hits

Karoline Sabrina

Hva er det jeg driver med 31.01.2016

Etter en hel uke uten et eneste blogginnlegg følte jeg for å gi fra meg en lyd. Det har vært en utrolig stressende, slitsom, og psykisk tung uke og jeg har virkelig ikke fått gjort noe som helst bloggarbeid. Det har vært tider der jeg bare har ligget i senga og ikke gjort en eneste ting. Det har vært rart, fælt og utrolig kjedelig. Men nå håper jeg på at den kommende uken blir bedre, og at jeg får kommet meg tilbake til normale rutiner. Jeg har værtfall mye å se frem til fremover og jeg har tenkt å dele planene mine med dere så snart som alt er spikret fast! 

Jeg har faktisk nettopp kommet meg hjem fra en koselig liten trip med Hanna. Vi dro til Drøbak for å nyte det fine været og for å kunne si at vi hadde vært i bevegelse i dag. Det er en av mine favorittsteder, og jeg har et stort ønske om å flytte hit en dag. Et hus ved sjøen må være drømmen, og Drøbak i seg selv er så utrolig vakkert at jeg tilbringer mye tid her. 
♥ Karoline Sabrina

Uken som gikk #2 24.01.2016

Ukens sang: Denne ukens sang blir denne sangen av mitt forbilde, mest fordi denne sangen går på repeat i hodet mitt hele tiden, og det er en fin, og rolig sang som har et viktig budskap. Jeg tror at de fleste av dere har hørt den allerede, men gjerne sett den på igjen og hør på teksten. Den er så viktig, og så herlig.

Ukens mest leste innlegg: Denne uken ble innlegget jeg la ut i går mest lest. Jeg skrev et tøft innlegg som jeg har tenkt på lenge, og jeg ble så glad av all den positive responsen og alle de hyggelige meldingene jeg fikk! Innlegget kan du lese HER.

Ukens opptur: Denne ukens opptur må være kvelden i går. Det ble en bra kveld med gode venner, mye latter og mye å se tilbake på for å si det sånn. Dessuten må sleepovern hos Kristine i natt være en av de koseligste kveldene. Vi satt og pratet og skravlet til langt på natt, og jeg har aldri ledd så mye i hele mitt liv. Disse jentene altså!

Ukens nedtur: Denne ukens nedtur måtte jeg faktisk tenke meg skikkelig over. Samtidig som jeg føler det har skjedd mye dumt denne uka, føler jeg at det er ikke noe som spesielt utskiller seg og jeg har egentlig hatt en grei uke! Hvis jeg må tenke meg skikkelig om må det være at jeg generelt er sliten, haha. 

Ukens innkjøp: Hmm.. vanskelig... må være den sjokolademelka jeg kjøpte i starten av uka..Som sagt prøver jeg å spare penger, og da blir det ikke rom for å handle inn masse annet. Men jeg har fått kjøpt meg noe på eBay som dere kommer til å få se i en video så snart de kommer i posten! 

Ukens cravings: Wow, jeg tror faktisk ikke jeg har hatt en craving denne uka. Men nå snart blir det ordentlig søndagsmiddag da meg og pappa skal kjøpe oss kebab. Det craver jeg nå i dette øyeblikket hvertfall!

Ukens quote: "Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment." Denne synes jeg var fin. Vi må ikke se altfor mye tilbake på hva som har skjedd, men heller konsentrere og fokusere på øyeblikket i nåtiden. 


♥ Karoline Sabrina

Jeg har angst. 23.01.2016

Jeg har angst. 

"Hvordan vil du definere angsten, og hvor kommer den fra?," spør hun meg, mens jeg sitter i stolen med knyttede never. Hjertet begynner å dunke fortere enn normalt. "Jeg vet ikke." svarer jeg.

