hits

Karoline Sabrina

Q&A - JEG SKAL FÅ MEG KATT 01.08.2016

Tre ord om meg
entusiastisk, engasjert, produktiv.

Det første jeg gjør om morgenen
er å skru av alarmen jeg oftest har på.

Når jeg hører på radio blir jeg
lykkelig over enhver Justin Bieber sang som blir spilt.

Barn er
uskyldige små mennesker, som alltid er så ærlige at de kan ordne våres største verdensproblemer. Vi er så blinde på det punktet.

Om natten
sitter jeg som oftest å tenker over livet.

I vesken har jeg
alltid med meg leppomade da leppene mine suger ut all fuktighet.

Trening er 
noe jeg trenger i livet mitt da jeg føler meg så mye bedre etter hver økt.

Jeg elsker 
katter.

Ved sengekanten har jeg
macen, dagros, og almanakken min.

Hva jeg vil med livet mitt
nå mine største drømmer med de menneskene jeg bryr meg om mest.

Processed with VSCO with t1 preset

Jeg gleder meg til
å møte bestevennen min igjen. 

Klesskapet mitt er fult av
for mye klær at jeg vurderer å kjøpe meg et som er større.

Når jeg skal pynte meg
ender jeg alltid opp med å ta må meg noe annet enn det jeg planla. 

Jeg brenner for
å hjelpe dyr som er i nød.

En liten hemmelighet om meg
jeg hører alltid på julesanger i alle måneder unntatt desember.

Jeg føler meg best
på en skikkelig produktiv dag der jeg har fått gjort alt jeg har planlagt. 

I kaffebaren bestiller jeg
alltid en chocolate cream chip på Starbucks, ellers bare vann. Jeg er ikke blitt voksen nok for kaffe enda.

I baren bestiller jeg
som regel cider, eller et glass rødvin.

I vennegjengen er jeg
den som er stille med mindre noe jeg brenner for blir argumentert.

I familien er jeg
den rolige.

Jeg kan ikke leve uten
minner og de menneskene som betyr mest for meg.Politikken
er noe jeg trist nok ikke bryr meg så mye om. 

Kjærlighet er
egenskapen å elske seg selv før man elsker andre, deretter elske andre før seg selv. 

I høst skal jeg unne meg
drømmen om å endelig få meg katt. 

På kjøkkenet er jeg
som regel aldri, med mindre jeg får kvelds-cravings på brownies. 

Jeg er dårligst til
å ta viktige beslutninger.

Jeg er flinkest til
å bruke penger på unødvendige ting.

Det beste jeg vet
er å legge meg når jeg er så trøtt at jeg kunne sovnet på gulvet.

Jeg beundrer 
de menneskene som alltid vil det beste for andre.

Fobier
Fly. Fart. 

Jeg tror på
Jesus.Du visste kanskje ikke at jeg
har familie i USA. Ikke at jeg har kontakt med de, men jeg vet jeg har slekt der et sted.


På kvelden er jeg
alltid stressa.

Som venn er jeg
den som alltid kødder.

Når jeg har fri
spiller jeg ps4, eller blogger.

Uvane
utsetter alltid ting som burde ha blitt gjort.

Når jeg jobber
er jeg som regel smilende, men innerst inne er jeg sliten og vil hjem. 

Det er lov å lyve hvis
det er det beste for andre.

Om fem år er jeg
ute med min egen bok, bosatt i et annet land med en ragdoll.

Om ti år er jeg
et eller annet sted i verden. Så langt frem orker jeg ikke å se for meg.

