hits

Karoline Sabrina

PURPOSE 22.08.2016

Som jeg skrev i gårsdagens innlegg så har jeg tatt meg en ny tatovering. Den første gangen jeg tok ble jeg fortalt at hvis du tar en tatovering så klarer du ikke å holde deg til bare en og de hadde ganske så rett. Derfor ble det en til, som er plassert litt mer skjult, men som har en mening jeg elsker. Jeg tatoverte "Purpose" litt nedenfor kragebeinet mitt, og det ringer vel sikkert en bjelle hos noen av dere hva meningen er? Jeg liker å tro at den har dobbel mening hvertfall, og elsker selve plasseringen av den. 

Som de fleste av dere vet så heter det nyeste albumet til Justin "Purpose", og det er halvparten av grunnen til tatoveringen. Jeg har vært stor fan av gutten i nå 7 år, og har leeenge hatt lyst til å ta en tatovering som er tilknyttet han. Den andre halvparten er at ordet i seg selv betyr at ting alltid har en mening. Jeg liker å tro at hvis det skjer noe vondt eller godt i livene våres så har det vært meningen. Alt har en hensikt, med andre ord. 


♥ Karoline Sabrina

1 Kommentar skjul

Henriette Celin

22.08.2016 kl. 16:03
Så fin den så ut! En fin betydning og. At alt skjer av en grunn og har en mening tror jeg og på (:

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no