hits

Karoline Sabrina

Kritikk 02.02.2015

Hei dere. Ville kjapt bare si hei, nok en uke er ferdig, alltid deilig å starte med blanke ark syns nå jeg :-) Har ikke gjort så mye spesielt i helga som er verdig å blogge om, jaja, sånn går det! Ville også si at jeg har laget en Facebook-side der jeg poster en del bilder, og jeg hadde syntes det hadde vært veldig fint hvis noen av dere hadde villet følge meg der også :-) Facebook siden finner du her!

Ha en fin kveld videre folkens, så blogges vi ganske snart!
Om meg! 03.07.2013

Hei! I dette innlegget tenkte jeg å fortelle dere litt om meg selv!

Jeg kan starte med å si at jeg er en femten år gammel jente, født i 1998, som bor i Ski kommune. Jeg bruker fritiden min mye med venner, trener på Stamina Hot og tar bilder med mitt Nikon D3100. Jeg liker også å spille gitar, synge, og danse, og shopping er en stor favoritt. For tiden blogger jeg om min hverdag, hva jeg gjør, legger ut bilder, skriver tips, og hvis du legger igjen en kommentar kommer jeg alltid til å svare deg tilbake, pluss at det hender jeg tar en tur innom din blogg! 

Hvis det er noe du/dere lurer på, så kan dere alltids ta kontakt med meg på Facebook - Caroline Sabrina Stensrud Instagram - karolinesabrina Twitter - KarolineStensru eller send meg en mail på karolinestensrud@hotmail.com.

Jeg blir alltid glad for kommentarer og tilbakemeldinger! 

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no