LIVET FOR TIDEN 20.07.2016

God morgen dere! I dag har jeg på følelsen at det kommer til å bli en bra dag. Ikke bare fordi jeg drar til København i morgen, men bare at jeg har på følelsen at det blir det! Greit herlig følelse det, så vi får vel bare håpe på det beste. I dag har jeg planer om å ta litt outfit-bilder til dere. Var en tur på senteret med tante og kusina mi + mams i går så vi kjøpte oss noe nytt alle sammen. Bare gled dere til neste innlegg, med andre ord! Så skal jeg få øvelseskjørt litt, få pakket, og dermed skal jeg dra på jobb og ha ukas første og siste kveldsvakt. Siste innspurt før et par dager ferie i Danmark, så det blir gøy. Dessuten er det jo så gøy å dra steder for tiden, da jeg av mange er blitt helt hekta på pokèmon. Var ute seent i går kveld og bare gikk rundt for å jakte. Var faktisk ikke bare meg ute, så det var jo gøy. :-) Jeg gleder meg masse til å blogge for dere i København foressten! Den byen der er alltid morsom å fotografere, og jeg håper på å få med meg noen opplevelser verdt å fortelle når jeg kommer hjem igjen. Men nå over til det dette innlegget handler om! Dette er mine nyeste bilder på vsco, der jeg oppdaterer flittigere enn instagram og noen andre sosiale medier. Så gjerne følg meg der, heter carolinesabrina. Vi blogges snart!

HELT LATTERLIG 18.07.2016

Hei dere! Jeg har egentlig ikke så mye å dele med dere i dag, i og med at kameraet mitt bestemte seg for å gjemme seg litt. Struggle is real, hahah. Så derfor blir det ikke stort av bilder, uheldigvis! Men jeg håper at det slutter å leke gjemsel snart, slik at jeg kan dele litt bilder med dere! Nå er jeg faktisk på vei ut døra på vei til Oslo for å... fange pokèmon! Yeesss, you heard me. Jeg har blitt helt hekta jeg også, og bruker hver eneste mulighet som en unnskyldning til å dra et sted for å fange noen. Haha, herregud. Er det mulig. Men jepp, vi blogges snart! Jeg har ikke store planer om å miste bussen, så vi snakkes. 

READY WITH NELLY 16.07.2016

Hei fininger! I kveld ble det sen blogging, gitt. Vi har egentlig ikke prioritert bloggen i dag, men heller tatt livet med ro etter en nokså hektisk dag. Det har vært mye å gjøre i dag og jeg føler egentlig jeg bare har løpt frem og tilbake mellom slagene. Men vi har fått tatt noen bilder hvertfall, som dere ser over. Kjolen min er fra Nelly og den finner du HER. Den er på salg for øyeblikket, og jeg er helt frelst! Den sitter superbra på, har en nydelig farge og er ikke for pyntete til å kunne gå med til vanlig. Jeg kjøpte den samme i svart, som jeg tror også er på salg. Jeg har vært på jobb omtrent i hele dag, så når jeg endelig kom hjem, lagde jeg og Kristine oss litt taco. Siden den tid har vi bare skravlet i ett sett, nettshoppet masse nytt, spist mye mat, ryddet hele huset og nå vurderer vi å sette på en film eller gå å jakte på pokèmon. Mon tro hva det blir? For et tidsfordriv det er, det spillet! Får virkelig folk til å flytte på beina og komme seg mer ut. Det liker man! Ønsker dere alle en riktig fin kveld videre! ♥

SPONTANE PLANER 14.07.2016Good morgen dere! Da jeg våknet i dag morges (les; for en time siden) bestemte jeg meg for at denne dagen kommer til å bli bra uansett. Litt positivitet på en torsdags morgen skader vel ikke, og resten av dagen blir såå mye bedre når man har rett innstilling. Derfor slang jeg sammen noen inspo bilder for dagens motivasjon, spiste en god frokost, og skal nå ordne meg før jeg drar på jobb. De trengte meg i dag, så derfor blir det litt jobb, men det er vel bedre å tjene penger enn å ikke gjøre noen ting? Am I right? Men det gjør meg egentlig ingenting. Jeg har litt mer spennende planer for helgen, så jeg nøyer meg med det! Pappa drar på hytta for helgen så derfor kommer Kristine over og tilbringer helgen med meg. Det blir super koselig! Da har jeg noe å se frem til når jeg står på jobb i dag. Forhåpentligvis kommer det et nytt antrekksinnlegg i løpet av de neste dagene, jeg må få vist dere alle de nyeste innkjøpene mine! Men dere, nå må jeg nesten løpe så vi blogges snart. ♥