Jeg blir litt oppgitt over mitt eget svar og svarer ved å se ned i gulvet. Det er et typisk sykehus gulv. En gråfarge med litt blått i og det ligner en smule på steiner. Du vet, den type gulv du ser ned i når du går langs korridoren når du skal til tannlegen som du har gruet deg til siden du fikk innkallings slippen i postkassa for en måned siden eller når du skal ta farvel med noen du ikke vil ta farvel med. En trist farge. Jeg blir litt fascinert egentlig, hvordan alle disse type steder har det samme gulvet. Det må være noe de planlegger, eller noe.

En smule gråtkvalt der jeg sitter blir jeg spurt en del provoserende men også interessante spørsmål som får meg til å tenke. Tenke over hvordan jeg har kommet hit, hva som egentlig skjedde og om angsten kommer til å forfølge meg resten av livet. Det skremmer meg litt. Er det rart?

Så heldig som jeg er, får jeg lov til å fylle ut et skjema der jeg skal rangere ulike situasjoner, hvor redd og usikker jeg blir, og hvilke situasjoner jeg klarer å takle. Hvis jeg synes det er ekstra vanskelig på skolen må jeg skrive inn et fem tall som står for 'meget vanskelig'. Jeg fumler litt, tenker meg om, og skriver ned et tall som får damen som sitter foran meg til å komme med enda flere spørsmål. 

Det jeg synes er ekstra vanskelig å fortelle er hvor redd jeg er for å leve. Hvor mye angsten min stopper meg i å gjøre de tingene jeg elsker og som jeg kunne ønske jeg ikke var redd for å gjøre. Hvor vanskelig en vanlig familiebursdag kan være, og hvor lenge jeg tenker på om jeg skal dra eller ikke. Alle de mulighetene jeg har hatt, som har blitt knust fordi jeg ikke klarer å fullføre. Alle de tårene jeg har felt fordi jeg har følt at jeg ikke har vært bra nok, og der jeg har vært sint. 

Videre i samtalen mellom meg og psykologen forteller hun en historie. En historie som tar sted på kvelden. Se for deg at du akkurat skal til å legge deg. Men du klarer ikke å lukke øynene helt fordi du har en dårlig følelse inni deg. Denne dårlige følelsen kan være hva som helst, det kommer jo ann på person til person.

Men se for deg at du er redd for at du ikke bor i et trygt nok nabolag. Du er redd for at noen kommer til å bryte seg inn døra til rommet ditt når du skal legge deg. Forskjellen på angst og frykt, vet dere hva det er? Frykt er når du hører denne lyden av mennesker løpende opp trappa, rett før de åpner opp døra. Denne hendelsen tar altså sted og det skjer faktisk. Angst derimot, er å se for seg at det skjer, men det skjer aldri. Hjernen din tenker for mye og du overbelastes til å tro at noe kommer til å skje. 

På slutten av sesjonen sier damen at det var hyggelig å snakke med meg, noe som jeg føler er ironisk i forhold til hva vi har snakket om. Hun gir meg et løst håndtrykk og veileder meg mot utgangen av bygget. Det er da det går opp for meg at denne siste timen ikke har vært til noe nytte. Jeg sitter ikke hjemme nå helbredet, og jeg føler meg heller ikke noe annerledes. Men jeg sitter med en erfaring rikere. 

// Arkiv ♥ Dette innlegget har jeg utsatt og utsatt, i skrekk for at jeg kommer til å bli glodd på, stirret ned, og behandlet annerledes. Jeg har vært redd for at folk kommer til å se på meg som en annen person, kanskje til og med en svakere, feigere og mer usikker. Men i dag, nei må føler jeg det bare må ut, slik at dere alle kan få vite og for at jeg får lettet på hjertet. Ikke tro dette er lett å dele, for her sitter jeg og har brukt så og si hele lørdagen min på å formulere meg, tenke og føle. Men nå skal jeg komme meg ut for kvelden. Vi satser på at det blir en bra en. 


