hits

Karoline Sabrina

LUFTE TANKENE 04.09.2016

I dag har det vært en skikkelig søndag. En søndag der man har lyst til å ligge lenge i sengen og se film dagen lang uten å ha dårlig samvittighet over det senere. En dag der man ikke gjør stort, og ser for det meste ut i løse lufta og venter på at den nye uken skal starte. Jeg har ikke gjort stort i dag med andre ord. Har egentlig ikke gjort noe fornuftig heller, når jeg tenker over det. Men akkurat i dag har det vært deilig. De siste dagene har jeg vært på jobb og hatt skole litt her og der. Tilbrakt tid med noen av mine nærmeste (savner dem allerede<3) og kost masse med den nye katten i hus. Spennende liv, much?

Det er som om jeg ikke klarer å tenke riktig i dag. Tankene går i surr og jeg vet egentlig ikke hva jeg skal få frem i dette innlegget. Men jeg trengte å få ut et innlegg, for å fortelle dere hva jeg gjør om dagen, og for å friste dere med bildene under. Er jeg ikke snill?

Nå skal jeg legge meg tenkte jeg, og spare resten av tenkinga til i morgen. Vurderer å sette på en disneyfilm i samme slengen. Men bare fordi jeg kan. 

Processed with VSCO with t1 preset
Processed with VSCO with t1 preset
Processed with VSCO with t1 preset

faen, det er deilig med dager uten telefon. For i dag har jeg vært helt uten, og sitter med en avslappende følelse jeg ikke har hatt på uker. god natt

2 Kommentarer skjul

Emilie Skaget

04.09.2016 kl. 21:43
Fysøren, nå ble jeg sulten!!!

Henriette Celin

04.09.2016 kl. 21:51
Så deilig det der så ut! herlig å ikke gjøre så mye på søndager ja. Har selv gjort litt, men alt har blitt gjort etter mitt tempo. Så har kost meg og slappet av også (:

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no