hits

Karoline Sabrina

Délicieux 25.01.2015

I dag føles det ut som tiden går utrolig sakte. Noe som er veldig bra siden det er siste fridagen denne uka. Jeg har hatt en koselig og bra helg, men man føler seg på en måte alltid klar for å starte på en ny uke, gjør man ikke? Har en følelse på meg at det kommer til å bli en bra uke, og i dag er det faktisk bare 3 uker til jeg tar vinterferie og drar opp til vestlandet igjen. Det blir så ufattelig bra! 

Skal ikke gjøre spesielt i dag enn å redigere bilder, rydde rommet, gjøre diverse skoleoppgaver og bare slappe av.

 Ha en fin søndagskveld, kjære alle sammen :-)

Detaljer 23.01.2015

Smykket er fra mittnavnesmykke, klokka er fra Mango, genseren er fra H&M. GOD HELG ALLE SAMMEN

Arkiv 22.01.2015

Gamle bilder fra arkivet som ikke har blitt publisert. Genseren er fra H&M 

Bildedryss 19.01.2015

Hei alle sammen og god mandag. Helga er over, som mange sikkert er lei seg over, men det er en ny uke! Det er alltid herlig uansett om man må opp tidlig eller ikke. Her er et lite utvalg av bildene jeg tok i Trysil i helga. HA EN FIN DAG

Gårsdagen 15.01.2015

Da var det torsdag igjen da dere, og det er allerede helg i morgen! Tenk så fort det går! Vi er allerede halveis i Januar enda det føltes ut som om det ble 2015 i går. Har ikke noe mer spennende å dele med dere. Har heldigvis ingen planer i dag, guud så deilig. Ellers så var jeg på en konsert i Oslo i går. Satt helt fremst så tok noen mobilbilder da jeg glemte igjen kameraet hjemme.Hva gjør dere i dag daa?♥

Beste julegaven 12.01.2015

ææææ, se hva jeg fikk til jul i fjor! Såå fornøyd! :-) Dette er et Instax mini 8 polaroid kamera, som fungerer kjempebra! Det var bestilt med 50 bilder ved siden av og som dere ser har jeg tatt mange allerede. Det er sykt praktisk og veldig enkelt. Mitt kamera er kjøpt fra ebay og kostet rundt 800-900 kroner med bildene, altså billigere enn i fotobutikkene, og fortsatt like trygt. ♥ i think im in love with it ♥

Vil dere se hva mer jeg fikk til jul? :-)

Bra timing 12.01.2015

Gjett om jeg hadde rett da. I dag jeg ikke gjort noen ting. Vil helst bli frisk igjen så fort som mulig, så jeg kan komme meg tilbake på skolen. Hva er bedre med å være syk enn å lage en god frokost? Man får ikke tid til sånt i hverdagen så idag tok jeg meg god tid og lagde lapper faktisk, syykt enkelt og utrolig godt. :-) 

For å lage disse lappene/pannekakene trenger du:

180 gram hvetemel

1/2 ts sukker/sukrin

1 ts bakepulver & 1 ts vanlijesukker

3 dl melk

3 ss smeltet smør

Først blander du inn alt det tørre, og så heller du inn melken mens du visper alt sammen. Smøret tar du oppi til slutt. Jeg lover deg st dette blir superdigg! Og det beste med det er at du ikke trenger egg!Så ikke det godt ut? Veldig mettende så det blir nok kveldsmat også... Elsker den nye te-koppen min, den er så fiiiin ♥ ♥ ♥

Skal dere prøve ut oppskriften?

Helgen 11.01.2015

Hygge, shopping, mat, lite søvn....er noen få ord som tilsvarer min helg. Tror jeg begynner å få sykdom i kroppen. Denne uka har vært veldig slitsom, har vært trøtt sånn hver dag, haha hva skjera? Men alt i alt har det vært en veldig fin uke. Prøvde å ta noen bilder i stad, som egentlig ikke ble så velykka som jeg hadde håpet på men ja vi får se om det blir bedre etterhvert. Nå skal jeg gjøre ferdig en media oppgave, rydde masse klær, og forsette med noe spennende som kom i posten i dag. Jeg har startet et langt prosjekt som kommer til å bli så bra når jeg blir ferdig med det. 

