Goooodmorgen

kjære lesere! endelig er høstferien her, og nedtellingen og begynnelsen av pakkingen til polen har begynt. Skal en tur til Ski idag med Tiril og Camilla for å prøve å få handlet inn det siste jeg trenger. Men før det skal jeg prøve å få et nytt design på plass! Headeren er jo som sagt klar, men vet ikke hvordan jeg får den inn i designet uten av det ødelegger… jaja! wish me luck, og ha en fin videre dag! ♥

 

fra England rett før sommerferien i år, savner shoppingen ♥

Høstferie, u there?

I dag er det akkurat 7 dager til klassen vår setter oss på flyet til Polen, og jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg! Vi skal både til Auswitch? og Birkenau, Bergenbelsen, Saxenhaousen, og saltgruver osv. Det blir nok veldig tøffe opplevelser, men jeg gleder meg til å få være med klassen til og meg i høstferien! Selvom vi skal stå opp før 6 nesten hver dag, blir det veldig bra tror jeg.

Akkurat nå sitter jeg på skolen som vanlig… vi har på en måte fritime siden vi jobber med et stort naturfagsprosjekt som skal være ferdig nå før høstferien… omtrent 20 sider skal den rapporten vi skal skrive om ha. Unntatt det skjer det ikke mye, hehe…. følg meg gjerne på instagram – karolinesabrina hvis du vil følge meg mer.

Hverdagen går fort

….. og snart er det høstferie! Klassen vår skal til Polen i høstferien så tror nok høstferien blir veldig bra! Gleder meg! 🙂 Ellers skjer det ikke akkurat så veldig mye om dagen… lærerne setter frister på innleveringer og prøver nå rett før ferien så har det ganske travelt om dagen. Kameraet mitt blir bare brukt til skole, må få tatt noen nye bilder snart, hehe!

jeg vil ønske dere en videre fin kveld, og gjerne del hva dere skal i høstferien i kommentarfeltet. ♥♥♥

Hejjjaaa

heii alle sammen! ♥ 

føles ut som jeg ikke har blogget på lenge og det er vel sant, hehe :-)) har vært en ganske stressende uke som jeg troodde ikke skulle gå så bra som den gikk! Vært mange prøver/innleveringer og det kommer også til å bli det den kommende uken. Men nå er det helg, og skal ikke tenke på lekser før litt senere i morra. Denne helgen så langt har vært utrolig bra! Fredagen gikk til film, og snop, og i går var en del av familien i Sverige for å handle inn til bestemor´s bursdag, da ho blir hele 70 år gammel! Var ihvertfall utrolig koselig, men tok dessverre ingen bilder. Søndagen går til besøk, og er ikke en sånn “vanlig” søndag da man går i pysjen hele dagen, hehe! 🙂

ha en fin videre søndag da dere!

Freeedag!

Endelig fredag folks! Min helg skal hvertfall nytes så godt som mulig, det er hvertfall sikkert! Blogger fra mobil nå, grunnet liiitt dårlig tid! Må vaskes og ryddes til mamma kommer hjem fra Tyrkia i natt, så det blir nok en stille kveld hjemme med smoothie og film!

// hva skal dere gjøre i helgen?