hits

Karoline Sabrina

ANTIBIOTICS 28.04.2016

Overskriften oppsummerer livet mitt den siste tiden jeg ikke har blogget. Jeg lever for øyeblikket på antibiotika og heldige meg må leve på dette i hele 10 dager før jeg visstnok skal være frisk. Så da blir det lite å blogge om, i og med at jeg tilbringer laange dager hjemme med netflix og league. Høres det ikke herlig ut? Heldigvis skal jeg ut av huset i morgen og har time hos Brow Rehab i Oslo. Jeg gleder meg til å få styr på bryene mine, og å selvfølgelig vise dere resultatet. Har hørt mye bra om dette stedet så vi får se om det lever opp til forventningene. Men nå skal jeg se ferdig sesong 4 av Suits og spise boble sjokoladen (som var på halv pris haloo!!!) med god samvittighet. Håper dere alle får en strålendes torsdag!


♥ Karoline Sabrina                                          LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

Curls curls curls 26.04.2016

Hola pepz, hvordan har dere det i dag? Denne dagen har sust forbi og for en uproduktiv dag det har vært... det liker vi ikke spesielt godt. Men jeg har værtfall skaffet meg pass slik at jeg ikke trenger nødpass til sommeren. Det er veldig greit! Ble sittende der en god stund, så jeg tilbrakte det meste av morgenen min på politistasjonen. Men jaja. Etter det ble det en kort dag på skolen der det ikke skjedde mye, for å så dra hjem til mamma. Jeg kjøpte noen topper på fredag når jeg var på jobb som jeg har tenkt til å vise i de fremtidige innleggene mine. Dessuten får jeg en ny hårfarge i morgen, wii! Vi får håpe det blir litt bedre enn forrige farging, og at resultatet blir bra!

Jeg har spesielle planer på fredag som jeg nettopp booket time til og jeg tenker det kommer på bloggen i løpet av helgen. Jeg er hvertfall veldig spent og dette er noe jeg har ventet på lenge! Blir dere ikke nysgjerrige? Resten av kvelden blir det rett og slett bare arbeid. Jeg har masse å gjøre, så jeg ville egentlig bare stikke innom og ønske dere en fin dag videre. ♥ Dagens antrekk kommer under!


Topp Bik Bok | Smykke Antikk | Caps Junkyard


♥ Karoline Sabrina                                          LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

A day spent in bed 25.04.2016

Woo, mandag once again dere. I dag har jeg fått gjort minst mulig grunnet at kroppen trengte litt hvile. Forrige uke tok på, og med forkjølelse og halsbetennelse så må man bare høre på kroppen. :-) Men jeg har fått tatt litt bilder av den superdigge frokosten min, sett haugevis på Netflix (som jeg vanligvis ikke har tid til) og fått gjort skolearbeid som jeg hadde tenkt å gjøre på skolen i dag. Dessuten fikk jeg en haug av eBay pakker i dag, men det gjenstår fortsatt en del før jeg kan lage en video ut av det. Nå derimot lager jeg middag og har tenkt til å planlegge uken senere. Jeg begynner å bli rastløs av meg når jeg ikke har fått gjort mye ut av helgen og det er ikke bra.. haha.. Jeg håper dere alle har hatt en fin start på den nye uken, let's kick ass this week!♥ Karoline Sabrina                                            LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

Uken som gikk #6 24.04.2016

Hei dere og goood søndag! Enda en uke har rast forbi og det er tid for å oppsummere uka igjen. Denne uka har jeg holdt mitt første intervju, skrevet min første reportasje (som kommer i et magasin!!), vært i Oslo, laget vlog til dere, filmet musikkvideo og hatt minimum tid til å gjøre noe annet. Det har vært en travel uke med andre ord. Det har vært fint vær i tillegg enda det faktisk begynte å snø litt i går... Menmen, så lenge våren og sommeren er på vei så kan det snø for min del. 

Dagen i dag går til skolearbeid. Jeg har hele to prosjekter å levere og tror ikke jeg får tid til noe annet enn dette og å slappe av. Neste uke blir også travel, derfor sitter jeg med almanakken min og planlegger ukas hendelser. :-) Jeg vil ønske dere en fin dag, og at den nye uka deres også blir bra!

Ukens sang: Jeg har gått rundt hele uka å vært dilla på denne sangen for den er så energisk og kul! Hører alltid på denne når jeg sitter på bussen, toget eller bare sitter og skriver blogginnlegg. Hører faktisk på den i dette øyeblikk!