SER DU AT JEG HAR ANGST? 13.07.2016

Processed with VSCO with t1 preset


Hvis svaret ditt er nei, så har du rett. For ingen kan se angsten min. Til og med ikke jeg. Ingen av mine nærmeste venner og familie merker det, eller ser det på meg. Er ikke den tanken litt skremmende? At en person kan slite så mye, uten at det vises fysisk? Tenk litt på det kjære lesere. ♥

LOOK AT MY NEW HAIR 13.07.2016

sponset behandling

Hei, fininger! Hvordan har dere det i dag? Jeg har nettopp kommet inn døren etter en travel dag. Først dro jeg til Oslo og hadde litt Pokemon Go jakting før jeg dro til Elizabeth Studio på Frogner for å få farget etterveksten og for å få klippet meg litt. Det var virkelig på tide, og jeg merket allerede at håret mitt er lykkelig for dagens beslutning. De på Elizabeth Studio er kjempe dyktige og vet akkurat hva de driver med. Jeg tok som sagt farge og klippet opp håret litt slik at det ser litt mer fyldigere og freshere ut. Dyktige Sebastian som fikset håret mitt. Anbefaler dette stedet til det sterkeste dersom du ønsker å føle deg fin i sommerferien, få fine negler eller også få vippeexstensions! Hmm.. hva blir det neste for min del tro? ;-)


Processed with VSCO with t1 preset

Hvis du også vil bestille time hos dem, så er det bare å bestille time HER, eller ringe 21 44 69 37 ♥ Jeg er hvertfall superfornøyd!

ELEANOR & PARK 13.07.2016

Hvis det er noe jeg trives utrolig godt med og som jeg gjør mye om sommeren så er det å lese bøker. Jeg tar meg ikke like god tid til det i hverdagen, og dessuten er så enkelt å lese en bok mens man ligger og venter på å bli brun. Perfekt på en varm sommerdag på stranden, eller som fritidssyssel. Denne sommeren har jeg hittil lest boken Eleanor & Park og syntes denne boka var et lite funn. Derfor tenkte jeg å gi dere et lite tips og tips dere om denne! 

Vi følger to ungdommer som er 16 år gamle ved navn Eleanor og Park. De er to vidt forskjellige personer, men finner trøst og kjærlighet i hverandre mens de prøver å overleve videregående og livet generelt som tenåringer. Denne boka er skikkelig søt og varmet hjertet mitt mens jeg leste den. Det at to personer kan støtte og elske hverandre så mye i en alder av 16 var virkelig rørende, og som gjorde at boka fikk et enda bedre utgangspunkt. Jeg elsket den med andre ord! Oppdaget boka i en norsktime på skolen, og kjøpte den på en bokbutikk når jeg var i Bergen tidligere i sommer. Tror det tok meg 24 timer før boka var lest ut, for så oppslukt var jeg i den! Passer til alle og enhver, uansett om du er 14 eller 50. Du sitter garantert igjen med et smil om munnen etter siste kapittel. Det kan jeg love deg. ;-) 

Processed with VSCO with t1 preset

ALWAYS IN A HURRY 12.07.2016
Hei dere! I dag har jeg egentlig hatt en veldig rolig dag. Våknet opp til en fornuftig tid, og trodde jeg skulle få orden på døgnrytmen min igjen. Men der tok jeg kraftig feil da jeg sovnet igjen rett etter å ha spist frokost. Et par timer senere våknet jeg opp til at klokka begynte å nærme seg 2. Jaja, er det ferie så er det ferie?Resten av dagen har egentlig gått til alt og ingenting. Dere vet de dagene dere ikke gjør stort, og egentlig bare er til? En slik dag var det for meg i dag. Spiste burgere med paps, spilt uncharted, tatt bilder til bloggiz, og prøvd å funnet på hva jeg skal skrive. Dumt av meg å utsette slike ting til siste slutt for nå må jeg kaste på meg klærne og dra på jobb. Heldigvis blir det en kort jobbdag, så i får gjøre det beste ut av det. Jeg skal i hvertfall ha en fin kveld på jobb, så håper jeg dere får en fin kveld dere også! Bildene i innlegget er det jeg har på meg i dag! + bukser ofc. Vi blogges.

