hits

Karoline Sabrina

LOOK AT MY NEW HAIR 13.07.2016

sponset behandling

Hei, fininger! Hvordan har dere det i dag? Jeg har nettopp kommet inn døren etter en travel dag. Først dro jeg til Oslo og hadde litt Pokemon Go jakting før jeg dro til Elizabeth Studio på Frogner for å få farget etterveksten og for å få klippet meg litt. Det var virkelig på tide, og jeg merket allerede at håret mitt er lykkelig for dagens beslutning. De på Elizabeth Studio er kjempe dyktige og vet akkurat hva de driver med. Jeg tok som sagt farge og klippet opp håret litt slik at det ser litt mer fyldigere og freshere ut. Dyktige Sebastian som fikset håret mitt. Anbefaler dette stedet til det sterkeste dersom du ønsker å føle deg fin i sommerferien, få fine negler eller også få vippeexstensions! Hmm.. hva blir det neste for min del tro? ;-)


Processed with VSCO with t1 preset

Hvis du også vil bestille time hos dem, så er det bare å bestille time HER, eller ringe 21 44 69 37 ♥ Jeg er hvertfall superfornøyd!

2 Kommentarer skjul

Karina Larsen

13.07.2016 kl. 19:44
Såå fint :)

Henriette Celin

13.07.2016 kl. 22:25
Så flott det så ut :-D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no