♥ Karoline Sabrina

 

Datekveld 22.01.2016

Så fint at mange av dere likte innlegget tidligere i dag! Jeg liker å sitte å finne slik kupp til dere, og det er tydeligvis populært hos dere også! I dag har det vært en rolig, stille fredag. Lærerne bestemte seg for å ha planleggingsdag så da ble jeg hjemme, mens Camilla dro på skolen. Jeg har redigert meg i hjel, sendt masse mails og publisert her og der. Det er mange sider, mye å gjøre, og mange oppgaver, men nå har jeg endelig fått alt i boks! Blir ikke noe bedre start på fredagen enn det. :-) I kveld blir det nok en koselig kveld med taco på menyen. En av mine bestevenner kommer også, og jeg gleder meg utrolig mye til å kunne sitte og catche opp igjen med alt som har skjedd med årene. Jeg håper og tror at dere kommer til å få en fin kveld dere også! Jeg er veldig takknemlig for alle dere lesere som klikker dere inn på bloggen min hver dag. Dere er verdsatt, husk det! 


♥ Karoline Sabrina

eBay finds #3 22.01.2016

Hei dere, og goood fredag! Nå er det lenge siden forrige innlegg som handler om kupp jeg har funnet på eBay! Denne gangen har jeg funnet ting og tang innenfor kategorien sminke og tilbehør, og tingene jeg har funnet er ikke særlig overpriset... Jeg elsker virkelig å finne kupp på eBay, og ikke minst finne kupp som dere kan bestille dere hjem! Jeg har faktisk bestilt noen av disse hjem selv så kanskje jeg lager en eBay haul på Youtube hvis det er interesse for det? :-) Produktene under koster alt fra en dollar til ca 30-40 kroner, noe som er en superbra pris for disse produktene. Kanskje noen av dere har prøvd noen av disse fra før av? Legg gjerne igjen en kommentar, alltid gøy å høre erfaringer fra andre eBay-lovers. ;-) ♥


Falske vipper ♥ NARS sminkekost ♥ Concealer palette20 pcs sminkebørsterLommebok


♥ Karoline Sabrina

For øyeblikket 21.01.2016

Befinner jeg meg i kjøkkenet til Camilla, etter et langt avslappende bad. Det er rart å ha fredagsfølelsen på en torsdag, men også veldig koselig. Akkurat nå lager vi oss sen middag, og vi satser på å ikke brenne noe. Å være mesterkokker skal ikke være lett. Senere i kveld skal vi ikke gjøre så mye.. kanskje se en film, kanskje finne på noe. Hvem vet? Men det vi vet er at i kveld skal vi bare slappe av og ikke sette foten utenfor døra før i morgen. Denne kvelden er så etterlengtet, og det gjør godt å spise god mat og være i veldig veldig godt selskap. ♥ Derfor ble det ikke noe spennende innlegg i dag, men i morgen kan jeg garantere dere et hvertfall litt bedre innlegg. :-) Ha en fin kveld!


♥ Karoline Sabrina

Busy day? Busy life. 20.01.2016

I dag har det vært en travel dag. Jeg var tidlig på skolen i dag tidlig, og har både jobbet med ny musikkvideo, blogg-innlegg en en haug av mailsvaring. Det er nesten umulig å få tid til alt, og noen ganger strekker virkelig ikke tiden til. Etter skolen gjennomførte jeg et foto-prosjekt, og har planer om å redigere bilder og ferdigstille disse i løpet av kvelden. Alltids gøy med nye erfaringer og litt annerledes oppgaver. Noen ganger elsker jeg å være produktiv, og det er gøy å få så mye ut av dagen som jeg har fått til i dag. Kveldens planer går som sagt ut på å redigere bilder, skrive litt, sende mails, og lese litt videre i boka jeg fikk til jul, og samtidig planlegge litt til i morgen. Morgendagen blir så bra, og jeg gleder meg utrolig masse. Som sagt har jeg forberedt og skrevet all kreativiteten ut av meg, så de neste dagene kommer det morsomme, gøyale blogg-innlegg som jeg håper dere alle kommer til å like.  


