Karoline Sabrina

HAPPY BDAY TO ME 13.03.2017

Good morgen folkens! Det er bare lunsjtider og allerede har jeg rukket skole, bilder, blogg-fotografering og fått ordnet flere av bestillingene til nettbutikken. Produktiv dag, det er noe jeg liker mest og dessuten får man en utrolig bra start på uken! Jeg sitter foreløpig i stua og redigerer bilder, skolearbeid og blogger litt i samme slengen. Jeg blir faktisk hele 19 år gammel i dag, noe som jeg synes er litt sykt. For akkurat et år siden var jeg og Selina i London og feiret 18-års dagen min og her sitter jeg et år etter med tilbakeblikk på en tur som har vært en av de beste i hele mitt liv. Hører faktisk på en musikkliste som føles skikkelig nostalgisk akkurat nå, uansett om det bare er et år siden. Jeg feiret bursdagen min denne helgen med mange av mine gode venner fra ungdomsskolen, jobb og videregående. Det ble utrolig bra, og så dum som jeg er så hadde jeg verken kamera eller bilder igjen etter bursdagen. Var passe sliten dagen etter all rydding og familiebursdag. Vi så faktisk den nye Wolverine filmen i går, enda jeg aldri hadde hørt om den eller visste hva den handlet om. Helt grei etter min mening, kanskje bedre for dere som har vokst opp med den serien og følt med. :-) Bursdagsplanene mine i dag er å jobbe! (yes you heard me), så skal jeg spise ute i kveld med typen min og noen venner. Jeg skal hvertfall kose meg i dag, og det burde du også enda du har bursdag eller ikke. verdens søteste lille frøken<3

recently on mah phone 08.03.2017

heeeya folkens! Går det bra med dere? Jeg sitter fortsatt på skolebenken og er heldigvis snart ferdig for dagen. Etter det bærer det på jobb, og det blir egentlig helt greit. Det har vært mye i det siste da jeg var så dårlig forrige uke og hadde mye feber og forkjølelse. Heldigvis er jeg bedre nå, men det betyr jo masse å gjøre for meg denne uken. Jeg har fått opp nettbutikken igjen som går superbra og nå har vi faktisk et tilbud til dere i dag! Dere får 20% rabatt på alle varer ved bruk av rabattkoden "KVINNEDAGEN". Er ikke det supert eller? KLIKK HER FOR Å KOMME TIL NETTBUTIKKEN. Fikk så mange bestillinger inn i går at jeg blir faktisk helt overveldet! Veldig gøy å være med på. :-) Nå skal jeg fortsette med lista mi over ting jeg må få gjort i dag, så snakkes vi sikkert snart igjen. Jeg har faktisk litt småplaner om å begynne å poste litt flere innlegg, litt oftere! Ikke at det er særlig interessant, men da får jeg hvertfall gjort litt mer i hverdagen. Vi blogges!
A NIGHT AT THE THIEF 03.03.2017

Her om dagen var jeg så heldig at jeg fikk tilbragt en natt på Nordens fineste hotell, testet ut hotellets spa-avdeling og den helt sinnsyke frokosten bestående av ferske croissants, amerikanske pannekaker og ferskpresset juice. Er du sjalu enda? Bare vent. Rommene er utrolig fine, med en mini-bar med alt du kan tenke deg og et bad som innehar et badekar som jeg selvfølgelig tilbrakte kvelden i. Det å sitte i en morgenkåpe nybadet mens man får servert roomservice er en hverdag uten like og det var virkelig en dag med luksus og velvære. 

Heldige meg fikk bursdagsgave ++ og en perfekt avslutning på en lang og tung 16-timers jobbhelg. <3 Utrolig takknemlig for at jeg får oppleve ting som dette og være med på opplevelser som jeg aldri tror jeg hadde opplevd ellers. Slenger med noen bilder fra hotellet for å tease dere litt over hvor fint det er der. Heeelt klart, definitivt tilbake, veldig snart! Må jo ha et sted å feire 19-års dagen... <3 Kos dere med fredagen i dag lesere! Jeg har en 8-timers jobbvakt som venter. 


