager frem mot jul. Hvordan skal man egentlig fylle inn dagene før jul? Jeg har samlet noen tips til dere under, og håper dere får noen fine juledager, kos dere maaasse! For min del skal jeg ikke slutte å blogge, ikke ta pause heller. Dere skal få oppdateringer og diverse!

Gå ut – Hvis det er fint vær er det jo passende å gå en tur? Det er utrolig frisk luft ute nå hvis man går seg en tur i skogen eller kanskje tar seg en tur på fjellet før jula? Du kan også ta deg en tur til nærmeste kjøpesenter og kjøpe de resterende julegavene?

Klipp og lim – Alle har en saks og noen blader å klippe i. Hvorfor ikke lage din egen personlige almanakk, eller dekorere til din egen notatbok eller lignende. Bestevenninna mi gjorde det for en stund tilbake, og det kan du sjekke ut >her<. Hvis dette ikke er ideelt kan du vel pusle eller strikke? Mye morsomt å finne på nå i juletidene.

Ha spillkveld med familien – Dette MÅ jo bare love bra? Finn frem noen morsomme spill, enten det er ludo eller monopol. Sett frem julebakst og spill i vei. Kanskje førstepremien er en marsipangris?

Bak – Vår familie spiser alltid opp julebaksten før den 3 søndagen i advent så hvorfor ikke ha en dag der du baker? Pepperkaker, sandnøtter, kromkaker, serinakaker, risboller eller noe annet er greit å ha hvsi plutselig familien kommer på besøk i romjula. Jeg har tenkt til å gjøre denne i ideen i morra, dere skal selvfølgelig få resultat. 

Filmkveld – Med julefilmer i fokus selvfølgelig så lover jeg deg at denne ideen faller ofte i smak. Hvert år så må jeg se diverse faste julefilmer som aldri kan sees nok ganger. Hvis det regner en dag så er dette en fin unnskyldning til å holde seg inne og heller nyte at det er jul.

Jeg håper dere likte disse tipsene! For øyeblikket har jeg nettopp kommet hjem fra Ski, der jeg hentet en pakke. *iiiip* Kan noen gjette hva jeg fikk? Det starter på j og slutter på gave 🙂 Nå har familien satt pizzaen i ovnen og middagen er snart servert. Håper dere liker slike innlegg, og her er noen bilder fra i dag. 

♥♥ bebin

#fredag #julestemning #kos #jul #2013

Spørsmålsrunde?

Heiii! Nå slenger jeg i gang en liten spørsmålsrunde, siden det er et par måneder siden sist. Jeg har fått et par spørsmål i innleggene mine, og de er blitt besvart, men hvis det er noe annet du lurer på, så er det bare å slenge inn en kommentar nedenfor! Svarer på det meste, unntatt personlige saker som jeg regner med dere har forståelse for.

Ha en videre fin dag, det kommer flere innlegg senere da jeg skal vise dere noe! ♥ much love

Nå tar jeg juleferie

Etter en lang dag i Oslo som var utrolig morsom, er det bare 1 skoledag igjen! Guuud, for 2 uker siden syntes jeg at tiden gikk så sakte, men nå går det for fort! Kan vi ikke sette jula på pause en stund?? Vi var på klassetur i Oslo i dag, på både Stortinget og Freia. Guuuudaaameeeeiii så mye sjokolade jeg kjøpte. heheh, 10 kroner for en 200 g melkeplate er vel ikke værst? Ikke for å friste dere eller noe, men måtte ta et bilde av det jeg kjøpte.

200 kroner for alt dette folks, insaaaaneee

Klasseturen var veldig morsom, enda vi gikk uuuutrooolig mye, som var slitsomt. ( er jeg lat? ) I morgen skal vi spise taco, se på engelskprosjektet vårt også ha juleavslutning for hele ungdomstrinnet, koselig, gleder meg! I øyeblikkets stund har jeg fått pakket inn en del gaver, sett dagens episode av Jul i svingen, lagd meg middag og skal sette meg ned med Netflix og se en julefilm før mami og papi kommer hjem. Deiligere blir det vel ikke hæ?

// Har du fått handlet alle julegavene? Har dere også en rolig skoleuke før jul?

Goodnight

Nå er det 9 dager igjen til jul, og som im jeg gleder meg! Det blir så utrolig hyggelig å være med familien og spise godt mat i over 2 uker, og heldigvis er det bare 5 skoledager igjen.

Skal gå og legge meg hvert øyeblikk ville bare gi en lyd fra meg for i dag. Rakk ikke å ta bilder av den nye jakka før mørket kom, så bilder får dere mest sannsynelig i morgen. Men god natt alle lesere! Ny uke, nye muligheter!

Dagen i dag

Phuuu! For en dag. Dagen startet med et koselig besøk hos bestemor, før meg og mamma dro til vestby for å finne vinterjakke. Dere får mest sannsynelig se den i morra hvis dere vil. Akkurat nå har jeg satt meg ned med puggearkene mine og ser på blåfjell. Utrolig koselig! Her er noen bilder fra dagen min i dag:

Julestemningen er i hvertfall på plass! 🙂

// Hva har dere gjort i dag? Hva syntes du om bildene?