hits

Karoline Sabrina

ROMJULA I BERLIN 04.01.2017

Goood kveld folkens håper det går bra med dere alle. Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb og tenkte å dele oppholdet mitt i Berlin til dere! Jeg var nemlig i Berlin i romjula og hadde min juleferie der. Vi sov på et sykt fint hotell kalt Titanic Chausee og hadde den fineste suiten på hele hotellet. Dagene gikk til shopping, sightseeing, god mat, zoo, og vandring langs gatene i Berlin sentrum. Vi hadde en super tur og jeg var helt forelsket i all shoppingen. Vi var på steder som Bershka, Forever 21, Pull & Bear, Primark, Versace, Hollister, Zara og Douglas! Selvfølgelig mye annet, men disse var virkelig top notch. Har en del innkjøp å vise dere hvis det er til interesse for noen av dere. Skrik ut isåfall! 

Vi hadde hele 4 dager i Berlin og en av dagene var vi også oppe i tv-tårnet og hadde middag. Det var helt sykt hvor høyt det lå, og hvor god maten var der. Dessuten så snurret jo tårnet rundt mens vi satt der, så vi fikk sett hele byen fra lufta. Virkelig fantastisk! Berlin Zoo var også et sted jeg anbefaler dere, vi så så mange dyr vi aldri hadde sett før, skikkelig artig. Alt fra tiger til elefanter og de hadde også et eget akvarium. 

Turen var super bra alt i alt og jeg håper jeg snart skal på ny tur igjen. Skal hvertfall spares opp så får vi se hvor neste destinasjon blir hen. Jeg er hvertfall veldig spent og gleder meg masse! Under her ser dere en del bilder som jeg tok, kameraet mitt ble faktisk nesten ikke brukt i det hele tatt. Syns det nesten blir finere bilder med vanlig mobilkamera. :-) Uansett håper dere liker bildene så blogges vi om ikke altfor lenge!

VIL NOEN HA INNKJØPSVIDEO/INNLEGG?


4 Kommentarer skjul

Sandra Marie

04.01.2017 kl. 22:48
Så utrolig gøy :D

Vil gjerne se innkjøp!

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

12.01.2017 kl. 18:56
Sandra Marie: så gøy, da får jeg se om jeg får til det :-)

Michelle Bye

10.01.2017 kl. 16:25
Jeg vil ha innkjøpsvideo babe

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

12.01.2017 kl. 18:55
Michelle Bye: <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no