DENNE UKEN 19.01.2017

Hei, fininger! Håper alt står bra til med dere og at dere har en super dag så langt! For øyeblikket sitter jeg på jobb og gjør diverse arbeid før skiftet mitt starter. Jeg må si det er utfordrende noen ganger å blogge samtidig når jeg jobber 6 ganger i uken, men for tiden prøver jeg bare å gjøre det beste ut av det. Håper dere forstår det. :-)  Denne uken har jeg som sagt vært på jobb og her om dagen var jeg også på kino og så The Autopsy of Jane Doe. En av de bedre skrekkfilmene synes nå jeg, og verdt pengene hvis dere vil få opp pulsen litt. Resten av uka har jeg et par jobbvakter også blir det en rolig helg hjemme. Neste helg skal jeg feire bursdagen til mamma, og da skjer det noe veldig spennende. Dere får vite mer om dette siden! Tenkte egentlig bare å stikke innom bloggen og si hei, så får dere vite alt det spennende som skjer i livet mitt. Søkte meg nettopp til eksamen, og jeg har snart oppkjøring også, så er faktisk veldig mye som skjer fremover. Men det liker jeg, og det blir spennende! Jeg håper dere alle får en videre fin dag uansett om det blir en stille kveld hjemme, på jobb eller hos venner. Vi blogges!

JEG ER AVHENGIG 17.11.2016

Hei dere! I dag skulle morgenen min ha startet med et møte, etterfulgt av skole. Det skulle bli en skikkelig produktiv dag, men når jeg våknet var jeg så forkjøla, vondt i halsen og gud vet hva at møtet måtte bli utsatt og at jeg måtte bli i senga. Greit nok var det, for jeg trenger virkelig å lade opp til både utehelg og jobbhelg.  Derfor får jeg holde meg inne i dag, og heller spare på kreftene. For øyeblikket består livet mitt av øvelseskjøring, et spill jeg har blitt totalt avhengig av, prison break, og skole. Meget spennende og meget mye #bloggmateriale med andre ord. Men jeg tenkte hvertfall å slenge med noen bilder jeg har lagt ut på vsco-brukeren min i det siste. Hvis dere vil er det bare å følge meg. Jeg heter carolinesabrina. Ønsker dere en vidunderlig kveld videre, smiiil folkens!♥ KAROLINE SABRINA

JEG KLARTE DET 26.10.2016

Processed with VSCO with t1 preset
I dag har jeg faktisk nyheter til dere! Det er vanskelig å være blogger når man ikke har stort annet å komme med enn at man har vært på jobb og skole og lever et typisk A4 liv men derfor blir dagens innlegg faktisk om noe spennende! (syns jeg hvertfall) 

I dag besto jeg nemlig teoriprøven! Jeg har lest en stund nå, og tenkte at jeg skulle ta den i dag og sjekke om jeg klarte det eller ikke. Og det gjorde jeg jammen meg! Hadde nesten ikke trodd det selv, men det var en fantastisk følelse å endelig fullføre noe. Dette var faktisk første forsøk så ikke dårlig det. Så nå er det ikke lenge til jeg får billappen heller, og det skal jammen meg bli deilig. No more bus for this girl! Nå skal jeg feire med julebrus (ja, shame on me) og dra på jobb. Når man har den lykkefølelsen så blir jobb ganske lett. Ønsker dere alle en fin kveld! Det skal hvertfall jeg ha :-)

PREPARATIONS 23.10.2016

Herregud, dere er helt sjuke! Våknet opp i dag til at jeg lå på 87ende plass i hele Norge! Dette gjør meg så ufattelig glad dere! Dagen i dag har jeg brukt til å få gjort mest mulig, slik at jeg kan starte den nye uken i morgen med god samvittighet. Planlagt uken, jobb, ryddet og ja you name it. Alltid en god følelse å legge seg søndag kveld og vite at alt har blitt gjort! Det ble en litt sen kveld i går da jeg var og feiret noen av mine veldig gode venner, så det blir nok en rolig kveld med den standard søndags-isen og uncharted. Men vi hadde det gøy i går så da er vel verdt det, heh. Bildene under er fra en dag jeg og Michelle var i Oslo. Kjolen min er fra Bik Bok og den er sååå fin! Ikke bare elsker jeg fargen, men den er ganske varm slik at jeg faktisk kan gå med den på høsten også. :-) 