♥ Karoline Sabrina

 

Q&A Hanna svarer 19.01.2016

Visste du hvem Karoline var før du ble kjent med hun?

Ja, det gjorde jeg! Vi gikk på samme ungdomsskole i to år, i samme klasse som fetteren min, så jeg visste godt hvem hun var. 

Beskriv Karoline med tre ord.

Det første jeg tenker på når jeg tenker på Karoline (Karro), er hvor rolig hun er. Hun er nesten alltid rolig, bortsett fra når det er snakk om Justin Bieber da, selvfølgelig. Jeg tenker også at hun til tider kan være fryktelig surrete. For å nevne noe; igår glemte hun treningsbuksa hjemme, hodetelefonene på skolen, og i forrige uke glemte hun sminken sin hos moren. I tillegg kom hun 90 minutter for sent på skolen i dag. Det siste er kanskje omtenksom. Karoline er veldig stille og snakker ikke så mye før man blir kjent med henne, men når du blir kjent, er hun en som alltid bryr seg, og prøver å få andre i godt humør.

Er dere to like på noen punkter? Hvilke?

Ja, vi er like på mange punkter, egentlig. Vi er begge glad i fotografering og trening, og katter. Hjemme hos Karoline er det alltid en eller annen katt, uansett. Vi er også interessert i musikk, hun er veldig flink på gitar (og synging), og jeg spiller piano. Ellers elsker vi badekar begge to, hehe.

Hvordan ble dere så gode venner som dere er i dag?

Det vet jeg faktisk ikke. I fjor var begge litt for sjenerte til å snakke så mye med hverandre, men i år har vi blitt en liten gjeng i klassen, og de fleste har egentlig blitt mye bedre kjent med hverandre. I tillegg har det blitt en liten jentegjeng, med meg, Karoline og Kristine, og vi er sammen veldig ofte og har blitt gode venner. Det er vanskelig å forklare hvorfor vi har blitt så gode venner, men vi har mye til felles, trener sammen, har jentekvelder og tar mye bilder. I tillegg er hun jo en superkoselig jente, så er jo vanskelig å ikke like henne som person. 

Har Karoline noen irriterende uvaner?

Altså, hvem har ikke det?! Jeg har egentlig ikke så mye dårlig å si om henne, men noe jeg har lagt merke til, er at Karoline nesten ALLTID kaster den siste resten av lunsjen sin. Hun pleier å kjøpe seg baguett i kantina, og den siste biten går nesten alltid i søpla. Eller har det blitt en liten uvane i det siste at hun kommer litt sent på skolen, sånn at jeg blir sittende og vente.. Ellers har jeg ikke lagt merke til noe annet, tror hun er bra for det!


♥ Hanna Hemstad

Always choose life.

Sunnere & bedre 18.01.2016
Jeg håper det inderlig ikke er bare meg som blir skikkelig sulten når jeg ser disse bildene? I dag har jeg bladd meg gjennom halve instagram, og jeg får virkelig ikke nok av disse matbildene. Det er så fascinerende å se på, og jeg kunne virkelig ønske jeg var like flink til å lage mat. Ikke nok med at det ser godt ut, alt er i tillegg vegansk! Tenk dere det... nå frister det virkelig å bli vegetarianer, men det får vi nok se på. Det er jo ikke bare bare. Jeg tror jeg må sette meg et mål og lage mer mat... finne oppskrifter og bli flinkere på å lage litt mer variert og dessuten sunnere!

Mandagen har hvertfall startet bra. Det var ikke lenge siden jeg endelig fikk satt meg ned med macen for å begynne med dette innlegget. Mange planer, mål, og ting som skal gjøres tar for det meste av dagen. Men sånn er det! Jeg har fått laget middag, gjort målene for dagen, så jeg er hvertfall fornøyd. I kveld har jeg planer om å skrive noen blogg-innlegg som kommer i løpet av uka, i tillegg til å planlegge litt. I morgen går turen til Oslo, så det hadde vært veldig fint om dere fikk et innlegg i morgen også! Håper dere får en fin mandagskveld!


