hits

Karoline Sabrina

You know you're a blogger when 31.10.2015

Du prøve ut oppskrifter som viser seg å ikke smake noe godt. Jeg er veldig glad i å lage mat, men noen ganger blir det ikke sånn jeg hadde sett for meg. Ofte prøver jeg ut oppskrifter jeg har sett på andre blogger, men det smaker ikke så godt som de får det til å se ut. Likevel skriver jeg på bloggen at det var godt, noe som jeg virkelig må slutte med.

Du drømmer om hva du skal blogge om i søvne. Jeg våkner alltid med flere idèer til nye innlegg. Det er veldig morsomt egentlig. Hver morgen har jeg nye idèer, men jeg må innrømme at det er litt rart og slitsomt å tenke jobb når man skal sove.

Du alltid tenker på lys. Jeg må ha bra lys for å få tatt bra bilder til innleggene mine. Jeg kan virkelig ikke blogge om kvelden, og derfor er det mye mer styr og mye mer som må til for å kunne levere fine bilder hver eneste dag.

Du noen ganger gjennomføre planer bare for å ha noe å blogge om. Eh, noen ganger så er jeg utrolig sliten. Men så kommer jeg på at jeg ikke har blogget, så da må jeg finne på noe alikevel.

Vennene dine blir gal når du skal ta bilder av alt og ingenting hele tiden. Tror de fleste vennegjenger som har en blogger kjenner denne igjen. Det er noen av vennene mine som er skikkelig positive når det kommer til å ta bilder og sånt hele tiden, men jeg har også de som ikke er særlig entusiastiske når det kommer til det.

Du irriterer deg over at det ikke finnes hvite flater eller fine tallerkner når du skal ta bilder. Dette er noe jeg har i tankene daglig. For meg blir bildene finest når det er en pen hvit bakgrunn, men det er det minimalt av i dette huset. Så derfor må man ty til andre løsninger eller være fornøyd med det man har!

Vennene dine vet hva du har gjort når dere møtes til jentekveld fordi du blogger om det. Hehe, denne synes jeg er morsom! Når jentene samles i helgene så vet de fleste hvor og hva jeg har gjort i løpet av uken. Bare fordi jeg har blogget om det. Det samme med familie faktisk. 

Dette må også være en av de morsomme innleggene jeg har kommet med. Hva synes dere? Er noen av dere bloggere enige?

Jeg har sett forbildet mitt 30.10.2015

Hei dere! Det ble dessverre ikke noe blogging i går, da jeg brukte i underkant av 10 timer for å se idolet mitt. Jeg dro rett etter skolen og møtte på verdens søteste jente, Elisabeth, og vi dro både til Holmenkollen og Chateau Neuf for å prøve å få øye på Justin Bieber. Vi har fryst oss ihjel, vært slitne og lei, og jeg kan med hånda på hjertet si at jeg aldri trodde jeg kom til å få øye på han. Men det gjorde jeg faktisk! To ganger! Derfor blir dette innlegget mer relatert til han enn hva denne bloggen ellers handler om. Etter at vi hadde fått med oss kjendisen, dro vi og spiste etterlengtet ♥mat♥ og tok toget hjem igjen. For en dag det har vært. Tårer, kulde, skuffelse og glede på en gang. Denne dagen tror jeg vi alltid kommer til å huske, og vi kan ikke vente til han kommer tilbake snart. Det er fortsatt helt uvirkelig at jeg har sett han jeg ser opp til og har sett opp til i 6 år nå! Og det for tredje gang! Dette innlegget ble skrevet i går, nå er jeg for øyeblikket på jobb, og jobber til sent i kveld. Jeg og Selina har planlagt hyttetur til Trysil og drar allerede tidlig i morgen. Derfor skjer det mye for tiden, og jeg beklager veldig om det ikke blir noen ordentlige oppdateringer. Ønsker dere alle en fin fredag! ♥

Autumn favorites 28.10.2015

Noe som irriterer meg veldig er det det begynner å bli skikkelig kaldt ute. Jeg føler meg alltid som en stor bamse når jeg går ut døra, på grunn av alle lagene med tykke gensere. Men jeg satt og tenkte at det må vel komme en positiv ting ut av dette! Jeg elsker å samle på gensere og cardigans, og det at man liker det man går med hjelper mye. Derfor har jeg funnet frem de fineste plaggene fra nettsiden Sheinside. De har mye fint nå til både høsten og vinteren, og dessuten til en billig penge! 