Processed with VSCO with t1 presetProcessed with VSCO with t1 preset

TUSEN HJERTLIG TAKK 22.10.2016bukse CUBUS sko EUROSKO genser BIK BOK klokke STENSRUDANDHEMSTAD

Først og fremst må jeg få takke for kommentarene, meldingene og samtalene som har tikket inn på telefonen min det siste døgnet. Det er så utrolig koselig og snilt med all støtten jeg har fått og jeg er ubeskrivelig takknemlig for alt. Det har vært noen lange uker med mye på hjertet og det er stort sett grunnen til null blogging fra min side. Alt skal ikke være så lett noen ganger, og da følte jeg ikke særlig for å blogge. Buuut, now i'm back! Jeg sier det alltid, og jeg sier det for ofte, men jeg vil virkelig begynne ordentlig å blogge igjen. Så da får vi bare gi det en ny sjanse, right? Dessuten nå som jeg ligger på 67ende plass i hele Norge kan jeg ikke stoppe nå. 

SÅ TUSEN TUSEN HJERTLIG TAKK!

MY FAVORITES ATM 08.09.2016

VjSmpJDhF0U

 
 
 

 

 

 

I dag tenkte jeg å dele mine favorittsanger for tiden med dere. Jeg elsker å sitte å oppdatere spille-listene mine og disse sangene er de jeg hører på for tiden. En god blanding av feelgod musikk og litt annet. Perfekt mix! Jeg klarte faktisk å komme meg opp til en fornuftig tid i dag, og har allerede rukket å blogge for dere, få planlagt media-oppgaven min, og ordnet litt av hvert her hjemme. Nå gjenstår det bare å filme oppgaven min, få shina huset totalt slik at det er klart for helg i morgen, og kose med den oppmerksomhetssjuke pusen som ligger ved siden av meg for øyeblikket. Vi blogges senere, dere! ♥

WORK WORK WORK WORK 07.09.2016

Herrefred, er vi halvveis i uka allerede? Jeg føler denne uka har gått så fort, og at tiden ikke strekker til. Jeg har nemlig jobbet hver kveld denne uken, og skal snart på jobb igjen. Da blir det neimen ikke mye tid til annet med skole og trening i tillegg. I dag har jeg ikke så mange planer utenom å få dratt på trening, dra på jobb, og få unnagjort noe skolearbeid jeg må få gjort ferdig, + booke billetter til neste uke. iiip, dette skal jeg fortelle dere om senere! Blir forhåpentligvis ikke en altfor sen kveld, da det er på'n igjen med det samme i morgen. Jeg bare elsker å fortelle dere om mitt superspennende liv om dagen. Men jeg lover, det blir bedre snart. 

Jeg hadde noen bilder som jeg ikke har postet enda og disse kommer under. Jeg hater egentlig å gå med håret oppsatt (yez, da vet du det också) men men... Nå skal jeg hvertfall få ut dette innlegget og dra på jobb! Håper dere får en fin onsdagskveld. ♥

JAKKE @nelly TOPP @calvinklein BUKSE @cubus  SKO @eurosko
Processed with VSCO with t1 preset
Processed with VSCO with t1 preset

LUFTE TANKENE 04.09.2016

I dag har det vært en skikkelig søndag. En søndag der man har lyst til å ligge lenge i sengen og se film dagen lang uten å ha dårlig samvittighet over det senere. En dag der man ikke gjør stort, og ser for det meste ut i løse lufta og venter på at den nye uken skal starte. Jeg har ikke gjort stort i dag med andre ord. Har egentlig ikke gjort noe fornuftig heller, når jeg tenker over det. Men akkurat i dag har det vært deilig. De siste dagene har jeg vært på jobb og hatt skole litt her og der. Tilbrakt tid med noen av mine nærmeste (savner dem allerede<3) og kost masse med den nye katten i hus. Spennende liv, much?

Det er som om jeg ikke klarer å tenke riktig i dag. Tankene går i surr og jeg vet egentlig ikke hva jeg skal få frem i dette innlegget. Men jeg trengte å få ut et innlegg, for å fortelle dere hva jeg gjør om dagen, og for å friste dere med bildene under. Er jeg ikke snill?