Ukens mest leste innlegg: Denne ukens mest leste innlegg blir innlegget om da jeg endret navn. Det finner du HER. Det var visst mange som fant det innlegget interessant og det er jo selvfølgelig veldig hyggelig. :-) Jeg er hvertfall utrolig fornøyd og glad. 

Ukens nedtur: Denne ukens nedtur må bli at jeg klarte å bli syk rett før helga. Det er ikke akkurat digg å tilbringe fridagene med sykdom. Men det er jo egentlig greit å være syk i helga istedenfor ukedagene så planer og slikt ikke blir avlyst! 

Ukens opptur: Åååh, denne uken har jeg fått gjort så mye! Det har vært en uke med nye erfaringer, shopping og kos! Det liker vi. 

Ukens innkjøp: Hehe.. dette ble et vanskelig punkt, men jeg må si den nye lommeboken min fra Malene Birger. Jeg ønsker meg lik i veske så vi får se fremover når jeg unner meg en slik en også.. <3

Ukens cravings: Hmm, vanskelig! Men det må bli bringebær smoothie. Den er så utrolig god hvis du blander enkelt med eplejuice. Tar typ 2 minutter og er frisk og sunt! Anbefales til dere alle.

Ukens erfaring: Enkelt å greit at man må virkelig begynne å gjøre det som gjør en lykkelig. Ikke høre på hva alle andre synes og tenker, men gå for det som du blir glad av! 

Ukens tips: Vi har alle tider og perioder i livet når jobb/skole er kjedelig. Mitt tips denne uka er å bare stå på! Jeg har hatt perioder selv nå som jeg bare har hatt lyst til å gi opp. Men tenk på at det bare er to små måneder til sommerferie, og da er det verdt det!

Ukens quote: "Be happy with what you have and are, be generous with both, and you won't have to hunt for happiness."


♥ Karoline Sabrina                                  LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

Oooh trouble 23.04.2016

Gårsdagens innlegg kom aldri ut grunnet nsb sitt elendige nett på toget. Haha, for en unnskyldning sier du kanskje, men dagen i går gikk unna like fort som Carl Aksel (haha, skjønner dere?). Anyways, så hadde jeg praksis og dro rett til Nico for å filme musikkvideo. Det ble veldig bra, og det ble en fin kveld med to av mine beste venner. I dag ble det jobblørdag og ikke mye annet på planen enn at endelig begynner eBay pakkene å havne i postkassa til videoen jeg tenker å legge ut når jeg får det meste. Jeg gleder meg hvertfall til å dele alt det billige jeg har funnet og tipse dere om kvalitet osv. :-) Føler jeg alltid ender opp helt elendig med denne blogginga, men dere får vel nøye dere med en fridag sånn i ny og ne.

Men nå blir det en rolig taco kveld med paps etterfulgt av gaming og skolearbeid. Perfect mix om du spørr meg. Det har vært en laang uke med masse på planen som har gjort at jeg har klart å pådratt meg halsbetennelse og forkjølelse, igjen <3 Men jeg fikk endelig bestilt noe hjem i postkassa i går som jeg gleder meg helt uuuuutrooolig mye til å dele med dere! Da ble plutselig livet ganske herlig for tiden. :-)) Ha en fin lørdag fine lesere!


♥ Karoline Sabrina                                              LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

Counting down 21.04.2016

Nå kan vi vel trygt si at det snart er helg? Det er fredag allerede i morgen, og jeg må si at denne uka har flydd forbi! En veldig hektisk uke med andre ord. I går kveld satt jeg oppe og redigerte ferdig videoen til dere så nå ligger vloggen på forrige blogg-innlegg. I dag derimot har jeg fått jobbet med en del skolearbeid, så forhåpentligvis blir jeg ferdig med det i løpet av uka. Dagens treningsøkt er også gjennomført, og nå skal resten av kvelden brukes til å slappe av litt. Jeg anser ikke bloggarbeid som jobb, så jeg skal kose meg med å lage innlegg til dere. Det er en ny praksisdag i morgen så jeg skal også forberede meg litt til den. I mellomtiden ønsker jeg dere alle en fin kveld videre! :-)


♥ Karoline Sabrina                                                   LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

Intervju, Oslo | VLOG 21.04.2016

Hei dere! I det siste nå så har jeg hatt lyst til å prøve å lage flere youtube videoer. Jeg trives så utrolig godt med å se på slike selv, derfor tenkte jeg å prøve det ut jeg også! Derfor har jeg laget en vlog til dere, der dere får følge meg rundt en hel dag. Det var utrolig uvant, men også veldig gøy og spennende å filme, så det blir definitivt ikke siste gangen jeg lager en slik video. :-) Husk å abonner på youtube-kanalen min slik at dere får varsel først når jeg legger ut en ny video! 

