hits

Karoline Sabrina

JEG MØTTE JUSTIN BIEBER 28.09.2016

Okei, først og fremst må jeg virkelig si at det har vært en helt sjuuuk helg. Jeg tror ikke det helt enda har gått opp for meg enda at jeg har stått mindre enn en meter fra idolet mitt som jeg har sett opp til i nå 7 år. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte å fortelle dere om denne helga, og jeg blir nesten litt trist over å tenke på at det er over. På fredagen skulle jeg egentlig ha Golden Circle billetter, men var så heldig å vinne Diamond isteden. Derfor dro jeg med Renate, Sara og Silje på fredagen, og jeg sto egentlig å bare fikk med meg showet. Det var umulig å stå helt fremst uten å besvime, så derfor sto jeg heller bakerst på DC under den første konserten.

På lørdagen hadde jeg VIP1 aka Pit B. Det var en heelt sjuk opplevelse og jeg grugleda meg så sinnsykt! Dette var originalt meet&greet pakka, men uheldigvis fikk vi ikke denne da Justin hadde avlyst alle møter. Litt kjipt.. men men! Vi hadde vår egen kø (VIP 1/2/3) og ble fraktet inn før alle andre. Der fikk vi utdelt en merch-bag og måtte sitte og vente på at alt var klart. Vi ble som sagt sluppet inn først så hele arenaen var tom når vi kom inn i Piten. Det var ca 15 stk totalt som hadde VIP både på Pit J og Pit B. Ikke mange med andre ord! Men etterhvert kom de som hadde vanlig Pit og da ble det litt fler folk der. Da kom Elisabeth som jeg hadde på besøk i helgen, fordi hun også hadde Pit. 

Jeg sto heelt fremst, og alt som var foran meg var vakten som passa på oss og scenen. Det var seriøst en drøm å kunne ta på scenen og å stå så utrolig nærme. Jeg fikk til og med hilst på danserne og The Knocks som varma opp for Justin før konserten. Dessuten fikk jeg snakka med mange beliebers og det var utrolig koselig å bli kjent med noen av dem! Bare se på bildene under, for å se hvordan det var! Helt sjukt! Er ikke noe zoom eller noe på noen av bildene :-)

Altså, se på disse sjuuuke bildene! Jeg er så utrolig glad og lykkelig over at min drøm endelig gikk i oppfyllelse, og jeg håper han kommer tilbake. Jeg gir meg ikke før jeg møter han! Frister å ta neste tog til Stockholm for å se han der til uken. :-) Men ja, dette var min Purpose Experience! Jeg håper dere likte innlegget, og kanskje noen av dere også var på konserten? Isåfall, legg igjen en kommentar! Hvilke plasser hadde du, og hvordan synes du det var? Her kommer også en video jeg lagde så får dere se klipp fra konserten også! :-)

AO_JoQgFRro

Foressten, akkurat nå kan du vinne billetter til å se Justin i London. Og fy som jeg har lyst til å dra på alle konsertene hans for resten av turneen! Dere kan vinne billetter ved å trykke HER! 

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no