PAKKE LEVERT PÅ DØRA 11.07.2016

Hei, fininger! Hvordan har dere hatt det i dag? Bra, forhåpentligvis! Jeg kom nettopp inn døra etter å ha vært borte i hele dag. Litt deilig å komme hjem, men også veldig koselig å være på besøk. Derfor det blir litt sen blogging i dag, men det er vel bedre enn ingen blogging i det hele tatt! Tiden bare flyr forbi, og noen mennesker blir bare livet bedre med! :-) Men nå om til hva overskriften handler om! Foressten, så har jeg fått noen kommentarer i det siste at innleggene mine ikke handler om overskriftene. Men dette er jo helt feil, så folk får tro og synes hva de vil. Er jo tross alt jeg som styrer denne bloggen så jeg kan vel skrive hvilken som helst overskrift til, kan jeg ikke? ;-) Men ja! Jeg fikk nemlig levert en pakke på døra i dag som jeg har ventet på i flere uker nå. Derfor tenkte jeg å dele med dere hva jeg fikk, for denne pakken er jeg så fornøyd med! 

Pakken jeg bestilte er fra Abercrombie & Fitch og hvis dere er kjent med merket så vet dere hva det er! Vanligvis pleier jeg ikke å bestille klærne deres på nett, men siden de ikke har butikk i Norge, og siden det var salg<333 så tenkte jeg hvorfor ikke! Ikke visste jeg at jeg kom til å booke en København-tur et par uker senere, men da får jeg visst handlet litt der og! Jeg kjøpte meg en t-skjorte, en genser og en hettejakke. Åh, guud hvor jeg er fornøyd! De var perfekte i størrelsen, var utrolig myke (som er litt standard a&f) og jeg elsker virkelig printet på de! 1stk happygurl med lommeboka klar for køben. ♥
STOPPET I TOLLEN 10.07.2016

Hei dere! Nå har jeg omtrent nettopp kommet hjem fra Sverige, og herregud for en tur! Tror vi kjøpte hele matbutikken, og måtte ned i bilen et par ganger for å tømme handlevogna. Men nå har jeg shoppet meg ferdig frem til København, så frem til det blir det ikke noen innkjøp. Måtte ta bilde av bilen når den var ferdig lasset, og dere kan jo se for dere selv hvor mye det ble. Heldigvis for oss ble vi ikke stoppet i tollen, tror vi hadde liiiitt for mye vekt.. heh. Det var hvertfall en veldig koselig tur og koselig å møte folk man ikke har sett på mange år. Dette burde bli en tradisjon!

For øyeblikket sitter jeg pakket og klar med alt for mye klær og annet. Jeg skal til pappa snart, og prøver å pakke fornuftig slik at jeg ikke tar med meg for mange bager hjem igjen. Så nå er planen å skrive ferdig dette innlegget, pakke sammen resten og komme seg av gårde. Jeg har ikke store planene for kvelden, så det blir å lade opp til en ny uke i morgen! Vi blogges snart dere.

ALL WHITE 09.07.2016


Goood lørdag kveld til alle sammen! I dag har jeg hatt ukas første og siste jobbvakt, og greit nok var det. Litt greit å jobbe i ferien når man ikke har stort annet å finne på. Når jeg kom hjem igjen tok jeg litt bilder som dere ser over og som var dagens antrekk. Jeg elsker virkelig fargen hvit, men synes det er for risky å gå med til hverdags. Plutselig ender man opp med en flekk her og der, og da er ikke klærne like hvite lenger. Men dette antrekket syntes jeg var veldig fint, og dessuten er det mulig å kombinere det med mye forskjellig. I dette øyeblikket sitter jeg og skriver dette innlegget mens jeg forbereder kveldens film. Jeg og mamma skal se oppfølgeren til filmen vi så i går kveld, og ikke stort mer har jeg planer om å gjøre på denne lørdagskvelden. Ikke så mye å spennende å komme med, med andre ord! Men i morgen har jeg tenkt meg en tur til Sverige med en venn jeg ikke har sett på mange år, så det blir utrolig morsomt! Kamera blir selvfølgelig med på harryturen, så forvent bilder av løsgodis og annet. Vi blogges om ikke lenge. ♥ Hva synes dere om dagens antrekk?

