hits

Karoline Sabrina

JEG MØTTE JUSTIN BIEBER 28.09.2016

Okei, først og fremst må jeg virkelig si at det har vært en helt sjuuuk helg. Jeg tror ikke det helt enda har gått opp for meg enda at jeg har stått mindre enn en meter fra idolet mitt som jeg har sett opp til i nå 7 år. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte å fortelle dere om denne helga, og jeg blir nesten litt trist over å tenke på at det er over. På fredagen skulle jeg egentlig ha Golden Circle billetter, men var så heldig å vinne Diamond isteden. Derfor dro jeg med Renate, Sara og Silje på fredagen, og jeg sto egentlig å bare fikk med meg showet. Det var umulig å stå helt fremst uten å besvime, så derfor sto jeg heller bakerst på DC under den første konserten.

På lørdagen hadde jeg VIP1 aka Pit B. Det var en heelt sjuk opplevelse og jeg grugleda meg så sinnsykt! Dette var originalt meet&greet pakka, men uheldigvis fikk vi ikke denne da Justin hadde avlyst alle møter. Litt kjipt.. men men! Vi hadde vår egen kø (VIP 1/2/3) og ble fraktet inn før alle andre. Der fikk vi utdelt en merch-bag og måtte sitte og vente på at alt var klart. Vi ble som sagt sluppet inn først så hele arenaen var tom når vi kom inn i Piten. Det var ca 15 stk totalt som hadde VIP både på Pit J og Pit B. Ikke mange med andre ord! Men etterhvert kom de som hadde vanlig Pit og da ble det litt fler folk der. Da kom Elisabeth som jeg hadde på besøk i helgen, fordi hun også hadde Pit. 

Jeg sto heelt fremst, og alt som var foran meg var vakten som passa på oss og scenen. Det var seriøst en drøm å kunne ta på scenen og å stå så utrolig nærme. Jeg fikk til og med hilst på danserne og The Knocks som varma opp for Justin før konserten. Dessuten fikk jeg snakka med mange beliebers og det var utrolig koselig å bli kjent med noen av dem! Bare se på bildene under, for å se hvordan det var! Helt sjukt! Er ikke noe zoom eller noe på noen av bildene :-)





Altså, se på disse sjuuuke bildene! Jeg er så utrolig glad og lykkelig over at min drøm endelig gikk i oppfyllelse, og jeg håper han kommer tilbake. Jeg gir meg ikke før jeg møter han! Frister å ta neste tog til Stockholm for å se han der til uken. :-) Men ja, dette var min Purpose Experience! Jeg håper dere likte innlegget, og kanskje noen av dere også var på konserten? Isåfall, legg igjen en kommentar! Hvilke plasser hadde du, og hvordan synes du det var? Her kommer også en video jeg lagde så får dere se klipp fra konserten også! :-)

AO_JoQgFRro

Foressten, akkurat nå kan du vinne billetter til å se Justin i London. Og fy som jeg har lyst til å dra på alle konsertene hans for resten av turneen! Dere kan vinne billetter ved å trykke HER! 

MY FAVORITES ATM 08.09.2016

VjSmpJDhF0U

 
 
 

 

 

 

I dag tenkte jeg å dele mine favorittsanger for tiden med dere. Jeg elsker å sitte å oppdatere spille-listene mine og disse sangene er de jeg hører på for tiden. En god blanding av feelgod musikk og litt annet. Perfekt mix! Jeg klarte faktisk å komme meg opp til en fornuftig tid i dag, og har allerede rukket å blogge for dere, få planlagt media-oppgaven min, og ordnet litt av hvert her hjemme. Nå gjenstår det bare å filme oppgaven min, få shina huset totalt slik at det er klart for helg i morgen, og kose med den oppmerksomhetssjuke pusen som ligger ved siden av meg for øyeblikket. Vi blogges senere, dere! ♥

WORK WORK WORK WORK 07.09.2016

Herrefred, er vi halvveis i uka allerede? Jeg føler denne uka har gått så fort, og at tiden ikke strekker til. Jeg har nemlig jobbet hver kveld denne uken, og skal snart på jobb igjen. Da blir det neimen ikke mye tid til annet med skole og trening i tillegg. I dag har jeg ikke så mange planer utenom å få dratt på trening, dra på jobb, og få unnagjort noe skolearbeid jeg må få gjort ferdig, + booke billetter til neste uke. iiip, dette skal jeg fortelle dere om senere! Blir forhåpentligvis ikke en altfor sen kveld, da det er på'n igjen med det samme i morgen. Jeg bare elsker å fortelle dere om mitt superspennende liv om dagen. Men jeg lover, det blir bedre snart. 

Jeg hadde noen bilder som jeg ikke har postet enda og disse kommer under. Jeg hater egentlig å gå med håret oppsatt (yez, da vet du det också) men men... Nå skal jeg hvertfall få ut dette innlegget og dra på jobb! Håper dere får en fin onsdagskveld. ♥

JAKKE @nelly TOPP @calvinklein BUKSE @cubus  SKO @eurosko
Processed with VSCO with t1 preset
Processed with VSCO with t1 preset

LUFTE TANKENE 04.09.2016

I dag har det vært en skikkelig søndag. En søndag der man har lyst til å ligge lenge i sengen og se film dagen lang uten å ha dårlig samvittighet over det senere. En dag der man ikke gjør stort, og ser for det meste ut i løse lufta og venter på at den nye uken skal starte. Jeg har ikke gjort stort i dag med andre ord. Har egentlig ikke gjort noe fornuftig heller, når jeg tenker over det. Men akkurat i dag har det vært deilig. De siste dagene har jeg vært på jobb og hatt skole litt her og der. Tilbrakt tid med noen av mine nærmeste (savner dem allerede<3) og kost masse med den nye katten i hus. Spennende liv, much?

Det er som om jeg ikke klarer å tenke riktig i dag. Tankene går i surr og jeg vet egentlig ikke hva jeg skal få frem i dette innlegget. Men jeg trengte å få ut et innlegg, for å fortelle dere hva jeg gjør om dagen, og for å friste dere med bildene under. Er jeg ikke snill?

Nå skal jeg legge meg tenkte jeg, og spare resten av tenkinga til i morgen. Vurderer å sette på en disneyfilm i samme slengen. Men bare fordi jeg kan. 

Processed with VSCO with t1 preset
Processed with VSCO with t1 preset
Processed with VSCO with t1 preset

faen, det er deilig med dager uten telefon. For i dag har jeg vært helt uten, og sitter med en avslappende følelse jeg ikke har hatt på uker. god natt

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no