♥ Karoline Sabrina

Uken som gikk #1 17.01.2016

Ukens sang: Denne uken har jeg hørt forferdelig mye på Miley Cyrus sin "Giving you up". Mest fordi jeg går et spennende prosjekt i møte, men også fordi den sangen treffer meg rett i hjerterota. En utrolig rørende sang, dere må se videoen på youtube for å skjønne meningen. 

Ukens mest leste innlegg: Innlegget om Justin Bieber billettene mine. Jeg ble faktisk sjokkert over hvor mange som ble provosert og irriterte seg over dette, men på den positive siden så fikk jeg satt ny rekord i antall lesere og forhåpentligvis leser noen av dere dette innlegget akkurat nå! :-) Men det var også en del som var positive og aksepterte valget mitt, og det ble jeg veldig glad for. 

Ukens opptur: Jeg har vært så flink til å skrive denne uken. Det å skrive ned tanker og følelser hver kveld er veldig bra, og det meste kommer ut på bloggen fortløpende. Jeg liker å tenke og fundere på ting, så jeg håper dere kommer til å like innleggene. Jeg har også fått mange prosjekter og muligheter som jeg gleder meg til å ta fatt på. Hardt arbeid lønner seg skal jeg si dere!

Ukens nedtur: Det må være at jeg har tenkt så mye. Det har både en positiv og negativ effekt. Man føler seg tom, alene og trist, men jeg skriver og skriver for å få meg selv til å føle meg bedre. 

Ukens innkjøp: Mange av dere tror meg kanskje ikke, men det har ikke vært et eneste innkjøp denne uken! Okei da.. kanskje en bukse.. men midt i uka røyk favoritten og det var jo salg... :( Jeg må bli flinkere til å spare penger, og derfor må jeg bli flinkere til å legge igjen bankkortet hjemme. Men jeg klager ikke, å ikke bruke penger er faktisk veldig greit! 

Ukens cravings: Kakao med krem. Hver dag etter jeg har kommet hjem fra skolen har jeg laget meg en stor kopp med kakao. Deretter setter jeg meg ned og skriver, blogger og jobber med skoleoppgaver som jeg enda ikke har blitt ferdig med. Rart at kakao har blitt så godt... må være minusgradene ute som får meg til å ville ha noe varmt å drikke.

Ukens quote: "Life becomes easier when you learn to accept an apology you never got" Denne er så fin, så sann og så viktig! Jeg vil ikke leve med å være sint eller skuffet over andre, men heller akseptere ting som de er og leve videre. Denne quoten har blitt bakgrunnsbilde på mobilen min, så jeg minner meg selv på dette hver eneste gang jeg er på mobilen. ♥ Jeg gleder meg til en ny uke! Gjør du?


♥ Karoline Sabrina

Virkelig ikke noe å tulle med 16.01.2016God morgen, og god lørdag. Her om dagen så jeg på gradestokken mens jeg så ut gjennom vinduet. Jeg ble nesten litt forskrekket når jeg så tallene som kom til syne på skjermen, og fikk nesten litt frysninger på huden. Tenkt at det er hele - 25 minus ute! Det er altfor kaldt, og på denne tiden av vinteren kunne jeg ønske jeg kunne ligge i senga og drikke kakao til man ble lei. Det eneste positive med denne kulda må være at det er koselig å pakke seg inn i lue, skjerf og votter mens man traver bortover gangveien på vei til dagens begivenheter.  Huff... vinter du er så vakker, men samtidig ville jeg heller foretrukket en varm sommerdag på stranda!