1. Denne cardiganen finner du her 2. Denne søte cropgenseren finner du her 3. Denne lyse, sykt søte cardiganen finner du her.

1. Denne genseren finner du her 2. Lys blå cardigan her 3. Strikkegenser med mønster her.


1. Brun lang cardigan her 2. Tøff genser med hull i finner dere her 3. Genser med mønster finner dere herHVA LIKTE DERE BEST?

Ut på tur 28.10.2015
Hei alle sammen. I dag sto jeg nokså sent opp, før jeg tok meg god tid før det var tid for praksis. Det var veldig lettvint og det gikk fort. Derfor tok jeg med meg mamma og Buster ut på en liten tur før det mørknet helt. Det er veldig deilig å være ferdig med både praksis, redigering og til og med rekke en tur ute. Det ble mange fine bilder, som dere ser, men merker at det blir kaldere ute.. det liker jeg ikke.. Nå skal jeg faktisk lage middag før jeg skal planlegge morgendagens tur til Oslo, og et innlegg til dere senere. Håper dere alle får en fin onsdagskveld. ♥

Brå avslutning på helgen 27.10.2015


Jeg skal ikke lyve, jeg hadde ikke akkurat den beste avslutningen på helgen på søndag. Dverghamsteren min viste litt tegn på at den hadde begynt å bli syk for en uke siden, men da vi så at den var på bedringens vei tenkte vi ikke mer på det. På søndag derimot så det ut til at den hadde fått slag og hadde problemer med hjertet. Stakkars lille vennen min.. vi måtte ringe alle dyrleger og endte opp med å kjøre en time for å avslutte smerten til den lille. Det var ikke akkurat den søndagen jeg hadde sett for meg, og jeg kan med hånda på hjertet si at å miste dyr er noe av det mest jævelige som finnes. Ta godt vare på dem den tiden dere har dem ♥ Savner deg allerede lillevenn. Det blir stille her når du ikke løper i hjulet ditt og når du ikke sover i de merkeligste sovestillingene jeg noen sinne har sett. Men nå er du på et bedre sted, uten smerte og lidelse. Sov godt. ♥

eBay finds #2 26.10.2015

Siden det var så morsomt å lage det forrige innlegget har jeg bestemt meg for å lage disse innleggene fremover mot jul. Da kan dere lesere få noen tips til hva dere kan bestille hjem til familie og venner, og jeg får æren av å hjelpe dere! For jeg starter vil jeg si at det er trygt å bestille fra eBay. Så lenge selgeren du kjøper av har gode tilbakemeldinger kan du fritt fram kjøpe hva du vil. Det tar litt tid med frakt så bestill i god tid før jul/ evt. bursdager.

1. Denne søte ringen finner du her og er perfekt som gave til bestevennina. Den er utrolig søt, og har en liten melding inni ringen! 

2. Det finnes mange mennesker i verden som klarer å ødelegge lader etter lader. På eBay får du kjøpt ny telefonlader til iPhonen din for en billig penge, og da kan du jo godt kjøpe med flere til venner og familie i samme slengen. Enkel og billig gave? Yesyes. Laderen finner du her.

3. Dette er såpe formet som skjell! Utrolig kreativt og en fin presang! Denne finner du her.

4. Dette er en leppestift som en utrolig billig, men samtidig bra. Du kan velge mellom forskjellige farger, og koster deg ingenting! Denne finner du her.

5. Dette skjerfet ligner utrolig på de som du kan få kjøpt på Cubus, men forskjellen er prisen! Denne finner du her.

6. Jeg har sett så mange bruke slike hatter i år, og jeg fant en kliss lik som ikke koster mer enn 30 kroner! Den finner du her.

7. Til slutt fant jeg et skikkelig kult smykke som du også kan gi til enten venninna eller bestevenninna. Den finner du her.

Håper dere likte innlegget, og det blir ikke lenge til neste! 

