hits

Karoline Sabrina

Quiet 30.04.2014Nikon D3100 - 70-300 mm linse. ♥ unnskyld kjære lesere for min "ikke blogge" periode. Skole har vært viktigere, men nå har jeg fri helt til mandag når vi blir trekt opp til prøvemuntlig. Woho, gleder meg. Vi blogges sikkert senere. ♥

Dryss av bilder 22.04.2014

Heeeii, her har dere et bildedryss fra fotodagen fra i går. :-)

Hadde en super fin tur i Drøbak i går! Det var helt forferdelig vakkert.

Hva synes dere om bildene?

// foressten, jeg har en ubrukt rabattkode som gir deg 10$ i avslag på sheinside.com, så gi en lyd fra deg i kommentarfeltet om du vil ha den :-)

Ut på tur 18.04.2014

I dag hadde vi veldig lite planer etter en lang natt med bare 3-timers søvn. Vi klarer virkelig ikke å få døgnrytmen på plass, men siden vi sto opp 11 så ble det greit. Det var sinnsykt fint vær her i dag, som var veldig overasskende og det var varmt nok til å gå med shorts! Vi pakka sammen pledd, mat og drikke og begge hundene og gikk på tur, haha! Var utrolig koselig, og jeg gleder meg utrolig til varmen kommer!Vi har det så herlig! Vil ikke hjem snart...♥

Hakuna Matata 17.04.2014

Hei dere og god skjærtorsdag! ♥ I dag har vi ikke gjort så veldig mye annet enn å kose oss siden det er ferie. Vi driver faktisk med å filme litt rundt for å ha enda en video å vise dere i slutten av påsken. Vi har ikke tatt i bruk kameraet i dag heller dessverre bortsett fra filminga, men lover dere flere innlegg i morgen. Jeg håper dere alle får noen fine dager med familien nå i påsken, og at dere koser dere.♥ Ha en fin påske

Pakke i posten 17.04.2014

Hei dere! I går fikk jeg endelig den etterlengte pakken i posten fra Nelly. ♥ Bestilte 2 topper, et par sko og en kjole og alt sammen passet og jeg ble superfornøyd! Det passer supert nå som det går mot sommer, og det mest crazye av alt var at de fire tingene bare kostet 200,- tilsammen! Det er helt sinnsykt billig syns jeg. Skoene som jeg kjøpte så dere på det forrige blogginnlegget.

Kjempesøt rosa neon topp, som kun kosta 70,-Denne toppen er fra River Island og kosta kun 29 kroner,-

Denne sommerkjolen kosta litt over 50 ,- og har en litt rødere farge enn dere ser på bildene ovenfor. Den har også blonder på ryggen. Superfin!

Hva syns dere om innkjøpene? Alt er fra nelly.com.

Koselig kveld 17.04.2014

Hei dere! :-)

I går hadde vi en utrolig koselig kveld hos Vilde. Vi spilte brettspil hele kvelden, og fyrt i peisen, åååhhh det er ferie! Man merker det utrolig godt at det er ferie når man kan sitte timesvis og spille spill uten å tenke over hvor mye klokka er. Her er noen bilder av vår utrolig koselig kveld! De er så villige til å stille opp når det gjelder bloggbilder at det er så utrolig herlig å kunne blogge ordentlig igjen. Vi blogges senere! 

Jeg har fått rødt hår! 16.04.2014

Det stemmer - dere leste riktig! Når vi var i Førde i går tenkte jeg at jeg skulle prøve noe annerledes som jeg ikke hadde gjort før med håret, og fargevalget landet overasskende på rødt. Kjøpte meg en ombre farge som så såå fin ut, og vi farget håret allerede når vi kom hjem igjen. Jeg synes resultatet ble superfint - tusentakk til fine Silje som gjorde jobben! Her er noen få bilder av håret mitt:// Jakke fra Zara, Genser fra Vero Moda, Bukse fra Dr.Denim, og sko fra nelly som dessverre er utsolgt.