Nå skal jeg legge meg tenkte jeg, og spare resten av tenkinga til i morgen. Vurderer å sette på en disneyfilm i samme slengen. Men bare fordi jeg kan. 

Processed with VSCO with t1 preset
Processed with VSCO with t1 preset
Processed with VSCO with t1 preset

faen, det er deilig med dager uten telefon. For i dag har jeg vært helt uten, og sitter med en avslappende følelse jeg ikke har hatt på uker. god natt

HILS PÅ BAYLIES 29.08.2016


♥ KAROLINE SABRINA

PURPOSE 22.08.2016

Som jeg skrev i gårsdagens innlegg så har jeg tatt meg en ny tatovering. Den første gangen jeg tok ble jeg fortalt at hvis du tar en tatovering så klarer du ikke å holde deg til bare en og de hadde ganske så rett. Derfor ble det en til, som er plassert litt mer skjult, men som har en mening jeg elsker. Jeg tatoverte "Purpose" litt nedenfor kragebeinet mitt, og det ringer vel sikkert en bjelle hos noen av dere hva meningen er? Jeg liker å tro at den har dobbel mening hvertfall, og elsker selve plasseringen av den. 

Som de fleste av dere vet så heter det nyeste albumet til Justin "Purpose", og det er halvparten av grunnen til tatoveringen. Jeg har vært stor fan av gutten i nå 7 år, og har leeenge hatt lyst til å ta en tatovering som er tilknyttet han. Den andre halvparten er at ordet i seg selv betyr at ting alltid har en mening. Jeg liker å tro at hvis det skjer noe vondt eller godt i livene våres så har det vært meningen. Alt har en hensikt, med andre ord. 


♥ Karoline Sabrina

Uken som gikk #9 21.08.2016

Heeyå bloggen og velkommen tilbake! Disse pausene mine altså, gud vet hvordan jeg skal få tid til absolutt alt. Men tenkte jeg hvertfall skulle få skvise inn et innlegg om den siste uken som har gått hvertfall! I helgen var vi på findings festivalen på Bislett, og det var festlig helt til det begynte å regne. Ble god stemning uansett, men jeg krysser fingrene for at jeg ikke blir syk den kommende uken. Har nemlig altfor mye planlagt og dermed har jeg virkelig ikke tid til å bli syk. 

Ukens minne: Findings med jentene i helga! Kald og våt opplevelse, men med mye bra musikk og stemning. <3

Ukens sang: High for this - The weeknd

Ukens opptur: Den varme dusjen etter fredagen. Aldri vært så glad for å komme hjem!

Ukens nedtur: At jeg har vært så himla trøtt hele uka. Hjelper ikke å legge seg tidlig heller, bare så det er sagt. Selv om jeg får 6 eller 12 timer søvn er jeg like trøtt. Men forhåpentligvis endrer det seg denne uken.


Ukens innkjøp: Må bli den nye tatoveringen jeg skaffet meg. Bildet av den kommer i et eget innlegg, tenker jeg. 

Ukens cravings: Njaa, faktisk så kommer jeg ikke på noe å skrive på dette punktet..

Ukens quote: Ikke akkurat en quote, men jeg synes det er viktig å alltid sette pris på sine nærmeste. En dag kan det plutselig skje noe, så viktig å fortelle folk at man er glad i dem! 


♥ Karoline Sabrina                                 LIK FACEBOOK-SIDEN MIN HER

LIVET FOLKENS 13.05.2016

Woooh, endelig helg. Eller kanskje ikke helt enda. Jeg står for øyeblikket på jobb og har en laang vakt før jeg endelig kan ta kvelden fri. Det er på'n igjen i morgen, men etter det kan jeg si at langhelgen endelig har kommet. De siste dagene har jeg filmet og redigert enda en ny video til dere som jeg tenker jeg legger ut på bloggen i løpet av neste uke. Hvis dere har lyst til å se videoene før alle de andre, abonner på youtube kanalen min HER. 

Jeg ville egentlig bare stikke innom og si hei og oppdatere dere litt smått før jeg tar siste innspurt. Nyyyt dagen dere ♥


♥ Karoline Sabrina

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente fra Ski, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Jeg tar bilder med Canon EOS 700D og iPhone 6s. Design av KVdesign, header laget av meg selv. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no