Hva synes dere?


♥ Karoline Sabrina                                             LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

Vinn gavekort på 1000 kroner 20.04.2016

I dag tenkte jeg å holde en konkurranse for dere! Dere kan faktisk vinne et gavekort på Nelly på hele 1000 kroner! Alt dere må gjøre er å gå innpå nettsiden til rabble som dere finner hvis dere klikker på denne setningen. En gang mellom kl. 15 og 18 i morgen så vil det bli lagt ut en rabattkode. Denne rabattkoden er på 1000 kroner, og den som klarer å bruke den først får kjøpe med seg det de har lyst på. Så her gjelder det å være rask og følge med når den blir lagt ut. :-) Mitt tips til dere er å gjøre klart det du vil handle på nelly slik at du bare trenger å fylle inn rabattkoden når du finner den! Rabattkoden blir lagt ut som alle andre rabattkoder på rabble. :-) Lykke til alle lesere!

             


♥ Karoline Sabrina                                           LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

Latest purchases 19.04.2016

Hei dere! I dagens innlegg tenkte jeg å vise dere noen av mine nyeste innkjøp. Det er lenge siden jeg har laget et slikt innlegg og tenkte det var på tide. Dette er innkjøpene mine fra de siste ukene, med unntaket av det jeg kjøpte i London. Som sagt må jeg bli flinkere til å spare penger, og derfor blir det nok en liten stund til neste slike innlegg. ;p Jeg håper dere liker innlegget, og hvis dere har noen spørsmål er det bare å fyre løs i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan. :-) ps; det er ingenting av dette som er sponset. 

Lommebok fra By Malene Birger, Kimono fra H&M, BB Cream fra Cubus, Parfyme fra KICKS, Converse fra DNA, Joggebukse fra Bik Bok, Bukse fra Cubus, Hvit og svart topp fra Gina Tricot, Sminkebørste fra Sephora, og to foundations fra Cubus

Dette var altså innkjøpet mitt! Jeg er selvfølgelig super fornøyd med alt, og føler meg veldig takknemlig for at jeg er så heldig til å kunne kjøpe alt dette. :-) Og før dere sier noe, jeg er fullt klar over at de to foundationene er ganske ulike i farge, men den lyseste er for vinteren. Jeg har en tendens til å bli veldig blek, så derfor må jeg ha en veldig mye lysere foundation enn den jeg har på sommeren når jeg får farge. Så har vi det oppklart! Ha en fin kveld videre dere, jeg har et møte å dra i før jeg kan ta kvelden. Det er mye jobb for tiden, men det er jo bare herlig.


♥ Karoline Sabrina                                             LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

Hvorfor blogger jeg? 19.04.2016

Om litt under en måned har jeg blogget i tre år. Tre år der jeg har delt store deler av livet mitt, bilder, tanker og videoer med hele Norges befolkning. Uten å tenke over det har jeg delt noen av mine dypeste frykter og mitt livs største fiende; angsten. Det er mange som sier at jeg tøff og at det står stor respekt til meg som tørr å dele slike innlegg med hvem som helst som klikker seg inn på bloggen min. Jeg får snapchats, meldinger på facebook og folk kommer bort til meg og sier at hvis det er noe jeg ikke burde, så er det å slutte og blogge. Og tro meg, det skal mye til for at jeg gjør.

I løpet av disse tre årene som jeg har blogget har bloggen gitt meg så utrolig mye. Jeg har fått mange nye spennende sponsorer, blitt kjent med nye mennesker, dokumentert mange erfaringer og mange fine kvelder gjennom bilder, fått mange koselige og fine kommentarer, og til og med fått haters. Ikke dårlig! Jeg har brukt så mye tid og krefter på å blogge hver dag og brukt utrolig mange timer på å redigere, skrive, og planlegge innleggene som kommer. 

Jeg blogger fordi jeg elsker det. Det å sette seg ned hver dag å skrive om tanker, erfaringer og alt som faller meg inn. Det gir meg så utrolig mye, og jeg får æren av å dele det med mine fantastiske lesere. Hver eneste dag er en ny dag med et nytt innlegg. Noe som jeg aldri har skrevet om før, noe som dere kanskje ikke vet, eller kanskje noe dere blir opplyst om. Det er ingen som kan ta fra meg det å blogge. Jeg har brukt hele tre av mine år til å skrive og dele på denne bloggen her, og jeg er så ufattelig glad for at jeg har så mange minner å se tilbake på. 