 

Instagram - Latest 16.04.2014

Hei! Nå syns jeg det er på tide og komme med en oppsummering på hva jeg har postet på instagram i det siste. Jeg heter karolinesabrina hvis du ikke følger meg fra før og har lyst til å følge meg. Tenker også å si ifra om at det er bare å kommentere i kommentarfeltet hvis det er noe dere vil jeg skal blogge om når jeg er her oppe. Vi har ganske mange ideer til hva vi skal blogge om, men det blir enda bedre hvis dere sier hva dere vil lese!


1. Bilde av meg og fineste Vilde ved havet. 2. Oss tre jentene. 3. Fra når vi var på kino og så natt til 17. 4. Selfie i speilet. 5. Utsikten fra toget på vei inn til Oslo. 6. Et random bilde av antrekket mitt den dagen. 7. Bildet av en katt på fod-gården i Oslo. 8. Meg med favorittdrakta, go gunners! 9. Bilde av Justin for å feire at han ble 20 år gammel. ♥

Cash flow 16.04.2014

Som overskriften sier så var vi på shopping i Førde i går. Vi hadde det veldig morsomt etter mange timer gåing rundt på senteret. Jeg kjøpte noe småtteri som jeg trengte, men ellers ikke noe veldig spesielt. Resten av kvelden tilbrakte jeg forann iMovie i håp om å få ferdig videoen. Den lastes opp nå og blir lagt ut på youtube senere, og dere skal selvfølgelig få linken. Her er noen få bilder fra i dag.Håper dere får en finfin onsdag videre ♥

The Joker 16.04.2014

Vi lekte litt med sminke og kameraet i går. Hva syns dere? 

Litt av i dag 14.04.2014

Hei dere! Stakk innom bloggen for å gi dere en liten oppdatering! Videoen er nå spilt inn og jeg redigerer den og den kommer ut i morgen! Vi gikk ut og tok noen bilder idag som vi syns ble veldig fine, hvertfall noen av dem. Det begynte å regne med en gang vi kom ut og sola kom når vi gikk inn igjen.. været på vestlandet... her kommer hvertfall litt av resultatet!


// Hva synes dere om resultatet? Alle bildene er tatt med Nikon D3100/D2500 med 18-55 mm og 70-300mm linse.

Spørsmålsrunde - Spør Iselin og Vilde 12.04.2014

Hei alle! Nå har jeg kommet meg opp til iselin igjen og tenke å kjøre i gang påskeferien med en spørsmålsrunde! Dere skal legge igjen spørsmål som Iselin og Vilde skal svare på, så lager de en video av spørsmålene dere spør om! Høres det bra ut?


Sheinside - Vårnyheter 11.04.2014

Hei dere! Dere har vel alle hørt om sheinside? Det er en nettside som selger klær til kvinner, enten det er kjoler, topper, gensere, bukser og til og med tilbehør. De har nå gratis frakt over hele verden, og de har en rekke varer på salg! Jeg har visst om denne nettsiden en stund nå, og er overassket over hva slags klær de har. Jeg synes de har så utrolig mye fint bare se her!

Trykk her! for å komme til nettsiden!Denne søte kjolen med en nydelig sløyfe på ryggen koster bare 272,- , her!Denne søte sommertoppen får du her til 83,-.Denne kjolen får du her til 142,-!
Den hvite toppen får du her til 99,- og den hvite blondekjolen får du her til kun 193,-.


Sheinside har også noe som heter presale der det en rekke varer som er på salg! Håper dere finner dere noe fint! :-) Vi blogges!

 

// reklame i samarbeid med sheinside.com, alltid ærlige meninger.

Linkerunde 07.04.2014

I og med at denne uka bare skal brukes til forbredelser av tentamner og slikt så har jeg lyst til at dere skal legge igjen en kommentar med deres bloggadresse i kommentarfeltet så får dere en hyggelig kommentar i løpet av kvelden! :-)// Hva er din blogg? 

4 April 04.04.2014

Hei alle sammen!  Håper dere alle har fått en fin start på helgen, her er i hvertfall dagens antrekk!// Cardigan - H&M, Singlett - Cubus, Skjørt - H&M

Ha en fortsatt fin helg! 

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no