hits

Karoline Sabrina

potassium 24.02.2016

N begynner jeg bli smlei ferie allerede. ikke kunne ha noe gjre til alle dgnets tider har virkelig gtt innp meg, og jeg fler et behov til ha planer konstant. Derfor sitter jeg faktisk med naturfagsboka oppe og ver p de kommende skoleprosjektene som vi skal ha neste uke. Jeg har ryddet hele rommet, og bokstavelig talt hele huset, og jeg kjenner at jeg fortsatt trenger ha noe gjre. Derfor mtte jeg lage meg en liste over alle de tingene jeg skal prve f gjort i lpet av dagen, og gud av meg, hvor skal jeg starte? Skriv et blogginnlegg og bruk tid p det, s fr du sikkert ting gjort... Nei n fr jeg komme meg tilbake til bkene og alt som jeg har gjre. Vi blogges!


♥ Karoline Sabrina

Vinterferie? Nei, takk. 22.02.2016

Hei alle sammen! Endelig er det vinterferie for min del, og jeg vet rlig talt ikke om det er positivt eller ei. Det blir litt kjedelig i lengden ikke ha noe gjre hver dag og ikke en hverdag. Men vi fr vel prve gjre det beste ut av det, sant? S i dag sto jeg opp tidlig for komme meg opp, spiste god frokost og tok en treningskt p fresh. En helt grei start p dagen! For yeblikket er Kristine her og vi har planer om litt av hvert, s jeg fr legge fra meg macen og heller blogge igjen i morgen. Ha en fin mandag da dere! ♥ Karoline Sabrina

Dagen min minutt for minutt 18.02.2016

07.00: Jeg våkner en time senere i dag fordi jeg starter 9 på skolen og slumrer et par minutter (les: en halvtime) før jeg står opp fra senga. 

07.28: Sminker meg for dagen og finner ut hva jeg skal ha på meg, før jeg kaster meg ut døra. 

08.17: Sitter på toget mens jeg hører på musikk og tenker over hvordan dagen kommer til å gå. Alt og ingenting er egentlig det som kommer opp i hodet mitt, og jeg nyter stillheten og roen før toget kommer frem til Ski. 


08.50: Kommer på skolen og må rett inn i et møte som kommer til å bli utrolig kjedelig.

09.22: Møtet er ferdig og jeg kjøper meg frokost/lunsj før jeg går opp til klasserommet. 

10.58: Prøver å jobbe med en mediaoppgave som skal leveres i morgen, men jeg klarer ikke å få gjort noen ting. Denne oppgaven vil ingen enda ta. Får så vidt startet før det blir lunsj og jeg holder på å gi opp.

11.54: Lunsjen er omtrent ferdig og jeg sitter og skriver dette blogginnlegget. Det er viktig å gjøre de tingene man ikke skal når man har mye annet å gjøre. Er dere ikke enige i den?

15.10: Sitter endelig på bussen på vei hjem etter å ha mistet samtlige busser.. Begynner å få dårlig tid hvis jeg skal rekke å spise og gjøre alt jeg skal før jobb.

16.12: Ser på flybilletter og hotell for om 25 dager drar jeg til England, wiiih. Skikkelig spontant, men dere får høre om dette senere..

17.00: Jeg starter på jobb og er ikke ferdig før senteret stenger i kveld.


21.43: Toget går om 10 minutter og jeg stresser sykt for å bli ferdig på jobb. Må løpe for å rekke toget og når jeg kommer frem er det selvfølgelig innstilt og jeg drar hjem til pappa istedenfor. Bra jobba nsb.

23.01: Skriver siste del av dette innlegget før jeg skal gå og legge meg. Begynner å tenke på hva jeg skal legge ut de neste dagene og planlegger og skyper før jeg legger meg. 