Så kjære haters, faste lesere, venner og familie. Takk for at dere leser bloggen min! Og kjære bloggen, gratulerer så masse med den kommende 3års-dagen! Jeg håper inderlig på at det blir fler, for jeg gir meg ikke nå! :-)


♥ Karoline Sabrina                                         LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

Think about why you started 18.04.2016

"A dream can only be achieved if one only works hard enough to accomplish its dreams."

Når jeg er på trening så kommer jeg inn i min egen lille boks. Det er bare meg på trening, ingen andre, og jeg ligger på matta og gjør typiske mainstream øvelser som visstnok skal få deg til å få bedre mage. Jeg ligger der og tenker på hvorfor jeg egentlig gjør dette, når det heller frister å ligge hjemme i senga og se på netflix. På treningssenteret er jeg ikke akkurat den mest trente, og det går alltid skikkelig godt trente folk forbi når jeg ligger der å prøver å gjøre mitt beste. Jeg føler liksom det aldri kommer til nytte. 

Som du sikkert skjønte så gir jeg lett opp når det kommer til trening. Det har ikke akkurat vært kjempe gøy og det går lang tid mellom de gangene jeg føler jeg har gjennomført en bra treningsøkt. Men uvaner må jo vendes på en eller annen gang. Derfor befinner jeg meg på fresh for øyeblikket. Liggendes på matta med vannflaska i den ene hånda og mobilen med snapchat åpen i den andre. Treningsøkta må jo dokumenteres, ellers så er all treninga til ingen nytte. Likevel er det noe som drar meg til treningssenteret når jeg først gidder. Det er en drøm inni meg, om at en dag skal trening bli gøy, og jeg skal klare å inkludere det i hverdagen min. Det er derfor jeg ligger her nå. Fordi denne gangen skal jeg klare det. Denne gangen skal jeg snu om på alt folk sier, og hva de tror jeg ikke klarer. Jeg er så sinnsykt gira på å klare noe. Å oppnå noe. To prove someone wrong. 

Det er kanskje på tide å legge fra seg bloggen og fortsette med treningsøkta. Men jeg vil bare gi et lite tips til dere alle. Hvis dere noen gang sliter med motivasjon eller ikke vet hvordan dere skal klare å fortsette, så tenk på hvorfor du startet. Jeg har en drøm, og du har din. Hvorfor skal du la deg selv sette en stopper for å gjennomføre det? Det skal ikke jeg, hvertfall.


♥ Karoline Sabrina                                                  LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

Oppfylt drøm 18.04.2016

Hei dere! Hvordan har dere det i dag? Forrige uke ble en dårlig blogguke for min del, men jeg skal prøve å skjerpe meg denne uken. Jeg har faktisk utrolig mye på planen og skjønner ikke helt hvordan jeg har fått presset dette blogg-innlegget inn i timeplanen for dagen. Men dere må jo oppdateres! Dagen i dag har gått til mitt livs siste tentamen, og guuuud så deilig! Nå er det bare eksamen igjen hvis jeg kommer opp, og kanskje noen prøver og innleveringer før den tid. Men nå går vi så utrolig raskt mot sommerferien at jeg får litt lyst til å sette livet på pause. Jeg har faktisk en naturfagsprøve i morgen som jeg heller burde tenke på enn å skrive dette innlegget, så derfor må jeg være rask.

Foressten så lurer dere kanskje sikkert litt på overskriften? For ca. en måneds tid tilbake leverte jeg inn en søknad til skatteetaten om å få endret navnet mitt. Dette er noe jeg har hatt til lyst til i mange år nå, og nå som jeg endelig har fylt 18 så har jeg kunnet få endret på dette selv. Ca. 3 uker senere fikk jeg en mail om at navneendringen hadde blitt godkjent og nå heter jeg offisielt Karoline Sabrina Nilsen Stensrud. Iiip, så glad jeg ble når jeg fikk den meldingen! Så nå må alt av adresser, kort og slikt byttes ut med mitt nye navn. Skikkelig stas å være voksen nok til å bestemme slikt selv hvertfall. :-)


Nå skal jeg komme meg tilbake til naturfagsboka og lese helt til midnatt om dette spennende fordøyelses-systemet. Jeg skal ikke få en dårlig karakter på denne, og skal hvertfall prøve å holde toppkarakteren oppe til sommeren. Ønsk meg lykke til da dere!


