hits

Karoline Sabrina

Verdens beste kakao 29.12.2015

I dette øyeblikket har vi strandet på en cafè og sitter utslitt etter dagens utflukt. Et par timer i et akvarium med titalls barnefamilier er ikke til å spøke med, og man kjenner svimmelheten snike seg innpå. En stor kopp kakao med masse krem står framfor meg og bare venter på å bli drukket opp. I tillegg til kakaoen bestilte jeg en sjokolademuffins som visstnok har smeltet sjokolade i midten. Den perfekte kombinasjonen, vil jeg kalle det. Det er mange på cafèen og de fleste ser ut til å more seg med venninner og familie, mens de ler og forteller om julens festligheter. Musikken i rommet fyller stedet med glede og man kjenner den positive, rolige stemningen flyte gjennom senteret. I det jeg slurker i meg det første sippet av kakaoen blir øynene mine lukket. Det er en perfekt blanding mellom krem og sjokolade og jeg tenker at bedre kakao må du lete lenge etter. Jeg blar gjennom bildene jeg tok fra dagens utflukt og sier meg mer enn fornøyd med dagens blinkskudd. En slik hobby som man får slik glede av er noe jeg føler meg heldig med, og ingenting føles bedre.

På dette stedet blir vi sittende i underkant av to timer. To timer med avslapning, verdens beste kakao og bilderedigering. I litt shopping innimellom, selvfølgelig. Det er viktig å si seg ferdig, og bruke opp de siste småmyntene før avreise. Det er hvertfall det man hadde gjort om man ikke hadde vært i Norge. Utenlandske mynter må bli brukt for hjemreise ellers har de ingen nytte, men her blir ironisk nok alle småmyntene brukt, norske eller ei. Denne lille koselige cafèen er siste stopp før hjemreise og slutten på en fin tur i en av Norges fineste byer. Hvem hadde trodd man kunne forelske seg i smågater, fargene på hus og de små hagene som hører til. Det som skulle bli en slitsom gåtur ned til sentrum, endte opp med å bli en fortreffelig og spennende vandring langs Bergens gater. Det virker som kakaoen ingen ende vil ta, men til slutt blir den drukket opp, sekken blir fastspent på ryggen og bordet vi satt på blir ledig. Vi sees igjen, Bergen. 

♥ Karoline Sabrina

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karoline Sabrina Nilsen Stensrud

Jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo, som blogger om foto, tanker & følelser og ellers det som faller meg inn. Kontakt/sponsing henvendes til karolinestensrud@hotmail.com

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no