 

Søndagslykke 25.10.2015
Er det søndag så er man glad! I tillegg så har vi alle fått sove en time ekstra i natt, på grunn av vi har stilt klokka. Det er deilig det. Da føler man at man ikke våkner så fryktelig sent, og får god samvittighet av å sove til 11 (når den egentlig er 12, heh). I dag har jeg sittet med naturfagsboka i fanget og med en film på macen. Multitasking på høyt nivå. Jeg liker å tro at jeg sakte men sikkert kommer til å forstå noe, men jeg kommer ikke særlig lengre. Derfor tok jeg meg friheten til å skrive et innlegg her isteden. Jeg har lyst til å høre hva dere har lyst til å lese om den kommende uka. Er det noe spesielt? Videoer, tips, konkurranser, eller bare hverdagslige innlegg? Dere bestemmer! :-) Gleder meg til å høre hva dere synes. Ha en fin søndagskveld alle sammen. ♥

Lately on my iPhone - Trekker vinneren 25.10.2015

Heii dere! Nå synes jeg det er for mange måneder siden jeg sist hadde et innlegg om dette. Disse bildene er fra de siste ukene og det er så mye fint å se tilbake på. Elsker å sitte og redigere bildene jeg har på mobilen, så her har dere et lite utvalg. 

Alt fra kakao på toget om morgenen, trening, bursdager, god mat, verdens beste hund, biebs, jobb og verdens feiteste godeste katt ♥ Har faktisk minimalt med bilder på telefonen, så det ble disse bildene! Jeg tenkte også å skrive om noe som de fleste har ventet på? Det har gått en uke siden jeg postet konkurransen om goodiebagen, og jeg har trekt en vinner! Vinneren ble Astrid, og hun får en mail av meg og pakken i posten i løpet av uken. :-) Vil dere ha flere konkurranser? Gratulerer så masse!

Travelt 24.10.2015Heii og god lørdagskveld folkens!! Sorry for null oppdatering i dag, men sånn blir det når jeg nettopp kom inn døra. Etter besøk hos verdens beste bestemor, tok jeg turen til mams og Sverige! Det eneste jeg endte opp med der var 2,5 kg godteri.. hjelp.. Ellers så sitter jeg og oppdaterer dere med pizza fra sjappa nedi her. Den er såå good! Tenker jeg oppdaterer bedre i morgen, så jeg slenger heller med noen bilder fra i dag. Håper dere har hatt/ fortsatt har en fin lørdag! :)

Ny jobb! 23.10.2015

Hei dere! Nå er det endelig helg, og det var utrolig deilig. Jeg har nettopp fullført min første dag på ny jobb, wooho! :-) Supergøy og stressende, haha! Det har vært en lang dag, med mye på planen, så jeg gleder meg masse til å spise fredagstacoen med papi i kveld. Har ingen spesielle planer for helgen, men det er vel like greit.  For øyeblikket sitter jeg nydusja og blogger. Det er deilig det. Tenker jeg skal jobbe litt med naturfagsprøva i kveld.. Veldig deilig å tenke at det endelig er helg, men at du må bruke deler av helgen til å lese om energi.. Så det blir vel det eneste jeg skal bedrive. Det er så deilig å sitte på biblioteket å få alt av gjøremål ferdig. Så stille og rolig. ♥ Håper dere alle får en fin helg! Vi blogges snart.

En dag i hovedstaden 22.10.2015

Heii dere! Guuud så sliten jeg var når jeg kom hjem fra Oslo på tirsdag! Lange dager på skolen, mye å gjøre, lite søvn og planer tar skikkelig på! Det er på disse dagene jeg er så evig takknemlig på at jeg har forhåndspublisert innlegg til dere. Ellers ville det blitt veldig kjedelig her på bloggen. Heldigvis fikk jeg sove litt lenger i går da. Men den positive siden med Oslo besøket i går var utrolig god mat på Jacob Aal og jeg tok en del bilder! Jeg skal definitivt prøve å komme meg til Oslo til helgen for å ta flere. Det er så utrolig gøy å dra steder man aldri ha vært og bare knipse i vei!Dette er et sånt typisk, "pappa kan du være seriøs når du tar bilder plis" bilde, men neida, han koste seg alt for mye, hehe! Alt i alt hadde jeg en fin dag, enda det er utrolig slitsomt å ha noe å gjøre hele tiden. Hjelp, jeg tror jeg trenger en bloggfri dag snart... men jeg prøver meg uten! Håper dere alle får en fin Torsdag videre :-)

Jeg er sliten og lei 21.10.2015

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen. Etter en passe lang dag er det ganske deilig å endelig komme hjem. Men så idet jeg slenger baggen innenfor døra så kommer jeg på noe. Jeg må blogge. Jeg må ta bilder før det blir mørkt. Jeg må skrive et innlegg som er interessant og spennende. Og du kan vel tenke deg hvor mye tid dette tar av hverdagen min? Men det er jo jeg som har valgt denne hobbyen selv? Og det er vel bare å slutte, er det ikke?