♥ Karoline Sabrina

Hvor gr turen til? 16.02.2016

/Annonse

For yeblikket er jeg p skolen og skal rett p jobb etterpog der blir jeg vrende resten av dagen. Det blir en sen kveld i dag, og derfor tenkte jeg drmme meg litt bort og dele sommerens planer med dere. De er ikke helt spikra enda, men jeg har funnet en del steder der jeg gjerne kunne ha tilbringt sommeren. Aaahh... kunne vi ikke dratt overalt?

Det kan hende det er en del av dere som ikke vet dette fra fr av, men jeg har skikkelig flyskrekk. Og da mener jeg ikke bare litt, da mener jeg at jeg "aldri skal fly igjen". Derfor er jeg sjelden andre steder enn Norge, Sverige og Danmark p grunn av flyskrekken. Men nr man blir eldre fler man at man gr glipp av sjanser og derfor m jeg prve komme meg i et fly igjen, koste hva det koste vil.

I r blir jeg jo 18, og har egentlig uendelig muligheter for hvor jeg har lyst til ta turen. Derfor har jeg ikke helt tenkt p om det blir med familien eller ikke. Vi her hjemme har hvertfall sett litt rundt p turer til Italia, Kypros og Kroatia. Det m vre en av de tre landene jeg har lyst til dra til i r, men er fortsatt usikker.

Det er vanskelig bestemme seg om jeg vil p sydenferie eller storbytur, tidenes dilemma sant? Men uansett s har jeg i samarbeid med rabble lyst til tipse dere om nettsiden deres der dere finner rabattkoder og gode tilbud som kommer godt med nr dere skal p ferie. Det er vel en stor del av dere som vet hva hotels.com er? Sett reklamen p tv kanskje, haha for det har jeg. Men de har ogs en del ulike rabattkoder som dere kan finne HER.Du kan f opp til 20 % rabatt p din bestilling hos hotels.com ved bruk av rabattkoder fra Rabble.no.Dere finner ogs rabattkoder opp til 50 % p Rabble nr dere skal bestille hotell hos Radisson. Disse hotellene er perfekte til en storbyferie og jeg har store planer om booke et rom selv i lpet av ret. Disse rabattkodene finner dere HER. Og til slutt, men ikke minst, Expedia! Her fr du opp til 30 % avslag p en bestilling ved bruk av en Rabble rabattkode. Gosh, elsker ikke du ogs kunne betale litt mindre? Denne finner du HER.

Jeg hper dere likte innlegget og at det kommer som en liten hjelp hvis dere har planer om bestille en reise i nrmeste fremtid. Vi blogges om ikke s alt for lenge, ha en fin kveld!


♥ Karoline Sabrina

those who are heartless, once cared too much 15.02.2016


Iiiip, I'm back! N har jeg hatt et par dager (ble heldigvis ikke mer) borte fra bloggen og jeg vet neimen ikke om det har vrt positivt eller negativt. Det har vrt s mye p planen at jeg egentlig ikke har ftt tenkt meg ordentlig om. I dag har jeg hvertfall planlagt en del innlegg som kommer til komme ut denne uken, og jeg hper de faller i smak s fort de blir publisert! Planen for i dag er ve p prvemuntlig til en presentasjon jeg har i morgen, samt personalmte med jobben. En travel og sen kveld er i vente, og en generelt travel uke ogs! Jeg hper dere har en videre fin kveld og at dere nsker meg lykke til i morgen. sammenligne norsk sprk og grammatiske srtrekk m virkelig vre noe av det beste..♥ Karoline Sabrina

Dette gr ikke lenger 10.02.2016

De siste ukene har ikke ting vrt som de skal. Det har frt til at jeg har mistet energi, motivasjon, svn, matlyst og alt som hrer til. Jeg har en del ting jeg m fokusere p som kommer til vre veldig viktig fremover, og prioriteringene mine p derfor vre p plass. Derfor fr jeg aldri tid til blogge og jeg klarer virkelig ikke gjre noen ting. Derfor m jeg med en sur mine ta en pause fra bloggingen p ubestemt tid. Jeg hper virkelig at jeg kommer snart tilbake, men jeg har virkelig ikke en ide om nr det kommer til vre. Det kan vre allerede om et par dager, uker, mneder eller kanskje r? La oss hvertfall ikke hpe r, for bloggen er noe av det kjreste jeg har. Jeg kommer til savne skrive til dere hver dag, men jeg trenger finne meg selv fr jeg kan dele livet mitt med dere.

