hits

Karoline Sabrina

ENDELIG ER DAGEN HER 01.12.2016

Dere vet vel alle hva jeg mener med overskriften min i dag? Endelig er det Desember! Høsten har gått superfort og nå er det endelig ikke lenge igjen til jul. Jeg gleder meg kjempemasse og ble så glad når jeg så det var snø på bakken utenfor da jeg våknet i morges. Desember blir en travel måned for min del, og heldige meg får faktisk juleferie allerede i morgen. Så derfor skal jeg bare jobbe, lese på privatistfaget mitt og blogge for dere! Dette blir faktisk en måned der jeg får tid, så gled dere masse til innlegg nå i Desember. I dag har jeg faktisk bare hatt et par timer skole der jeg har gjort ferdig en oppgave før ferien. Deretter dro jeg til mamma før vi dro til Sverige. Viktig å hamstre litt nå før jul + å faktisk få begynt på julegavene. Har ikke tenkt på det før nå jeg.

Jeg har faktisk et lite spørsmål til dere. Er det noe dere vil lese om nå i Desember? Vil gjerne at dere skal få bestemme litt, og at jeg kommer med noen innlegg som er bestemt av meg også. Viktig for meg å skrive om noe som blir spennende å lese for dere. Så skrik ut i kommentarfeltet! Alle forslag tas i mot med takk. :-)

Processed with VSCO with t1 preset
Processed with VSCO with t1 preset

Lille nye bebisen til mamma. Er han ikke helt nydelig? Fineste pommen. ♥

2 Kommentarer skjul

01.12.2016 kl. 18:22
Hva med boka di?

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

01.12.2016 kl. 18:31
Anonym: Godt spørsmål. ;-)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no