Mine Sommerplaner

Heejj ♥ Tenkte jeg skulle skrive et innlegg om hva jeg skal i sommer, siden det tydeligvis er så mange som skriver om hva de skal!

24-31 juni – TYRKIA, BODRUM

Her er jeg jo nå, koser meg kjempe masse, er så fint her! 

12-19 juli – VESTLANDET

Bestevenninna mi som er med til Tyrkia bor på vestlandet så som vanlig så skal vi opp dit en tur ♥ Gleder meg kjempe mye, enda det er en 8 timers biltur fra der jeg bor.. 

3-10 august – OVEN LEIR

 

5 år på rad skal jeg på Oven. Oven er årets høydepunkt og der blir ingen sommer uten oven! Gleder meg kjempe mye til å se alle igjen, og selvfølgelig å være sammen med dem alle en hel uke! Det blir så gøy! Oven er noe man venter på hele året, og når det faktisk skjer så går det SINNSYKT fort! Gleder meej! 

Det var mine sommerplaner, altså skal selvfølgelig være med venner, grillkvelder, strandturer, bytur, shopping osv, men var nettopp i London, er i Tyrkia og skal til Polen i høstferien så det blir nok utenlandstur, men hvis været Norge har nå fortsetter så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre! ♥ Menmen, natta alle søte 

 

Q – Hva er dine sommerplaner?

Outfit 27/06

Dagens outfit er faktisk ganske enkelt! Vi skal bare ut og spise, så det er liksom ikke noe big deal ♥ 

såå suuur, neida Topp – Souvenir butikk i London ♥ Shorts – Primark ♥ Sko – Primark 

Layin’ by the pool

For øyeblikke ligger vi ved bassenget, soler oss. Kjempe deilig! Dessverre kommer ikke brunfargen, derimot jeg er solbrent! Svir kjempe mye.. Derfor blir det bare skyggen resten av Tyrkia.. Neida!

Etterpå skal vi inn til sentrum, til Bodrum. Skal visst spise der ellernoe, så vi snakkes! Outfit kommer senere!

Tyrkieeet

hejj 

Dag 1 i Tyrkia er overstått, vært en kjempe fin dag, med selvfølgelig kjempe fint vær! Ååh, det er så fint her Ha en fin kveld videre, det skal viii ♥ Foressten følg meg på karolinesabrina på instagram for å få flere oppdateringer ♥ much lovah

Doggy

Hejj ♥ når dere leser dette sitter jeg på flyet til Tyrkia, men tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av den nydelig hunden min, Buster ♥ han er en yorkshireterrier og blir hele 10 ÅR i august. Han er så nydelig 


♥ gullet


han løper rundt i stua med den lille ballen sin med smågodt oppi, haha, begynner å bli litt sliten stakkars 

snakkes


Jenta mii

Nå sitter jeg og Stine godt planta i senga og forteller hverandre hva som har skjedd siden vi har vært fra hverandre. Hun bor 20 minutter unna meg, og vi møtes ikke så veldig ofte, så hver gang vi møtes brukes tiden godt, med helst kino, pizza og shopping. Dagens planer er å dra og se enten “Hangover 3” eller “Safe Heaven”, hvem syns dere? Kjempe koselig at søndagen ikke ble kjedelig allikavel. 

Kameraet mitt lader til morgendagen så har ikke noen bilder å legge til, så slenger med noen gamle. GOD SØNDAG BLOGGLESERE 

( 6. plass på Ski topplista i dag, kanskje ikke så høyt, men er veldig takknemlig, tusen takk ♥ )
Q – Hvem synes dere vi burde se? 

London 2013

The video I made after I had been in London. Was not exactly so much film about London in London, but was a shopping spree, not a “see what london has to offer” turn. haha.

 

http://www.youtube.com/watch?v=WZ8tsvhNOWw       http://www.youtube.com/watch?v=WZ8tsvhNOWw       http://www.youtube.com/watch?v=WZ8tsvhNOWw

 

check it out, please 

 

♥ – Should filming a purchasing video from London now, might come tonight or tomorrow, pratas 

 

Night sleep tight

Tenkte å slenge med et innlegg nå før jeg legger meg, er virkelig helt ute nå, trenger en god del søvn, føler jeg

er så deilig med sommerferie ♥ loveiiit

Q – Kommenter hva dere vil at jeg skal blogge om, tips hversåsnill? 

Torsdag

hejjj

idag var det siste dag på skolen, som ikke vil si at jeg har sommerferie, for vi har skole i morra også bare at vi ikke skal være på skolen, men hos ei i klassen. Vi starter sent og slutter tidlig og det ser ut til å bli en bra dag!

Idag har tiden gått utrolig fort, skole, hjem, ut, hjem og ut! Til og med pålagt meg lårhøne nå rett før sommerferien… bare den går vekk til mandag skal jeg vel ikke klage… ellers så har jeg tilbrakt torsdagen med min kjære snupp Camilla.

Blir nok mere effektiv blogging fra min side de kommende dagene før Tyrkia.

Slenger med noen bilder fra idag.

ha en fin fredag i morra folks!