T-shorta er fra Gina Tricot, og Cardiganen fra Cubus ♥

 

Back on track 05.01.2015

Da var mandagen her og hverdagen har startet for fullt. Noen er kanskje allerede hjemme fra jobb og skole sånn som meg, deilig det. Men hva skjer nå? Er det nå man skal ta frem treningsthigsten og trene vekk julematen og for å fullføre nyttårsløftene? Er det nå man skal slutte å spise usunt, og kunne fremstå perfekt for alle? Det er det jeg føler om nyttårsløfter. Man setter utrolig høye mål til seg selv, som man sikkert kan klare hvis man virkelig vil, men er det virkelig nødvendig? Jeg skjønner at det er mange som vil starte med trening og komme seg i form, men å sette mål om å ikke spise godteri eller noe usunt virker dumt. Skal ikke skrive et langt innlegg om hva folk bør gjøre å ikke, så nok om det!

Som sagt kom jeg nettopp hjem fra skolen. Var på en måte deilig å kunne komme inn i hverdagen igjen, skal jo ikke akkurat klage, men fy så trøtt jeg var i dag morges. Heldigvis har jeg ingen andre planer enn å slappe av og forbrede noen blogginnlegg til dere, slik at jeg ikke går i den samma "orker ikke" fella igjen. Håper dere får en fin mandagskveld. Vi blogges. ♥Hva gjør du på en mandagskveld?

Årskavalkade 2014 del 2 04.01.2015

God morgen alle sammen. I dag er det siste fridagen før skolen starter igjen i morra og det er vel ingen bedre måte å starte dagen med å dele det forrige året mitt med dere, hvertfall resten av det. Jeg har ikke andre planer i dag enn å lese ut en bok, pakke skoleveska og prøve å komme meg i seng før 12.. (som om det kommer til å skje).

JULII Juli var jeg hos Iselin de første dagene.Deretter dro jeg med mamma sin familie til Kiel og hadde 2 fine dager på båten. Det var utrolig fint vær og det var utrolig varmt i Tyskland. Shopping, god mat og godt selskap gjorde turen veldig bra. Når jeg kom hjem gikk det ikke mange dagene før Iselin kom ned til meg. Vi var på Norway cup noen dager, shoppet, var på stranda, var i oslo i det fine været, overnattet ute, flyttet inn hos mamma, sverigeturer, vi bowla, var en del i Drøbak og og slutten av måneden dro vi hjem til Iselin igjen.

 

AUGUST


I August var jeg noen få dager hos Iselin der vi badet i elva, og grilla masse. Så tok vi bussen ned til Oslo igjen for å dagen etter døgne for å dra til Hellas. Vi var så en uke i Hellas, med 30 varmegrader og mer hver dag, det var skikkelig digg. Når vi kom hjem igjen var det på skolebenken igjen, men denne gangen starta jeg på videregående. Resten av måneden var jeg med venner og den vanlige hverdagen kom igjen.

 

SEPTEMBERHøsten begynte å komme, men det var fortsatt ganske varmt ute. Jeg var på hyttetur med papi og bestemor en helg, brukte mye tid på å redigere bilder, var i konfirmasjon til fetteren min, og ellers så var det ikke særlig mye som skjedde. Fikk iPhone 5s endeliiiig, luuvit, og tok bilder. En kjedelig høstmåned.

 

OKTOBERDet var ikke stort som skjedde denne måneden når jeg ser tilbake på bildene jeg tok. Familiebursdager, trening, og masse redigering av bilder. Har sikkert tusen weheartit bilder på telefonen, fordi jeg var og er heeelt hekta. Var på mange steder i Oslo og omegn for å ta bilder så det gikk mye tid til det.

 

NOVEMBER


November var nok en gang en kjedelig høstmåned. Jeg tok bilder som vanlig, hadde besøk og fryste ihjel på vei til skolen. Denne måneden ble det egentlig utrolig dårlig med fotograferinga, kameraet ble alltid liggende hjemme og det var skikkelig ork å ta bilder. 