PLANS FOR SUMMER 08.07.2016

21-23 JULI: KØBENHAVN

Jeg har tenkt lenge på hvor jeg har hatt lyst til å tilbringe sommerferien hen. Og siden jeg har lyst til å komme meg ut av Norge så bestemte jeg meg for å heller ta en tur til Danmark med båten. Det var ikke særlig fristende å ta en sydentur når været i Norge ser ut til å holde seg ganske greit, og med min flyskrekk så ble det fort nedstemt. Så da håper jeg på fine og varme dager i København med shopping, god mat og mye annet. Jeg har tenkt til å utforske litt mens jeg er der, så tips tas i mot med takk! Koselige smågater, cafèer, restauranter, you name it. Kanskje det blir en liten København guide når jeg kommer hjem? Jeg gleder meg hvertfall veldig, og håper turen blir enda bedre enn København-turen i fjor. 

30. JULI - 5.AUGUST: OVEN

Hvert år drar jeg drar til Oven og tilbringer nesten en uke der med masse herlige folk. Det er den årlige ovenleiren, og som regel møtes vi bare en gang i året. Derfor gleder jeg meg til å se alle igjen, og at dette året blir like bra som de andre. Vi sover enten ute i telt, eller inne, bader, har aktiviteter og finner egentlig på alt mellom himmel og jord. Dette er faktisk det åttende året jeg drar, og jeg gleder meg utrolig masse. En hel uke rett ved stranda og Oven er virkelig høydepunktet i løpet av hele året og det er alltid nedtelling til det starter. 

19-20. AUGUST - FINDINGS FESTIVAL

Helgen etter skolestart er det duket for en festival før sommerferien er over. Findings festival er en stor festival der artister blant annet David Guetta, Kygo, Labrinth, Broiler, Alan Walker, og mange flere skal ha konserter og dette tror jeg blir en helt sinnsykt bra opplevelse. Mange av toppbloggerne skal også dit, så derfor håper jeg på å møte mange nye, og ikke minst kose meg på konserten med jentene. ♥


Sommerferien i år blir derfor ikke bare jobb, men også litt ferie innimellom. Jeg kom jo nettopp hjem fra hyttetur, og skal jobbe før jeg skal til København, og også kjøre endel slik at jeg snart får lappen i boks. Men så lenge det er fint vær her hjemme, så holder ferie i Norge i massevis. Jeg har uansett tenkt meg en tur til London eller Amsterdam i løpet av høsten hvis jeg får muligheten, men nå er det jobb som står i fokus. Goood helg!

ENDTE OPP PÅ SYKEHUSET 07.07.2016

Nå er vi endelig kommet inn døra etter en lang dag på tur. Vi kom frem til hytta i går kveld, og da besto kvelden av mislykket grilling, kortspilling og egentlig bare avslapping. Vi klarte å brenne det meste av maten, så jeg tror vi må forbedre våre kokkeleringsegenskaper før vi prøver å grille noe igjen. Men vi hadde en koselig kveld, og sent ble det før vi sto opp i morges. Vi lagde oss frokost før vi satte føttene utenfor døra klare for nye eventyr. Det ble en liten båttur på en øy litt utafor hytta der vi badet og solte oss litt. Men så mye bading ble det ikke i og med at Michelle følte seg veldig dårlig. Derfor bestemte vi oss for å ta en tur til legen på sykehuset i nærheten. Det er virkelig ikke gøy å være på tur å ikke føle seg bra, så det følte jeg var viktig. Men etter legetimen endte vi opp på Peppes, for å ta middagen der istedenfor på hytta. Tror vi alle konkluderte med at det var det smarteste valget, istedenfor å brenne mer mat. Slenger med noen bilder fra dagen vår, selvom den ikke gikk som planlagt og selvom det ikke ble så mange bilder som jeg hadde håpet på. Men noen ganger skjer ting helt ut av det blå, og man må planlegge annerledes. Jeg ønsker dere alle hvertfall en fin kveld videre, og håper dere har hatt en fin dag! Vi blogges om ikke lenge. ♥


Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no