Venter nå

heeii alle sammen! ble uheldgvis syk igjen, noe som ikke er gøy i det hele tatt, men man får jo gjort litt nyttige ting når man er hjemme! Takkekortene til konfirmasjonen min er sendt ut og jeg har nettopp bestilt meg en ny almanakk fra personligalmanakk.no, den gleder jeg meg veldig til å få i posten! Ellers har jeg ikke gjort stort, prøver å fokusere på å bli frisk slik at jeg klarer å få med meg hva som skjer på skolen! Håper dere alle har hatt en fin dag, min skal nytes med Gossip Girl! 

( syketryne ehe)

 

foressten noen som har sett den siste episoden til pll enda? jeg ble heelt forvirra jeg…

Update´s baby

heeiii alle sammen! ♥ i skrivende stund har jeg nettopp satt meg ned med smoothie, lekser, og prøver å finne noen gode tv-serier å se resten av kvelden! Tror det vipper mot Vampire Diares siden jeg aldri har sett på det:-) Det har vært en lang, men faktisk bra skoledag, med en joggetur på slutten! herliiig

Kameraet mitt har ikke blitt brukt noe særlig i det siste, men likevel har lesertallene mine gått opp! Vet ikke hva jeg skriver/gjør som får dere til å lese? 

håper dere koser dere videre i kveld, kjære blogglesere, utrolig takknemlig at dere gidder å lese, og kommentere! Har i dag 3000 sidevisninger! wiii

<3<3 

This weekend lissam

hej alle sammeen ♥ da var det mandag igjen, men jeg klager ikke. Det er så mye å glede seg til framover at det er egentlig bare deilig at hverdagen er her igjen. Skjenner jeg begynner å komme inn i skole rutinene, enda jeg ikke har lyt i det hele tatt! Men 10. klasse teller mye 🙂 

i helgen har jeg ikke gjort så mye, ettersom jeg var syk på fredag. Men likevel har jeg klart å få en fin helg! Ble egentlig bare et oppdateringsinnlegg, nå må jeg skynde meg ut, pappa venter, skal til Ski. Ha en videre fin mandag allesammen♥

Mandagslykke

( skjedde med overskriften´a? hæææ… ikkenoe mandagslykke )

Første skoledag overstått. Det er vel det de fleste blogger om i dag, eller at det er jobb igjen. Jeg startet i 10. klasse i dag. Ble nesten liiiiitt sjokka av at det sto Velkommen 10A på tavla… størst! 🙂 Siden vi sluttet klokka 12 etter info og etter at vi hadde fått bøker, tok jeg, tiril og camilla turen hjem til Tiril for å få overstått ukens første lekse, bokbind, haha. Har nesten blitt en vanlig ting at vi hvert år samles hjemme hos Tiril og tar på bokbind. Vi spiste taco, snakket sammen etter å ikke ha møttes så ofte i sommerferien, som var veldig koselig. Nå skal jeg tilbringe resten av kvelden foran pc skjermen og få ordnet litt skolesaker før den første ordentlige skoledagen starter i morra! Dere får kose dere videre, skal nyte kvelden! 

fikk også med meg en god? bok hjem fra senteret i stad. Skal lese den og se om den er så bra som vg sier det skal være 🙂 !

 

Unknown

god fredag alle sammen! for dere som har begynt skole og jobb er det snart helg 🙂 mens jeg ligger fortsatt tullet under dyna, med tørkepapir og trøstemat. Våknet heldigvis litt tidligere i dag enn gårsdagen og idag må jeg klare å finne på noe 🙂 tror det blir overnatting hos ei jente i natt, hvis jeg føler meg bra nok! 

Jeg har jo fortsatt minnekort dilemmaet mitt, at jeg ikke finner det.. vet ærlig talt ikke hva jeg skal ta bilder med.. mobilbilder er jo greit det, men hater å ha dårlig kvalitet bilder på bloggen, så da får dere egentlig bare vente litt jeg finner det, eller får kjøpt nytt til uka. Håper dere får en fiiin dag i dag kjære blogglesere! ♥

et gammelt outfit bilde fra tidligere i sommer 🙂

savner å drikke mye starbucks… </3

tyrkia.. <3 det er urettferdig at mamma snart skal til tyrkia igjen, uten meg…

VI BLOGGES SENERE IDAG. 🙂

Holde det man lover

hej alle sammen! ♥ i går lovte jeg at jeg skulle blogge idag, men jammen har ikke tiden flydd! Tror jeg våknet i 2-tiden og fikk frokost på senga, etterfulgt av å ligge der resten av dagen. Deilig er det, men kjenner jeg blir stressa av å ikke gjøre stort. 🙂 På lørdag skal hele familien møtes og da dugnad, håper jeg blir frisk til det! Blir utrolig koselig å møte alle familiemedlemmer etter sommerferien. 

Vil foressten anbefale dere bloggen til bestevenninna mi, Iselin, som jeg var i Tyrkia sammen med i år. Ho er herlig! Besøk bloggen hennes >her<.

Finner ikke minnekortet til kameraet, så får gå uten! Ha en videre fin kveld/natt 🙂

vi bloggeees

Her igjen da

heej alle sammen! ♥ Jeg har nå til slutt funnet ut at jeg skal begynne å blogge igjen, pausen avtar, det er kjedelig uten bloggen, og folk savner at jeg skriver. Det er faktisk utrolig koselig og høre. 🙂 Som sagt begynner skolen på mandag, og siste året på ungdomskolen begynner. * null stress* Hadde ikke hatt noe i mot en måned til med varme og skolefri! Jaja.

Forrige lørdag dro jeg på Oven, for å være med på ungdomsleiren som de har der hvert år. Som vanlig ble jeg kjent med nye, var sammen med gamle venner og hadde det helt topp, at det var så trist når vi sa hade at jeg besøkte noen av de i dag. Oven leirsted ligger i Råde tror jeg, som er ca 45 minutter herifra. Jeg og 2 andre gutter tok toget til Halden idag for å være med noen venner derifra, som var utrolig koselig! Nå ligger jeg i senga, klar for å sovne med min forkjølelse, og varm-kalde kropp! Tenk å bli syk siste ferieuka… typisk! Vi blogges iallefall i morra, som er en dag jeg ikke skal gjøre NOEN ting! Det skal bli veldig godt! Slenger med noen bilder av de siste ukene i sommer.

fine jentene! ♥  ( og gutt´n )- fra venstre, Lars-Erik, Birigtte, Amalie og Thea Marie. 

hyttetur med herlige selina!

 

HA EN VIDERE FIN KVELD FOLKS! 

Back on the horse

// overskriften, haha

Hej alli hopa! Satt her og tenkte at livet var faktisk bedre når jeg blogget! Så da tenkte jeg kunne begynne å blogge igjen 🙂 Fra sist jeg blogget har det faktisk ikke skjedd så mye. Norway cup, vennetreff, hyttetur, kino, filmkvelder er vel noen stikkord hva jeg har bedrevet de siste dagene! Vært veldig koselig å møte vennene mine igjen. Nå har jeg tenkt til å se noen filmer før jeg legger meg. Døgnrytmen er på plass til leir.. legger meg 3-4 våkner 1 på ettermiddagen! Gleder meg til skolen starter.. hehe 🙂 Nå kommer det litt bildedryss, ha en fin videre torsdag! ( helg i morra! )