hits

Karoline Sabrina

JEG KLARTE DET 26.10.2016

Processed with VSCO with t1 preset
I dag har jeg faktisk nyheter til dere! Det er vanskelig å være blogger når man ikke har stort annet å komme med enn at man har vært på jobb og skole og lever et typisk A4 liv men derfor blir dagens innlegg faktisk om noe spennende! (syns jeg hvertfall) 

I dag besto jeg nemlig teoriprøven! Jeg har lest en stund nå, og tenkte at jeg skulle ta den i dag og sjekke om jeg klarte det eller ikke. Og det gjorde jeg jammen meg! Hadde nesten ikke trodd det selv, men det var en fantastisk følelse å endelig fullføre noe. Dette var faktisk første forsøk så ikke dårlig det. Så nå er det ikke lenge til jeg får billappen heller, og det skal jammen meg bli deilig. No more bus for this girl! Nå skal jeg feire med julebrus (ja, shame on me) og dra på jobb. Når man har den lykkefølelsen så blir jobb ganske lett. Ønsker dere alle en fin kveld! Det skal hvertfall jeg ha :-)

2 Kommentarer skjul

Anne-Helene

26.10.2016 kl. 15:31
Gratulerer, så kult!!

Danian. Gutteblogger

26.10.2016 kl. 15:33
Gratulerer. Du har all grunn til å være stolt

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no