hits

Karoline Sabrina

The beauty in frost 06.11.2015

Hei dere og god fredag ♥ Jeg skulle gjerne ha oppdatert dere i gang til i dag, men for øyeblikket er jeg på jobb, og er ferdig i kveld. Tiden strekker ikke alltid til, og noen ganger kunne jeg ønske at døgnet hadde flere timer. Men jeg håper dere alle får en fin helg, og at dere slapper av og koser dere! Husk og meld dere på konkurransen jeg la ut i går! 


Noen bilder jeg tok her om dagen. Det var en hel dag med tåke og frost. Så vakkert, og noe så fint. ♥ Hva synes dere?

Det jeg lever for 02.11.2015

Jeg er så fornøyd med bildene fra hytteturen i helga. Det er så utrolig gøy å ta bilder, og når resultatet blir veldig bra blir jeg enda mer fornøyd! Fjellet er så vakkert, og et av mine favorittsteder å ta bilder. Det finnes så utrolig mye å ta bilder av, og man blir virkelig aldri lei. ♥ Det er ganske greit å komme opp hit noen ganger, og knipse i vei. Både fugler og ekorn begynner å bli vandt til meg, så det er også utrolig morsomt. Hva synes dere?

Eventyrlysten 22.05.2015

 Heii. I dag var vi som sagt i Sverige med klassen. Kjøpte bare litt treningstøy og en bag, og selvfølgelig litt godteri. (og med litt mener jeg 3,6 kg, shit!!! Heldigvis var det ikke bare til meg) Man blir skikkelig sliten av å traske rundt på et giga senter, hvertfall når man bare har 2 timer på seg. Derfor hadde jeg ikke store planer når jeg kom hjem igjen. Deilig det. For øyeblikket sitter jeg og ser tilbake på diverse bilder jeg har tatt og jeg kom over dette bildet som er bare en måned gammelt. Er det ikke fint?

Jeg håper inderlig at dere får bedre blogging av meg i morgen, må bare sove ut en lang uke først. ♥ Ukens spørsmål blir besvart på søndag, så gjerne kom med spørsmål i kommentarfeltet. :-)

Den vakreste 10.05.2015

En annen del av denne bloggen er jo å dele bildene som jeg tar med kameraet mitt hver dag. Fotografi er jo min store hobby, så da synes jeg det er morsomt å dele det med andre, og å vise andre hva jeg tar bilder av. Jeg har nok ikke det dyreste kameraet på markedet, men fine bilder blir det jo uansett. :-)
- K

Hey there pretty green eyes 21.03.2015

Canon EOS 600D ♥

Bildedryss 19.01.2015

Hei alle sammen og god mandag. Helga er over, som mange sikkert er lei seg over, men det er en ny uke! Det er alltid herlig uansett om man må opp tidlig eller ikke. Her er et lite utvalg av bildene jeg tok i Trysil i helga. HA EN FIN DAG

Beach 17.10.2014


Birds fly south 08.10.2014

Tatt fra hytteturen på Trysil for noen uker siden. Nikon D3100. 


Hyttetur 24.09.2014

For noen uker siden bestemte jeg for å ta meg en helgtur på hytta. Det er alltid så stille og koselig der, og man slipper alt maset fra hjemme. Det er helt stille om kveldene, ingen biler, ingen tog, ingen fyllekjørere og heller ingen andre enn meg, pappa og bestemor. Vi hadde det koselig, gjorde ingenting, som gjorde susen. Selvom jeg var for det meste ute og tok bilder. Under ser du resultatet. Hva synes du?

Alle bildene er tatt med Nikon D3100, og redigert i iPhoto.

Byen 19.05.2014

Hei alle sammen. Håper dere har hatt en fin start på den nye uken. ♥ Har vært en rolig dag på skolen enda det er engelskeksamen i morgen. Skal bli godt å bli ferdig med det som lærerne snakker om i 10 år på skolen! Ellers så skjer det ikke så veldig mye. Hadde en flott 17. mai på lørdag, enda det var litt kald vind. I går var også en utrolig fin dag, lå ute hele dagen og tror jammen meg at jeg fikk litt brunfarge på ryggen ettersom jeg lå og så film for å bruke litt tid. Ellers så var jeg en tur i Oslo i går for å ta litt bilder. Har valgt ut noen av de bildene jeg syntes ble finest, men det er selvfølgelig opp til dere å dømme! Her er resultatet:

Hva synes dere om resultatet? Jeg skal bli flinkere til å blogge fremover. Eksamen er heldigvis ferdig i morgen!

Dryss av bilder X2 08.05.2014Ingen av disse bildene er redigerte :-) Nikon D3100 ♥

Quiet 30.04.2014Nikon D3100 - 70-300 mm linse. ♥ unnskyld kjære lesere for min "ikke blogge" periode. Skole har vært viktigere, men nå har jeg fri helt til mandag når vi blir trekt opp til prøvemuntlig. Woho, gleder meg. Vi blogges sikkert senere. ♥

Dryss av bilder 22.04.2014

Heeeii, her har dere et bildedryss fra fotodagen fra i går. :-)

Hadde en super fin tur i Drøbak i går! Det var helt forferdelig vakkert.

Hva synes dere om bildene?

// foressten, jeg har en ubrukt rabattkode som gir deg 10$ i avslag på sheinside.com, så gi en lyd fra deg i kommentarfeltet om du vil ha den :-)

The Joker 16.04.2014

Vi lekte litt med sminke og kameraet i går. Hva syns dere? 

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no