N er planen min finne tilbake til der jeg var fr. Glade, lykkelige meg som alltid satt med et smil er en side av meg jeg virkelig savner. Jeg skal lese, tenke, skrive og jobbe mens jeg har fri fra bloggingen, og jobbe med meg selv. Det ser jeg faktisk veldig frem til, og jeg kommer sikkert til dele tekstene med dere nr jeg kommer tilbake. Kvelden i kveld skal brukes til lese den andre boka i serien til Emma Chase. Jeg ble nettopp ferdig med nr 3 (ops), og jeg er utrolig spent p nr 2! Vi blogges fr dere vet ordet av det.


♥ Karoline Sabrina

Hverdagen er best 07.02.2016

Endelig sndag, og det betyr bare en ting. Ny uke i morgen! Denne uken blir kjempe brafor n m jeg virkelig jobbe p, og f mye jobb gjort fr vinterferien. Derfor kommer den kommende uken til ha lange dager, men utrolig nok s jeg gleder meg faktisk. I helgen har jeg vrt p jobb, ftt sovet ut og ftt gjort ingenting som jeg virkelig trengte. Det har blitt s utrolig lite svn denne uken at det var viktig bare ikke ha s mange planer. Men i dag sto baking p planen, og det ble pavlova istedenfor boller p dagens meny. Jeg tok med meg Selina p dagens shoot, og det ble en kald opplevelse i perfekt bloggvr #regn. I kveld blir det som vanlig planlegging av uken som kommer, redigering og ikke s mye mer spennende. Tidlig kvelden blir det hvertfall, slik at mandagen blir bra! Hper dere fr en videre fin kveld.
♥ Karoline Sabrina

En travel hverdag 03.02.2016

Hvilke uvaner har du?

Jeg kan vre veldig surrete til tider, men nr jeg frst er i skikkelig humr tror jeg de fleste blir ganske lei av meg. #hyper

Har du noen piercinger?

Nei, det har jeg ikke, utenom 2 hull i hvert re.

Hva bestiller du p caf?

Det er en ting jeg alltid pleier bestille p caf og det er kakao. My love

Hva du planer om noen tatoveringer?

Ja, det har jeg faktisk! Jeg har planlagt en tatovering i en lang stund n, som jeg tenker jeg skal ta nr jeg blir 18. Hva jeg skal ta fr dere se nr jeg har tatt den!

Har du en eller flere sanger du aldri gr lei?

Det gr i perioder.. Jeg er en person som blir skikkelig dilla p en sang, hrer p den 24/7 til jeg blir dritt lei.. haha...

Norge p sitt beste?

En varm sommerdag p stranda i Drbak, deeet er virkelig Norge p sitt beste!

Hvem ringer du til nr du er sint/lei deg?

Jeg pleier vanligvis ikke ringe noen, jeg hrer heller p musikk og gjr ting som fr meg p andre tanker.

Kan du beskrive deg selv med tre ord?

Dette sprsmlet fant jeg s vanskelig svare p at jeg mtte sprre Hanna og Kristine. De mtte konkludere med at jeg er rolig, men gren. Jeg m vel si meg enig i det..

Hva har du alltid i veska?

iPhone, lommebok, nkler, leppomade, planleggeren min og lader til mobilen. Noe mer spennende finner dere ikke.

Hvilke nettsider/apper besker du daglig?

Jeg tror sprsmlet heller er hva jeg ikke besker daglig, haha! Jeg er mye p macen for svare p mails, bruke den til skole og bloggen selvflgelig. Ellers enn det gr det mye i skypesamtaler, og de vanligste appene p telefonen. Ikke noe spennende for si det med andre ord.


♥ Karoline Sabrina

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 r gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & flelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Sk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no