hits

Karoline Sabrina

Latest purchases 19.04.2016

Hei dere! I dagens innlegg tenkte jeg å vise dere noen av mine nyeste innkjøp. Det er lenge siden jeg har laget et slikt innlegg og tenkte det var på tide. Dette er innkjøpene mine fra de siste ukene, med unntaket av det jeg kjøpte i London. Som sagt må jeg bli flinkere til å spare penger, og derfor blir det nok en liten stund til neste slike innlegg. ;p Jeg håper dere liker innlegget, og hvis dere har noen spørsmål er det bare å fyre løs i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan. :-) ps; det er ingenting av dette som er sponset. 

Lommebok fra By Malene Birger, Kimono fra H&M, BB Cream fra Cubus, Parfyme fra KICKS, Converse fra DNA, Joggebukse fra Bik Bok, Bukse fra Cubus, Hvit og svart topp fra Gina Tricot, Sminkebørste fra Sephora, og to foundations fra Cubus

Dette var altså innkjøpet mitt! Jeg er selvfølgelig super fornøyd med alt, og føler meg veldig takknemlig for at jeg er så heldig til å kunne kjøpe alt dette. :-) Og før dere sier noe, jeg er fullt klar over at de to foundationene er ganske ulike i farge, men den lyseste er for vinteren. Jeg har en tendens til å bli veldig blek, så derfor må jeg ha en veldig mye lysere foundation enn den jeg har på sommeren når jeg får farge. Så har vi det oppklart! Ha en fin kveld videre dere, jeg har et møte å dra i før jeg kan ta kvelden. Det er mye jobb for tiden, men det er jo bare herlig.


♥ Karoline Sabrina                                             LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

NEW IN; By Malene Birger 23.03.2016

Åååh, se på denne skatten som kom i postkassen i dag tidlig! Helt siden jeg kjøpte mitt første deksel fra Malene Birger så har jeg vært heelt forelsket. Derfor måtte den oppgraderes litt, og da falt jeg for denne. Så fin, og passer til så mangt! Som dere ser så kjøpte jeg dekselet på Nelly og fikk pakken allerede etter to dager. Det kan man kalle rask frakt dere! Hva synes dere?Nå skal jeg straks på jobb, og deretter blir kvelden tilbrakt borte. Jeg har masse spennende å komme med på bloggen de neste dagene, og jeg gleder meg til å dele alt med dere! Dere får kose dere masse i kveld så blogges vi i morgen. 


♥ Karoline Sabrina

Mina nya bebisar 12.01.2016
♥ W Bailey Button Black ♥
Mine nye herligheter! Sko for sesongen er innkjøpt jeg er så utrolig fornøyd! Disse herlighetene ble med hjem etter å ha gått senteret rundt etter å ha lett etter fine, varme sko som kan brukes nå som det er så kaldt og mye snø ute. I think I'm in love! De er altså modellen bailey button og det jeg synes denne fargen var finest av de dem hadde inne. Jeg er hvertfall frelst, og jeg har ikke vært kald en gang siden jeg tok de på meg. Et godt kjøp, nå er jeg klar for den ordentlige norske vinteren!


♥ Karoline Sabrina

 /Jeg må forressten takke for all tilbakemelding på forrige innlegg. Jeg tror det ble satt ny rekord over antall lesere, og jeg er super takknemlig for alle som har klikket seg inn på bloggen. Det er bra innlegget klarte å provosere litt, slik at mange åpner øynene og kanskje klare å respektere andres valg mer. Det synes jeg er viktig.

All fired up 04.01.2016

I dette innlegget tenkte jeg å vise dere mine siste, eller nyeste innkjøp. Dette er for det meste penger jeg har fått til jul som jeg har brukt på ting jeg ønsker meg og som jeg har spart opp til selv, hvis noen skulle lure på det. Noen av disse tingene er faktisk også julegaver som jeg ble superfornøyd med, og som passer perfekt akkurat nå.. ♥ Hvis dere lurer på hvor ting er fra er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet, så skal jeg svare mitt beste! Jeg er hvertfall 1 stk lykkelig jente etter jula og med alt annet som skjer er livet egentlig veldig bra for tiden! 

