hits

Karoline Sabrina

FÅ VIPPEEXSTENSTIONS 14.11.2016

// sponset behandling

Hei fininger og god mandag! Endelig ny uke, som jeg tror blir så utrolig bra! Jeg er hvertfall veldig gira og klar. Hvis noen av dere følger meg på snapchat @karolinesabrina så har dere kanskje sett at jeg har fått vippeextensions. Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre dette, og endelig har jeg gjort det! Jeg satte de på hos Elizabeth Studio hos flinke Agnes. Behandlingen tok rundt to timer siden jeg tok et nytt sett med volumevipper. Det var overasskende behagelig og jeg tror faktisk de fleste sovner under en slik behandling! Inkludert meg, haha. Jeg ble hvertfall sinnsykt fornøyd, og det er så utrolig deilig å ikke måtte bruke mascara lenger! Eneste du trenger å gjøre er å passe litt ekstra på vippene dine, men ellers så sitter de godt på. Jeg har hatt mine nå i ca to uker, og jeg har omtrent ikke mistet en eneste vippe. Veldig bra kvalitet, med andre ord. Så hvis du ønsker deg nye vipper nå fremover mot jul så anbefaler jeg Elizabeth Studio på Frogner på det varmeste. Hvis du leser litt lenger ned i innlegget finner du også en rabattkode på alle behandlinger.

Husk at selvom dette er en sponset behandling så er meningene mine ekte. Jeg ville ikke tatt extensions hvis jeg ikke visste det var trygt, behagelig og at resultatet ble slik jeg ville det skulle bli. :-) 


Hvis du har lyst på like fine vipper som meg så har jeg en gladnyhet til dere! Dere får 20 % rabatt på alle behandlinger når dere sier navnet mitt når dere skal bestille. Høres ikke det bra ut? Timebestilling kan gjøres på DENNE nettsiden. Hvis det er noe dere lurer på rundt behandlingene jeg har gjort og har noen spørsmål er det bare å sende en mail til karolinestensrud@hotmail.com så svarer jeg så fort som mulig. :-)

3 Kommentarer skjul

Silje Romundset Karlsvik

15.11.2016 kl. 00:16
Lovely, de kledde deg! <3

Dessverre litt langt for meg å dra til Oslo for vipper, men må prøve vippe extensions omg!

nogeskjederligsteblogg

15.11.2016 kl. 15:15
utrolig fine vipper :)

Hélène Anderzen

15.11.2016 kl. 21:08
Kjempefint!! Kjenner jeg savner vippeextensions nå..

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no