I løpet av de siste ukene har jeg innsett noe. Jeg har innsett noe som jeg har tenkt litt på, men det har egentlig aldri rammet meg. Jeg har sett det på tv, på nettaviser og andre bloggsider. Og nå skjer det med meg. Jeg har innsett at en jobb som blogger tuller du virkelig ikke med. Gud, så sliten jeg har vært de to siste ukene. Jeg har omtrent ikke klart å følge med på hva jeg driver med på skolen. Og når jeg endelig legger meg om kveldene, begynner jeg å planlegge neste ukes innlegg. Jeg har innsett at jeg trenger å finne en balanse. Trenger å finne ut hva som skal til for at jeg kan fortsette med å blogge, noe som jeg elsker å gjøre, men samtidig høre etter kroppen min når den sier den er sliten. For nå tenker jeg heller på hva jeg skal blogge om, istedenfor å være opplagt til skolen dagen etter. Det er da ikke slik det skal være? Jeg leste et innlegg på en blogg tidligere i dag som handlet om trening( den finner du her). Om at man skal trene for å være lykkelig og trene for å føle seg frisk og være flink til å lytte til kroppen, isteden for å trene for å se bra ut. Sunnhet sees ikke utenfra. De siste dagene har ting gått i surr. Jeg har vært utrolig dårlig til å planlegge, noe som går ut over skolen, praksisplassen min og livet mitt ellers. Det har vært et stort kaos i hodet mitt om tanker og planer. Og altfor mye surr resulterer i dårlig presentasjon noe som jeg virkelig ikke liker. Dessuten føler jeg at jeg er så flink på å overdrive og skrive at alt er bra når jeg skriver innleggene på bloggen. Det kommer som et naturlig instinkt, og jeg vil jo dele flere innlegg hver dag og fortsatt kunne leve et liv som en 17 år gammel jente. 

Derfor tror jeg må ta meg litt ekstra tid med å planlegge ting, og lytte til meg selv når det kommer til hva jeg vil. Jeg vil prestere bra på alle kanter, noe som kreves hardt arbeid og mye konsentrasjon. Så derfor blir dette det eneste innlegget jeg kommer med i dag. Jeg skal kose meg med å planlegge fremover, noe jeg trenger sårt, og jeg skal etter en lang periode uten ta meg en treningsøkt med en av mine beste venner. Det gleder jeg meg faktisk veldig til. 

Så vil jeg oppsummere innlegget mitt med å si at jeg gir så mye creds til alle dere fulltidsbloggere. For et liv dere lever! Dere må ha alle funnet den balansen som jeg snakket om. Jeg misunner dere alle. Jeg vil også leve et balansert liv med mye jobb, men samtidig mye energi og glede. Men jeg skal komme meg dit en dag jeg også. Jeg jobber med saken. ♥

This weeks inspiration 20.10.2015

Heii dere! Her kommer et nytt inspo-innlegg, for som de fleste vet så elsker jeg inspirasjon og weheartit. Enjoy! :-) ♥

Hva synes dere om innlegget? Vil dere ha mindre/flere innlegg om dette? :-)

20 kjappe spørsmål 20.10.2015

Hvem er ditt forbilde?

Mitt forbilde er Justin Bieber. Alt han har oppnådd imponerer meg så mye, og han fortjener å bli kalt et godt forbilde! :-)

Hvis du skulle ha flyttet et sted, hvor ville det vært?

Drøbak! Jeg besøker Drøbak så ofte at kunne tro jeg bodde der. Det er så utrolig fint i Drøbak! Med strender, smale gater, gamle hus og så mye fint å ta bilde av. Herrejesus... jeg må flytte til Drøbak når jeg flytter ut!

Hva er din største frykt?

Min største frykt må være å sjekke bankkontoen etter en dag med shopping, haha. 

Hva gjør deg virkelig sint?

Pelsdyrindustrien. Det gjør meg virkelig forbanna.

Hva får deg til å le mest?

Iselin. Ingen og ingenting får meg til å le mer enn Iselin. Dere som har vært med oss vet godt hva jeg mener. Når vi er sammen, er det virkelig latterkrampe på latterkrampe. 

Hva var den siste filmen du så? Hva syntes du?

I går så jeg på filmen St. Vincent, og den var så nydelig! Begynnelsen var veldig treg, men etterhvert så jeg fortellingen og dette er en film jeg virkelig anbefaler!