Jojo Moyes - Etter deg og Emma Chase - Forvekslinger


Min nye baby! Dette er en portrettlinse som jeg har ønsket meg lenge nå og som passer perfekt inn i samlingen over linser. Den passer perfekt til produktfoto, portretter og egentlig det meste. Supert til bloggbilder for å si det med andre ord. De siste bildene jeg har tatt til bloggen er tatt med denne linsa, og jeg kan se klar forskjell i forhold til den jeg brukte før. For dere som lurer så er dette en Canon 50 mm f.1/8 


♥ Karoline Sabrina

Mine nye herligheter 30.11.2015

Hei dere! Går det bra med dere i dag? Dagen i dag har bestått av skole, trening og en tur til Moss og akkurat nå er jeg plantet i sofaen med Hanna. Ganske grei dag for å si det sånn. Forkjølelsen vil fortsatt ikke gi slipp, så det er greit å ha en rolig kveld. (les; puggekveld til framføring i morgen.) Lørdagens innkjøp tenkte jeg å vise dere nå og det ble en topp som jeg kjøpte helt spontant som jeg aldri skulle trodd jeg noen gang skulle kjøpe. Men den er stilig og kanskje litt dristig i forhold til min smak... Innkjøpene fra min side ble ikke mange, fikk en del julegaver og slikt, men det sparer jeg til en julevideo jeg planlegger å lage etter jul! :-) Nå skal vi snart se sesongavslutningen av Broen.. har hørt masse bra om den serien. (les; "de kutter av hodene til folk og sånn.") Håper dere alle får en fin kveld! Hva har dere gjort i dag?

 Håper dere får en like fin kveld som oss ♥

Almanakk i posten 29.11.2015

Hei og god første advent til alle! Endelig er det jul, og jeg gleder meg masse til det blir desember. Denne måneden kommer til å bli skikkelig herlig og koselig det har jeg på følelsen. I dag skal jeg i familiebursdag til min kjære kusine som fylte hele 13!!!! år for et par dager siden. Herregud, når man begynner å bli eldre så er det rart at familien følger etter. Men jeg tror det kommer til å bli en koselig kveld. Jeg har også endelig funnet minnekortet til kameraet mitt (det forsvant på fredag), og jeg har fått tatt noen bilder. Derfor tenkte jeg å vise dere noe jeg fikk i posten i går. ♥

I det siste har jeg vært veldig opptatt av å skrive ned mål og planer på notater på telefonen. Det er en ganske grei løsning og funker jo sånn passe, men jeg har lengtet etter noe mer personlig og fint som jeg kan bruke. Derfor har jeg tatt i bruk en personlig almanakk for tredje gang og er super fornøyd! Denne gangen tok jeg en litt større størrelse, altså den største. Den er perfekt til å planlegge, og jeg får gjort gjøremålene mine på en morsom måte! Anbefaler dere alle å kjøpe en slik. Dere finner almanakkene HER


Slik ser da almanakken min ut. Jeg valgte å designe forsiden selv, og ble utrolig fornøyd med resultatet! I selve almanakken har jeg jobb, vær, ukens trening, ukens gjøremål og ukens liste! Da får jeg mest mulig utbytte av den slik at den passer utrolig bra til meg. Innholdet er grått og stilig, og baksiden er også lik som fremsiden. Åhh, jeg er super fornøyd! ♥ Det er bare å spørre om dere lurer på noe angående almanakken. Den perfekte julegave spør dere meg. Det er faktisk ikke for sent å bestille heller, tror jeg fikk min etter en ukes tid! 

Pakke i posten 07.11.2015

Tidligere denne uken fikk jeg en etterlengtet pakke i posten. For en måneds tid siden bestilte jeg det søteste mobildekslet fra eBay som passer meg utrolig bra! Det er et deksel som det står "Because cats" på, og for de som skjenner meg vet at jeg elsker katter! Var det ikke fint? ♥

New running shoes 17.09.2015

Endelig torsdag! Denne dagen her må være favorittdagen i uka. På torsdagskveldene er det så mye spennende å se på tv, i tillegg til at det er fredag i morgen! Nå er også de fleste av ukens gjøremål ferdige, som er sykt godt. Ikke noe er bedre enn å ta velfortjent helg, også er det høstferie allerede neste uke! Nå er det bare å begynne å planlegge hva man skal....