♥ Karoline Sabrina                                            LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

Uken som gikk #5 17.04.2016

Nok en uke er omtrent over og denne uka har vært en laang uke med mye på planen. Jeg la til noen punkter slik at innlegget forhåpentligvis blir litt mer spennende og interessant. For øyeblikket sitter jeg og redigerer bilder og skal akkurat til å kjøre til paps. Jeg håper dere liker innlegget og at jeg klarer å bli flinkere til å blogge til uken... 

Ukens sang: Wooo! Denne ukas sang blir denne utrolig fine sangen som jeg har hørt på hele uken. Jeg er neimen ikke lei av den enda, så vi får se hvor mange dager det tar. Jeg synes det er en fin sang som passer perfekt til en rolig kveld hjemme. ♥

 
Ukens mest leste innlegg: Denne uka har det blitt minimal tid til blogging, derfor har jeg ikke fått lagt ut så mange innlegg. Derfor blir ikke dette punktet besvart for denne uken. Men jeg kan love dere at neste uke blir det bedre! Kryss fingrene hvertfall! 
 

Ukens opptur: Denne ukens opptur må være de dagene det har vært fint vær! Våren er virkelig på vei og jeg gleder meg såå mye til å kunne droppe vinterjakka og dra på skolen i litt mer sommerklær. Dessuten gir fint vær mer motivasjon og man slipper å fryse seg ihjel når man venter på bussen. 

Ukens nedtur: Allergi. Jeg har gått hele uken og nyst og vært småforkjølet. Ikke innafor, og ikke akkurat deilig å omtrent ikke få puste heller. 

Ukens innkjøp: Buksene jeg kjøpte i Töckfors på lørdag. De er super behagelige og passformen er superfin! Dere ser bildet av den ene i løpet av morgendagen.


Ukens tips: Denne uken vil jeg tipse dere om at uansett hvordan folk behandler deg eller hvor mye stygt de sier så bruk det til din fordel! Snu det til en motivasjon som kan hjelpe deg! Det beste med negativitet er når man klarer å snu det til positivitet. Det beste med haters er at de motiverer deg til å gjøre det enda bedre, og jobbe enda hardere. Så det så! :-) 

Ukens erfaring: Etter mange måneders hardt arbeid kommer det endelig nye muligheter. Så hold motet oppe. <3 Jeg har spennende planer å fortelle dere neste uke som jeg knapt ikke kan vente med å fortelle! 

Ukens cravings: Alt som er usunt og inneholder sukker. Guud som jeg har prøvd å bli sunn, men neimen om det har funket. Neste uke må jeg være streng mot meg selv og sette grenser på hva jeg skal belønne meg selv med. Etter påsken har jeg virkelig slitt med å ha en sunn livsstil noe som ikke er bra i det hele tatt.

Ukens quote: "Love those you hate you." 


♥ Karoline Sabrina                                               LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

Don't regret it 14.04.2016

Denne uken bestemte jeg meg for å lage ny bakgrunn til macen. Den andre hadde blitt litt for kjedelig, og derfor måtte den bli freshet opp med noe nytt. Jeg satte sammen noen bilder fra weheartit i en kollasj, og synes den ble super fin! Mye kulere, og har til og med en liten motivasjonsboost i seg. ;-) Det er viktig. Dere kan selv laste ned bilde ved å trykke på det og lagre det på deres egne pcer. Hva synes dere? 


♥ Karoline Sabrina                                               LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

A crazy beatles fan 11.04.2016

Jeg måtte sjekke kalenderen for å dobbeltsjekke at det var mandag i dag, for det føles rett og slett ikke slik! Det er enda en ny uke med nye muligheter og denne uken skal bli bedre enn den forrige. Litt mer spenning i hverdagen er vel lov å spørre om? Jeg har nettopp kommet hjem fra skolen der jeg ble ferdig med årets første tentamen. Det er et skikkelig vårtegn dere! Vi er jo snart halvveis i april allerede og plutselig er det sommerferie. Den var hvertfall veldig enkel og grei, og resten av dagen fikk vi fri. Vi overassked Kristine på skolen i dag med billetter til Paul McCartney så i Juni skal jeg og Kristine til Bergen for å få med oss denne Beatles-fyren som hun elsker så mye. :-) Det var suuupergøy å overasske henne hvertfall!

Senere i dag har jeg ukas første og endelige kveldsvakt så dette innlegget må skrives raskt ferdig før jeg løper ut døra. Jeg har tenkt å filme en vlog i løpet av uka som jeg tenker kommer ut neste uke, eller denne uka hvis jeg får redigert den ferdig. Hvertfall så ønsker jeg dere alle en herlig mandag. Nyt været ute dere som kan, mens jeg blir værendes på jobb!


♥ Karoline Sabrina                                                      LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no