Hva ville du bli da du var liten:

Når jeg var liten ville jeg bli forfatter. Det vil jeg selvfølgelig enda, og jeg håper på å realisere drømmen min en dag. 

Hva er ditt favorittspill eller sport å se på og spill?

Jeg synes egentlig fifa er veldig gøy, men samtidig så er det spennende å spille gta...så det må bli en av de, enda jeg ikke spiller det så veldig ofte.

Hvem er favorittforfatteren din?

Jeg klarer egentlig ikke å velge. Det er så mange flinke forfattere der ute! Men valget må falle på enten Jojo Moyes eller Sue Monk Kidd. ♥ 

Hva ville du gjort hvis du vant i lotto?

Hvis jeg vant i lotto skulle jeg tatt med meg mine beste venninner på shopping (ææ, selvfølgelig, ahaha) i London! Jeg ville dratt steder som jeg har lyst til å reise til, og jeg hadde nok heller vært privatist enn elev på skolen. Da kunne jeg opplevd så mye! Selvfølgelig ville jeg ha gitt en del av pengene til for eksempel p3 aksjonen som er nå, eller donert penger til de som virkelig trenger det. Men jeg tror alle jenters drøm er å shoppe uten budsjett. :-)

Hva er din favoritt film?

Jeg har virkelig ingen favoritt når det kommer til filmer. 

Hva var din favoritt fag på skolen?

Jeg går jo på skolen enda så favorittfaget mitt må være ptf (prosjekt til fordypning). Da jobber jeg, og det må være det gøyeste faget jeg har hatt siden jeg startet på skolen. 

Har du noen gang hatt en overraskelsesfest? 

Jeg har vært med på å holde et par overasskelsesfester for venninnene mine. Vi hadde en for Camilla før sommeren, og en for Tiril for 2 uker siden. ♥


Hvilken kjendis ønsker du å møte på Starbucks for en kopp kaffe?


Det hadde vært kult å ta seg en Starbucks med Marthe Borge! Kjendis eller ikke, en fantastisk blogger er hun hvertfall. Det hadde vært gøy. 

Hvilke uvaner har du?

Jeg tror ikke jeg har noen spesiell uvaner. Kanskje at jeg blir veldig skuffet hvis jeg ikke får den karakteren jeg ønsket meg? Den var vanskelig.

Hva var ditt siste innkjøp?

Lunsj fra kantina på skolen.

Nevn noe du ser frem til?

Jeg ser frem til jul! Desember, julaften, nyttårsaften, you name it. Det blir så gøy å pynte og telle ned til kvelden før kvelden. ♥ Også gleder jeg meg til jeg skal på konsert i November. Mer om dette senere!

Hva var det siste som fikk deg til å gråte?

Filmen jeg så i går! Den var så rørende og fin at jeg måtte felle noen tårer. Dere burde se den! St. Vincent heter den :-)

Hvilke idretter har du vært gjennom?

Håndball, fotball, ridning, turning og allidrett. Favoritten må være håndball. Det savner jeg faktisk...

Hva var den siste tingen du spise?

Verdens beste pannekake/lappe røre alà Karro. Lager denne så ofte, men blir aldri lei!! Dere finner oppskriften her

Håper dere likte innlegget. Det var faktisk veldig morsomt å svare på. Når dere leser dette er jeg mest sannsynelig i Oslo, og jeg kommer til å blogge om turen min i morgen. Så lenge får dere scrolle dere gjennom arkivet mitt. I går satt jeg i et par timer og så gjennom de siste årene på den gamle macen min. Åååh, minner. ♥

Mixed feelings 19.10.2015

HAPPY MONDAY ♥ litt energiske må vi vel være på en ny uke eller? Det er deilig med nye mål og nye muligheter, derfor har jeg satt noen mål jeg skal klare denne uka. Det blir spennende. Men ellers så har jeg et jobbintervju i kveld, iiiip. Kryss fingrene deres for meg! Har veldig lyst på denne jobben så jeg får vel bare håpe :-) Men ellers så har det vært en vanlig mandag. Jeg blir helt gal av alle justin bieber konkurransene som holdes, vet ikke helt hva jeg skal gjøre om jeg ikke klarer å få billett, hehe... så en del nerver går med til det! Det er så fint at det er mange av dere som har lyst til å vinne goodiebagen jeg la ut i går! Den finner du her om du ikke har meldt deg på allerede. :-)


Ønsk meg lykke til da dere! Jeg kommer med et nytt innlegg når jeg kommer hjem igjen. ♥

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no