Dagen i dag gikk utpå en kort skoledag og litt jobb etterpå. Veldig morsomt å ha praksis på skolen for tiden. gir mye mer motivasjon, og man får erfaring i tillegg. For de som ikke vet, så er jeg fotograf på Ski Storsenter og for Askimtorget. :-) Superkjækt. Var og kjøpte meg nye treningssko på g-sport etterpå, noe som jeg har hatt lyst på lenge! Jeg gikk for de svarte og hvite, enkelt og greit. Nå skal jeg se på premieren av gift ved første blikk. iiik, såå gøy, men samtidig så rart, hehe!

Har dere hatt en fin dag? :-)

INNKJØP; Sommerferien 2015 25.08.2015

Nå har jeg samlet sammen innkjøpene mine fra sommerferien og tatt bilder av alt. Er veldig fornøyd med innkjøpene, men favoritten er macen. Den er så mye bedre og raskere enn den gamle! Merker det veldig godt og den er lettere og batteriet holder lenger. Hvis dere lurer på hvor jeg har kjøpt innkjøpene hen, eller pris, legg igjen en kommentar også skal jeg svare deg! 

Malene Birger deksel, kjøpt på båten til Danmark

Shorts fra H&M


Gensere fra Abercrombie & Fitch

T-skjorte fra Bik Bok (passa sykt godt, hehe)

Sminkebørster fra Real Tecnique

2 like bukser fra Bik Bok (samma buksa)

1 bukse fra Cubus

Topper fra Cubus ( den ene toppen er mer grønnfarget, redigeringen gjorde toppen brun...)

Macbook Pro Retina

2XU thights

 

Dette var altså nesten alle innkjøpene mine denne sommeren, med unntak av 2xu tightsen som jeg kjøpte i går, og noe annet som jeg ikke tok bilde av. Likte dere innlegget?

 

Nye innkjøp og helg 29.05.2015

Gooo'fredag folkens! ♥ Nå syns jeg det går skikkelig fort mot sommerferien, men skal da ikke klage på det. Den siste uken har jeg trent, drevet med skolearbeid, og tatt kontakt med diverse aviser og slikt som en leser anbefalte meg. Jeg skrev jo et innlegg her om dagen som dere kan lese HER, om dyremisshandling! Jeg fikk faktisk svar, så snart kommer det en sak i en avis!! Gleder meg masse til den kommer ut, og jeg skal legge den ut her så dere kan lese det her også.

I dag har jeg hatt avspasering og sov faktisk i hele 12 timer før jeg sto opp og lagde den beste frokosten. Når det er helg så kan man alltids bruke litt ekstra tid og krefter på å lage en god frokost. ♥LAPPER♥ Denne oppskriften er så enkel, og tar ikke mer enn en halvtime å lage. Oppskriften har jeg tidligere skrevet om HER.

Blir virkelig aldri lei! Her om dagen fikk jeg også en pakke til fra ebay, men denne gangen temporary tattoos ♥ Har allerede prøvd ut noen, og synes det ble kjempe fint! :-) Et tips til dere er at dere bør kjøpe med flere om gangen, da har dere til hele sommeren! 

De kostet bare 6-7 kroner på ebay for et ark med ca 6-7 stk. Anbefaler alle å kjøpe de der isteden. :-) Frakten tok rundt 2 uker.

Slik så jeg altså ut i dag. Fikk med meg sommerens want hjem, sammen med en bra bok. Spiste middag i samme slengen med papi og nå er det tid for å bare slappe av og nyte fredagskvelden. I morgen skal jeg i bursdag og forhåpentligvis rekke en liten treningsøkt før det. Høres ikke det ut som en bra start på helgen så vet ikke jeg!