På torsdag tok meg og Hanna noen bilder som jeg tenkte jeg skulle legge ut i dag. Vi er så fascinert av fotografi begge to at jeg tror vi kommer til å begynne på mange prosjekter fremover. Hun er så dyktig til å ta bilder, og jeg er så glad jeg har henne når jeg trenger hjelp til blogginga. Det blir mye lettere når man er to. ♥Dette var altså ikke dagens antrekk, men noen plagg jeg tok på meg for annledningen. Ikke søren om jeg hadde kommet med skinnjakke og hullete jeans på skolen i denne kulda. Her blir det ullgensere, tykke skjerf og min alle beste og varmeste vinterjakke. 


♥ Karoline Sabrina

Å holde det man lover 15.01.2016

Det å holde nyttårsløfter kan være vanskelig. Hvert år lager man nye, enda fjorårets aldri ble fullført. Vi har en tendens til å gi opp, og ikke fullføre de målene vi har satt oss i begynnelsen av året. Jeg kan vel ikke være den eneste som blir lei av å ikke holde løftene mine hvert år? Kanskje jeg lager løfter til meg selv og mål som ikke er gjennomførbare, eller som legger lista for høyt. Hvertfall, i år har jeg laget noen tips til dere som kan hjelpe dere med å holde nyttårsløftene deres. Husk, alt som skal til er vilje!

Finne motivasjonen til å fullføre. Dette er nøkkelordet og den viktigste delen når det kommer til å gjennomføre noe. Jeg må alltid ha noe å se frem til, eller en slags motivasjon slik at jeg kommer meg gjennom det jeg har lyst til å fullføre. Søk gjennom bilder fra weheartit, se på inspirerende youtube videoer, få venner og familie til å backe deg opp og pushe deg slik at du klarer det. Det finnes mange metoder! Jeg har selv fått veldig mye motivasjon når folk har sagt jeg ikke klarer det, da må jeg jo gjennomføre!

 

Se godene i det. Hvis du har som mål å begynne å trene eller å spise sunnere, så kan det være vanskelig å holde seg unna søtsakene. Mitt tips til deg er å se godene i det! Du må åpne opp øynene å se at kroppen din blir lykkeligere og bedre av å trene jevnlig og spise sunt. Du forhindrer sykdommer, du får mer energi, og du føler deg generelt sett bedre. Søk opp alle fordelene du får av å bli sunnere, så skal jeg vise deg at det er bare positivt. ♥

Lage en gjennomfør plan. Når du setter opp mål er det lurt å også lage en plan på hvordan det skal gjennomføres. Dette gjør det mye lettere og bedre, og du har en viss oversikt. Skriv ned hva du har lyst til å oppnå, hvordan du kan klare det, og hvem som kan hjelpe deg å nå målene dine. Mål er lettere å nås når man har en viss anelse hvordan det skal gjennomføres. 

Ikke lag for mange. Det er ikke lurt å lage for mange nyttårsforsetter. Da kan det bli vanskeligere å gjennomføre alle, så jeg hadde valgt ut et par 3-4 stk som du anser er viktige og som du har mest lyst til å gjøre. Du kan heller lage deg noen mini-løfter som du kan gjennomføre etter hver måned. Godta dine feil. Når du har satt deg et mål, og kanskje en dag så klarer du å gjøre noe som ikke er med i planen så må du godta det. Ikke klandre deg selv og si at du har lite viljestyrke om du gjør noe feil. Vi er alle mennesker og vi gjør feil, og noen ganger så klarer vi å gjøre motsatt av det vi er ment til. Du kommer til ha dårlige dager, men på disse dagene må du samle viljestyrke og motivasjon og kjøre på. 

Dokumenter det hele. Skriv en dagbok, eller skriv noen setninger for hver dag som går. På denne måten kan du klare å løse problemer, ting som er vanskelig underveis, og ha noe å se tilbake på senere. Det er veldig artig å se tilbake på det etter et par år, og du kan få motivasjon av dette også!

Var noe av dette nyttig? Kommer dere til å klare nyttårsforsettene deres i år? God helg fra meg, vi blogges om ikke lenge. 