 

DESEMBERDette må ha vært den travleste måneden i hele år, fy søren. Desember gikk så fort og det var så mye bra som skjedde. Iselin kom ned hit til jula og vi dro på Kurt Nilsen konsert, shoppa i Oslo, var masse med venner, også var jo selveste jula utrolig bra også. Nyttårsaften med jentene var like bra som i fjor, kanskje enda bedre. 

Alt i alt har 2014 vært et krevende, følelsesladet år med mye som har skjedd som jeg ikke skulle trodd om vi skulle sett oss et år tilbake. Jeg er utrolig glad for mye av det, fordi jeg har lært så mye og har fått mange nye erfaring og sett hvem som virkelig er tilstede. Jeg kan trygt si at dette året har vært fantastisk på mange måter, men også en av de værste årene i mitt liv. 

Hvordan har ditt år vært?

Årskavalkade 2014 del 1 03.01.2015

Hei. Så rart det føles å skrive på bloggen igjen, haha. Det føles som om det har vært en evighet, men på en måte ikke. Godt nyttår foressten, håper dere alle hadde en fin julaften, romjul og feiring på nyttårsaften. Jeg var utrolig fornøyd selv, og hadde noen fantastiske dager. Det gikk for det meste i julemusikk, godt selskap og masse god mat ♥ Og siden jeg ikke har blogget på evigheter og siden dette året med bloggen har vært et dårlig bloggår skal jeg gi dere en oppsummering! Her er årskavalkaden for 2014.

JANUAR

Hadde en bra nyttårsaften med jentene, var super koselig og masse morro. Denne måneden fikk jeg 200mm linsa og tok maasse bilder av alt mulig rart som så kult ut, haha. Var noen koselige kvelder hos venner, og jeg og Iselin ble dilla på et dataspill. Jepp, du leste riktig... Ellers denne måneden skjedde det ikke stort, annet enn at det siste halvåret av 10.klasse begynte.

FEBRUARI Februar måneden hadde bli Blå Skryt uke på skolen som vil si at vi hadde 5 skoledager der vi valgte en gruppe å være med i som for eksempel media, turgruppe, foto, mat eller gym. Jeg valgte foto og syntes det var supergøy og det var en bra uke. Uka etterpå var det vinterferie, og da dro jeg til Iselin. Vi hadde noen fine dager før vi begge to fikk influensa og lå resten av ferien sjuke... Det var mye privat som skjedde denne måneden så jeg tilbragte mange kvelder med venner. ♥ Jeg trente faktisk en del også!

MARSI Mars hadde jeg bursdag og ble endelig 16, wohoo, og det ble feira med gjengen. Senere ble det også bursdagsfeiring for Sara som var super koselig. Var også frivillig en dag på FOD i Oslo der jeg fikk være med katter en hel dag, og for de som skjenner meg vet at en dag med katter er heaven. Ellers var det oslo-turer, cafè besøk og venner som gjorde måneden helt topp.

APRILI April var det påskeferie og nok en gang dro jeg til Iselin, og var der en uke med Vilde fra Bergen. Det var en fantastisk uke og vi gjorde så mye rart. Var også en del i Drøbak, siden det er favorittstedet mitt her i nærheten. Jeg var på kino med gutta, tok masse naturbilder, blogga ofte og lagde til og med en videoblogg til dere!

MAI


I Mai var jeg i oslo med papi for å ta enda flere bilder og solbergfoss senere i måneden for å ta bilder der også. Fikk iPad, var i familiebursdager, turer med klassen, hadde en fin 17.mai feiring, jentekveld med gurlsa, flittige egon-besøk, flere oslo turer, og strandbesøk med Camilla. Ble en veldig fin måned da endelig sommeren kom tilbake igjen og slutten av skoleåret nærmet seg.

JUNIDen siste måneden på ungdomskolen. Hadde mange jentekvelder og sammenkomster og hadde en utrolig trist og fin avslutning på Kråkstad. Denne måneden ble det også osloturer, tivoli besøk også dro jeg til Iselin igjen på slutten av måneden. 

Dette var den ene delen av mitt 2014! Har vært et veldig bra år, men samtidig en av de værste.. Det er mye som har endra seg, på godt og vondt, men nå begynner alt å falle på plass igjen. Gleder du deg til del 2?

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no