hits

Karoline Sabrina

ELEANOR & PARK 13.07.2016

Hvis det er noe jeg trives utrolig godt med og som jeg gjør mye om sommeren så er det å lese bøker. Jeg tar meg ikke like god tid til det i hverdagen, og dessuten er så enkelt å lese en bok mens man ligger og venter på å bli brun. Perfekt på en varm sommerdag på stranden, eller som fritidssyssel. Denne sommeren har jeg hittil lest boken Eleanor & Park og syntes denne boka var et lite funn. Derfor tenkte jeg å gi dere et lite tips og tips dere om denne! 

Vi følger to ungdommer som er 16 år gamle ved navn Eleanor og Park. De er to vidt forskjellige personer, men finner trøst og kjærlighet i hverandre mens de prøver å overleve videregående og livet generelt som tenåringer. Denne boka er skikkelig søt og varmet hjertet mitt mens jeg leste den. Det at to personer kan støtte og elske hverandre så mye i en alder av 16 var virkelig rørende, og som gjorde at boka fikk et enda bedre utgangspunkt. Jeg elsket den med andre ord! Oppdaget boka i en norsktime på skolen, og kjøpte den på en bokbutikk når jeg var i Bergen tidligere i sommer. Tror det tok meg 24 timer før boka var lest ut, for så oppslukt var jeg i den! Passer til alle og enhver, uansett om du er 14 eller 50. Du sitter garantert igjen med et smil om munnen etter siste kapittel. Det kan jeg love deg. ;-) 

Processed with VSCO with t1 preset

1 Kommentar skjul

Henriette Celin

13.07.2016 kl. 13:28
Å, den må jeg sjekke ut! elsker slike bøker :-D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no