♥ Karoline Sabrina

When life is tough 14.01.2016

Hvis det er noe jeg har blitt flinkere til dette året, så er det å være aktiv på snapchat. Dette er en morsommere måte å dele bilder med dere fra mobilen, synes nå jeg hvertfall. Her får dere et lite innblikk av hva jeg har foretatt meg de siste 3 ukene. Hadde vært morsomt hvis dere hadde lagt meg til, karolinesabrina heter jeg. Legg igjen en kommentar med brukernavnet ditt, så legger jeg deg til! Når jeg ser igjennom disse bildene så tenker jeg at det har vært en bra start på det nye året. Det har skjedd mye, og det er mange planer fremover. Det liker vi! Nå må jeg bare bli flinkere til å dra med meg kamera rundt når jeg går. Det må da bli litt bedre bilder på dere enn bare mobilbilder og gamle bilder fra arkivet. 


♥ Karoline SabrinaFlykte fra virkeligheten 14.01.2016

/Arkiv

Noen ganger har jeg et sykt stort behov for å skrive. Ikke for en bestemt grunn, men bare for å la tankene mine tømme seg ut når jeg ikke finner ord til å si det selv. Når jeg føler meg lei, trist, glad og redd. Fingrene mine løper over tastaturet og får ut ord for ord, mens jeg sitter stille for meg selv bak skjermen og tenker ut neste setning. Ser ut i luften i rommet og tenker. Tenker på alt som er galt, samtidig som jeg tenker på alt som er fint. Følelsene tar overhånd, og jeg finner meg selv ofte gråtkvalt av tanker og følelser. Jeg er flink til å rote med min egen psyke. Det gjør det vanskeligere å plassere tankene i tillegg til alt annet. 

Noen ganger føler jeg at jeg trenger å komme meg vekk. Bare tenke, føle og være borte fra alt som skjer og alle følelser. Løpe fra alt. Gjemme meg, og bare være alene. Jeg tror at vi alle har et slikt behov noen ganger. Men som en syttenåring er det ikke mange steder å dra. Jeg liker å gå turer for meg selv, dra steder jeg aldri har vært på, og steder jeg kanskje ikke burde være alene. Sette meg på en buss og gå av der den ikke går lenger, eller sitte for meg selv på en cafè i en by jeg sjelden er i. Det er noe jeg verdsetter så høyt. Å ikke planlegge, men bare gjennomføre. Da føler jeg meg fri. 

Jeg vet ikke om det er det nye året som har fått tankene mine til å surre, men jeg føler meg mer tankefull og fordomsfri for hver dag som går. Tenker ofte på hva jeg ønsker å gjøre med livet mitt, og hva jeg må gjøre for å oppnå det jeg vil. Samtidig som jeg ser tomt ut i luften og ikke føler en eneste ting. Noen ganger er jeg tom, noen ganger er jeg smilende av lykke, mens andre ganger vippes glasset over. 


♥ Karoline Sabrina

KONKURRANSE; 13.01.2016

I dag tenker jeg å holde en ny konkurranse! Det er en stund siden sist, og det er alltid gøy å dele ut premier til dere. Denne gangen kan dere vinne en valgfri klokke fra Stensrud & Hemstad. (link til nettsiden) Denne premien blir altså sponset av meg og Hanna, og vi vil dele ut en liten ting til dere i forbindelse med at vi nettopp har skaffet oss facebook side! Det blir trukket hele 2 vinnere, så det er stor sjanse for å ende opp med premien! Dette må du gjøre for å vinne klokken;

♥ Lik Facebook siden til Stensrud & Hemstad og del dette innlegget. Hvis du allerede har likt siden, kan du heller like bloggsiden min HER.

♥ Legge igjen en kommentar med navn og epost og hvilken farge du kunne tenke deg på klokka. Du kan velge mellom brun og svart.


Jeg kommer til å trekke en vinner i løpet av starten av neste uke. Lykke til alle sammen! Ønsker dere flere konkurranser?


♥ Karoline Sabrina

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no