Ønsker dere alle en fin fredagskveld. Kos dere masse i helgen så oppdaterer jeg snart igjen. ♥

Pakke i posten! 18.05.2015

Når jeg kom hjem i dag så jeg at jeg endelig hadde fått pakken fra ebay som jeg hadde bestilt for ca litt mer enn en uke siden. Jeg ble veldig overassket over at det gikk så fort da det har tatt lengre tid før. Det jeg hadde bestilt var et lite smykke, men fikk selvfølgelig feil.Det var jo synd det, men da var det bare å bestille et nytt og håpe på at det riktige kommer neste gang! Synes det er litt kult at disse små pakkene kommer hele veien fra Kina og Hong Kong.
Kjøper du mye fra ebay? Har dere noen ønsker til blogg-innlegg denne uka eller diverse spørsmål? :-) ♥

En våt dag i hovedstaden 16.05.2015

Hei! Tenk at det er 17.mai i morgen! Det skal bli morsomt og gøy, og jeg tror hele landet håper på at det skal bli sol isteden for regn. Planene for i dag var egentlig ikke store. Men så hadde ikke Camilla kjøpt seg kjole til i morgen enda, så da ble det en spontan tur til Oslo i det fine regnværet vi har hatt i dag. Innkjøpene ble ikke mange, men noe ble det jo, når man først er i hovedstaden. Kjole fant vi ikke, men vi fant mye annet som ble med oss hjem istedenfor!


En av de to tingene jeg kjøpte var denne ansiktsmasken fra LUSH. Den har jeg faktisk aldri prøvd før, så det skal bli spennende! Denne kostet rundt 100 kroner. 

En godteributikk var vi også innom. Synes disse smaker så godt! :-)Til slutt så kjøpte jeg meg en Nike Pro shorts. Jeg synes den er kjempefin, og skal helt klart bli brukt mye fremover på trening. Kjøpt på G-Sport.Etter masse gåing i Oslos gater dro vi hjem igjen, og sitter i nuet å skal spise middag. Planene for i kveld er enda ukjent, så jeg vil bare ønske dere en fin kveld! ♥

For et luksusproblem! 10.05.2015

I dag er det akkurat en uke til norges grunnlovsdag, og jeg har fortsatt ikke bestemt meg helt hva jeg skal gå med. Jeg har tre nydelige kjoler, men klarer ikke helt å finne ut hvem av dem jeg skal gå med. Luksusproblem deluxe sier jeg bare. Hvem synes dere jeg skal gå med?
Denne utrolig søte kjolen synes jeg er såå fin! Den har en veldig sommerlig farge, og med en blazer over, så hadde den vært veldig fin til 17.mai.Det jeg digger med denne kjolen er utsnittene. Det er så utrolig kult! Fargen med mønsteret er også veldig sommerlig. ♥


Den siste kjolen er denne her. Den er tettsittende, men også en av de fineste kjolene jeg eier. Hvit passer jo til alt!

Hvem synes dere var finest? Vet dere hvilken kjole dere skal ha på dere? :-)

Beste julegaven 12.01.2015

ææææ, se hva jeg fikk til jul i fjor! Såå fornøyd! :-) Dette er et Instax mini 8 polaroid kamera, som fungerer kjempebra! Det var bestilt med 50 bilder ved siden av og som dere ser har jeg tatt mange allerede. Det er sykt praktisk og veldig enkelt. Mitt kamera er kjøpt fra ebay og kostet rundt 800-900 kroner med bildene, altså billigere enn i fotobutikkene, og fortsatt like trygt. ♥ i think im in love with it ♥

Vil dere se hva mer jeg fikk til jul? :-)

Pakke i posten 17.04.2014

Hei dere! I går fikk jeg endelig den etterlengte pakken i posten fra Nelly. ♥ Bestilte 2 topper, et par sko og en kjole og alt sammen passet og jeg ble superfornøyd! Det passer supert nå som det går mot sommer, og det mest crazye av alt var at de fire tingene bare kostet 200,- tilsammen! Det er helt sinnsykt billig syns jeg. Skoene som jeg kjøpte så dere på det forrige blogginnlegget.

Kjempesøt rosa neon topp, som kun kosta 70,-Denne toppen er fra River Island og kosta kun 29 kroner,-

Denne sommerkjolen kosta litt over 50 ,- og har en litt rødere farge enn dere ser på bildene ovenfor. Den har også blonder på ryggen. Superfin!

Hva syns dere om innkjøpene? Alt er fra nelly.com.

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no